Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Fotoğrafımı da yükliyim. Gün sonu olduğu için dağınık yine saçlarım. Gün başında da çekerim yarın kısmetse. seyyah1984 arkadaşımızın önerisiyle bir maşallahı esirgemesek mutlu olurum :) Nazardan korkar oldum çünkü :)

:nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar: renginde ufak bi değişiklik mi var bana mı öyle geldi :44:

:nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar: renginde ufak bi değişiklik mi var bana mı öyle geldi :44:

Çok teşekkür ederim :KK16: Evet canım biraz daha açtım ama fotoğraf gece çekildiği için belli belirsiz olmuş. Yarın sabah ışıkta tekrar çekerim :)

herkes yazmış ama bende dicem maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: saçların çok güzel allah :nazar: nazarlardan korusun

saçının rengide çok güzel ne renge boyuyorsun?

hoşgeldin rapunzelim sen de bizim aklımızdasın o yüzden hep burayı kontrol ediyoruz geldin mi acaba diye. :KK71:

dearmother bence senin beslenme alışkanlığında bir eksiklik olmalı..dıştan iyi güzel müdahale ediyorsun ama içten ne kadar düzenli beslenebiliyorsun bunu bir araştır bakalım. ne yersen ne içersen saçın başın uzar diye bir bak bakalım.:44: çünkü saçlarının o kadar müdahaleye tepki vermemesi bizde de sinir stres yaratmaya başladı, seni kimbilir nasıl sinir hastası ediyordur düşünemiyorum bile :44: ya da sen mi çok acele ediyorsun olumlu sonuç görebilmek için. bu bakım kürlerini ne zamandır yapıyorum demiştin?

canım kürlere başlayalı 3 hafta kadar oldu 2 hafta öncede boyadım saçlarımı .inan bende şaşırmış durumdayım o kadar bakım yapıyorum neden uzama yok diye.Beslenme düzenime gelince sebze çok yemiyorum fakat onun dışında yemediğim bir şey yok gibi.Üstelik multivitamin ve folik asit kullanıyorum 1 aya yakındır.bir kaç gündürde çinkoya başladım.

sence sonuç için acelemi ediyorum.Yeni saçlar çıkmaya başlamış farkediyorum ama kesinl,kle uzama yok.acaba uzamanın durduğu dönemdemiyim bilmiyorum.Evet bu durum iyice sıkıcı olmaya başladı ama ısrarla devam edeceğim ben uzamasada yeni saçlar çıkıyor çükü.

rapunzal maaşallah çok harika görünüyor saçların bayıldım.

canım kürlere başlayalı 3 hafta kadar oldu 2 hafta öncede boyadım saçlarımı .inan bende şaşırmış durumdayım o kadar bakım yapıyorum neden uzama yok diye.Beslenme düzenime gelince sebze çok yemiyorum fakat onun dışında yemediğim bir şey yok gibi.Üstelik multivitamin ve folik asit kullanıyorum 1 aya yakındır.bir kaç gündürde çinkoya başladım.

sence sonuç için acelemi ediyorum.Yeni saçlar çıkmaya başlamış farkediyorum ama kesinl,kle uzama yok.acaba uzamanın durduğu dönemdemiyim bilmiyorum.Evet bu durum iyice sıkıcı olmaya başladı ama ısrarla devam edeceğim ben uzamasada yeni saçlar çıkıyor çükü.

canım olumlu bir sonuç görmeni inan en az senin kadar biz de çok istiyoruz..o kadar emeğin karşılığı cevapsız kalmamalı..daha 3 hafta olmuş sanırım biraz aceleci davranıyorsun..demekki senin saçların geç tepki veren cinsten. daha bakımları algılayamadı anlaşılan o yüzden tepki veremiyor :97: bekleyelim görelim bizi de sonuçlardan haberdar et..valla beslenmenle ilgili soru sordum ama inan benim ''ne yersek iyi gelir'' gibisinden bir bilgim yok. :26: araştırmak lazım.:KK34:
bu hafta içi ben de başlayacağım tekrar sinamekiye:92: bayağı bir ara vermiş oldum..aranıza katılıyorum kızlarrr, beni bekleyin hihohoytt :82: :KK52:

canım olumlu bir sonuç görmeni inan en az senin kadar biz de çok istiyoruz..o kadar emeğin karşılığı cevapsız kalmamalı..daha 3 hafta olmuş sanırım biraz aceleci davranıyorsun..demekki senin saçların geç tepki veren cinsten. daha bakımları algılayamadı anlaşılan o yüzden tepki veremiyor :97: bekleyelim görelim bizi de sonuçlardan haberdar et..valla beslenmenle ilgili soru sordum ama inan benim ''ne yersek iyi gelir'' gibisinden bir bilgim yok. :26: araştırmak lazım.:KK34:
bu hafta içi ben de başlayacağım tekrar sinamekiye:92: bayağı bir ara vermiş oldum..aranıza katılıyorum kızlarrr, beni bekleyin hihohoytt :82: :KK52:
çok teşekkür ederim canım ilgine alakana. galiba benim saçlarımın algılayamadı henüz yada gerekli vitaminleri depoluyor bu ara.sonra birdenmi atacak boy :KK57: ah bir bilsem.haftada 1 mutlaka bazen 2 kez bakım yapıyorum ama hala yok yok.Evet ya ne ysekte saçlarım uzasa acaba.:82:

herkes yazmış ama bende dicem maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: saçların çok güzel allah :nazar: nazarlardan korusun

saçının rengide çok güzel ne renge boyuyorsun?

Çok teşekkür ederim canım :KK16: Bir kaç boyayı karıştırıyorum genelde ama açık altın sarısıyla ekstra açık platini karıştırıp elde edebilirsin istersen :)

çok güzel moral veriyorsun tatlım :90::90::90::90:

Verebiliyorsam ne mutlu canım :KK16:

ben fotoğrafı göremedim.nereden bakıcam

18. sayfada tatlım.

Demir eksikliği ya da kansızlıktan kaynaklanmıyorsa eğer muhtemelen bakıma ara verdiğinde farkı göreceksindir ya da birazcık aceleci davranıyorsundur :)

Çok teşekkür ederim bu arada :KK16:

Katılıyorum yorumuna. Aramıza hoşgeldin tekrardan o zaman canım :KK71:

tşk hytm destegin icin snrm senınde sacn onceden kısaydı :)

Rica ederim canım. 3,4 yıl önce benzer bir kuaför kurbanı vakası yaşamıştım. O yüzden o ruh halini iyi bilirim :)

selam kızlar bende yaklaşık bir hafta kadar önce röfle yaptırdım.saçımı kestirmeme rağmen gören herkes saçlarınımı kestirdin diye tepki veriyo röfle bakımı için bildiğiniz farklı ve etkili bi yöntem varmı acaba ???

hangi marka boya kullanıyosun cnm?
maşallah saçların çok güzel biraz fazla soru sordum ama kırmayıp beni cevapladığn içinde çok teşekkürler
:KK71::KK71:

Fotoğrafımı da yükliyim. Gün sonu olduğu için dağınık yine saçlarım. Gün başında da çekerim yarın kısmetse. seyyah1984 arkadaşımızın önerisiyle bir maşallahı esirgemesek mutlu olurum :) Nazardan korkar oldum çünkü :)

tek kelimeyle on numara...maşallh

rapunzelcim kan değerime pazartesi baktırıyorum canım kan düşüklüğüm var ise anında önlemini alacağım.

Rapunzelcim bu tarifleri uygulamadan önce saçların nasıldı acaba?
Benim saçlarım sağlıklı, uzunluguda benim için iyi.
Yumuşak ve parlak.
Ama tek derdim saçlarım yatıp kalkınca cok tuhaf oluyor.
Kabarıyor, pek şekil almıyor.
Birde düzleştirince öyle çok yumuşak olmuyor gibime geliyor.
Etrafta ki herkes yumuşacık oldugunu söylüyor ama bana nedense öyle gelmiyor.
Benim kendi saçlarım dalgalı.
Banyodan cıktıgımda saçlarım kuruyunca bi tuhaf oluyor..
Tuhaftan kastımda su ;
Tuhaf bir şekil alıyor..
Acaba saç kesimimle alakası olabilir mi?

Saçlarımın daha canlı ve parlak görünmesi için ne yapabilirim?
Daha kolay şekle sokmak için felan..

Kendi hazırladıgım bir kaç tarifim var..
Küçük bir şişede bi karışımım var.

İçinde menekşe yağı, hint yağı, badem yağı, çam terebentin ve çörek otu yağı var.
Ama üşengeçliğimden pek kullanmıyorum.
Sence haftada 2 kere kullansam bir faydasını görür müyüm?
Birde şampuanımdada çam terebntin, badem yağı, menekşe yağı ve çörek otu yağı var.

2. bi şampuanım daha var onun içindede bal var..

Ama dedigim gibi üşengeçliğimden kullanmıyorum.

Bana ne yapmamı tavsiye edersin?

Son düzenleme:
X