- 4 Mart 2011
- 596
- 1
- Konu Sahibi rapunzeeel
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın renginde ufak bi değişiklik mi var bana mı öyle geldi :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin rapunzelim sen de bizim aklımızdasın o yüzden hep burayı kontrol ediyoruz geldin mi acaba diye.
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın renginde ufak bi değişiklik mi var bana mı öyle geldi :44:
Çok sevindim canım. Böyle giderse benimkilere yetişirsin. Fotoğraf bekliyoruz senden de :)
Çok teşekkür ederim Evet canım biraz daha açtım ama fotoğraf gece çekildiği için belli belirsiz olmuş. Yarın sabah ışıkta tekrar çekerim :)
ay inşallah tatlım..omuzlarıma gelse o da yeter bana..ama artık toplayabiliyorum saçlarımı :))
bu bile beni çok mutlu etti valla...
sağol rapunzelcim ...
maşallah rapunzelcim...
super olmuşlar..nazar değmesin
Sen sağol canım daha da uzayacak merak etme sen :)
Çok teşekkür ederim canım
hoşgeldin rapunzelim sen de bizim aklımızdasın o yüzden hep burayı kontrol ediyoruz geldin mi acaba diye.
dearmother bence senin beslenme alışkanlığında bir eksiklik olmalı..dıştan iyi güzel müdahale ediyorsun ama içten ne kadar düzenli beslenebiliyorsun bunu bir araştır bakalım. ne yersen ne içersen saçın başın uzar diye bir bak bakalım.:44: çünkü saçlarının o kadar müdahaleye tepki vermemesi bizde de sinir stres yaratmaya başladı, seni kimbilir nasıl sinir hastası ediyordur düşünemiyorum bile :44: ya da sen mi çok acele ediyorsun olumlu sonuç görebilmek için. bu bakım kürlerini ne zamandır yapıyorum demiştin?
belkide bilmiyorumki heyecanla bekliyorum o günleriKullan bakalım, memnun kalırsan biz de başlarız canım :) Kürün dinlenme süresinde uzayan saçlardan mı olacak seninkiler de acaba :44:
canım kürlere başlayalı 3 hafta kadar oldu 2 hafta öncede boyadım saçlarımı .inan bende şaşırmış durumdayım o kadar bakım yapıyorum neden uzama yok diye.Beslenme düzenime gelince sebze çok yemiyorum fakat onun dışında yemediğim bir şey yok gibi.Üstelik multivitamin ve folik asit kullanıyorum 1 aya yakındır.bir kaç gündürde çinkoya başladım.
sence sonuç için acelemi ediyorum.Yeni saçlar çıkmaya başlamış farkediyorum ama kesinl,kle uzama yok.acaba uzamanın durduğu dönemdemiyim bilmiyorum.Evet bu durum iyice sıkıcı olmaya başladı ama ısrarla devam edeceğim ben uzamasada yeni saçlar çıkıyor çükü.
rapunzal maaşallah çok harika görünüyor saçların bayıldım.
çok teşekkür ederim canım ilgine alakana. galiba benim saçlarımın algılayamadı henüz yada gerekli vitaminleri depoluyor bu ara.sonra birdenmi atacak boy ah bir bilsem.haftada 1 mutlaka bazen 2 kez bakım yapıyorum ama hala yok yok.Evet ya ne ysekte saçlarım uzasa acaba.:82:canım olumlu bir sonuç görmeni inan en az senin kadar biz de çok istiyoruz..o kadar emeğin karşılığı cevapsız kalmamalı..daha 3 hafta olmuş sanırım biraz aceleci davranıyorsun..demekki senin saçların geç tepki veren cinsten. daha bakımları algılayamadı anlaşılan o yüzden tepki veremiyor :97: bekleyelim görelim bizi de sonuçlardan haberdar et..valla beslenmenle ilgili soru sordum ama inan benim ''ne yersek iyi gelir'' gibisinden bir bilgim yok. :26: araştırmak lazım.
bu hafta içi ben de başlayacağım tekrar sinamekiye:92: bayağı bir ara vermiş oldum..aranıza katılıyorum kızlarrr, beni bekleyin hihohoytt :82:
herkes yazmış ama bende dicem maşallah saçların çok güzel allah nazarlardan korusun
saçının rengide çok güzel ne renge boyuyorsun?
çok güzel moral veriyorsun tatlım :90::90::90::90:
ben fotoğrafı göremedim.nereden bakıcam
canım kürlere başlayalı 3 hafta kadar oldu 2 hafta öncede boyadım saçlarımı .inan bende şaşırmış durumdayım o kadar bakım yapıyorum neden uzama yok diye.Beslenme düzenime gelince sebze çok yemiyorum fakat onun dışında yemediğim bir şey yok gibi.Üstelik multivitamin ve folik asit kullanıyorum 1 aya yakındır.bir kaç gündürde çinkoya başladım.
sence sonuç için acelemi ediyorum.Yeni saçlar çıkmaya başlamış farkediyorum ama kesinl,kle uzama yok.acaba uzamanın durduğu dönemdemiyim bilmiyorum.Evet bu durum iyice sıkıcı olmaya başladı ama ısrarla devam edeceğim ben uzamasada yeni saçlar çıkıyor çükü.
rapunzal maaşallah çok harika görünüyor saçların bayıldım.
canım olumlu bir sonuç görmeni inan en az senin kadar biz de çok istiyoruz..o kadar emeğin karşılığı cevapsız kalmamalı..daha 3 hafta olmuş sanırım biraz aceleci davranıyorsun..demekki senin saçların geç tepki veren cinsten. daha bakımları algılayamadı anlaşılan o yüzden tepki veremiyor :97: bekleyelim görelim bizi de sonuçlardan haberdar et..valla beslenmenle ilgili soru sordum ama inan benim ''ne yersek iyi gelir'' gibisinden bir bilgim yok. :26: araştırmak lazım.
bu hafta içi ben de başlayacağım tekrar sinamekiye:92: bayağı bir ara vermiş oldum..aranıza katılıyorum kızlarrr, beni bekleyin hihohoytt :82:
tşk hytm destegin icin snrm senınde sacn onceden kısaydı :)