Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
uzadı ama şimdi eskisi gibi değil.önlerde açılmalar var.tahlil falan yaptım her şey normal.ama 2 senedir deli gibi dökülüyor nasıl çıkacağım işin içinden bilmiyorum.eskiden inan öyle güzellerdi ki insanlar şaşıyor saçımın döküldüğüne.karanfil suyuna başladım bugün.bi de doktor inneov diye bi ialç verdi onu içiyorum.bi de sarımsaklı şampuanım var işte.saçıma birebirde kür uygulamaya korkuyorum...ya insanın bir çekme de 30-40 saçı gelir mi benimki öyle işte

bu arada ilgin için teşekkür ederim...dinlenilmek güzel şey

Rica ederim canım, her zaman dinlerim :)

Çok üzüldüm gerçekten. Sen moralini yüksek tut. Stresten ya da demir eksikliğinden falan mı kaynaklı acaba =/ İnşallah ilaç da sarımsaklı şampuanla karanfil de bir an önce fayda sağlar.

teşekkür ederim canım..bakalım hayırlısı..senle irtibatı koparmayım işin piri görünüyorsun

hoşgeldiin rapunzeeell topiğine iyi bakabilmiş miyiz?
gerçekten de şu sitede ki en rahat topik seninki..buraya göz atmadan siteden çıkamıyorum.. bu iyi niyetini, güzel yüreğini, hoşgörünü hiç kaybetme..sevdim seni

Hoş bulduuum En az benim kadar iyi bakmışsınız. Hiç şüphem yoktu zaten
Çok teşekkür ederiiiim Topiğime sahip çıkanlar güzel, ondan kaynaklı olsa gerek Ben de seni çok sevdim :)

Kızlar dün giremedim nete, kusura bakmayın. Hemen dönüyorum yazdıklarınıza :)

bende gün boyu seni bekledim hoşgeldin canım koç'um

Mrb tatlım. Topiğimize hoş geldin o halde. Ne istersen sorabilirsin, merak etme sıkılmam :)

saol canım sık sık soracağım çünkü inat ettim saçlarımı beğenilen şekle sokacağım

Denemedim ama kestane balı da olur bence. Madem evde varmış, onunla denemeye başlarsın. Memnun kalırsan bittiğinde çam balına geçersin.

evet canım bir dahaki kürümde mutlaka koyacağım

Ben de yumurtayı denemeyi düşünüyordum. Bunu söylediğin iyi oldu. Denemiyim o zaman :)
belki yararlı ama ben sürmede çok zorlandım birde her tarafa yedireyim diye zaman kaybettim o arada kaskatı oldu saçlarım.yolunacaktı nerdeyse.

Ben de maşallah diyim :) Bakım yapmanın yeni saç çıkarmadaki etkisi tartışılamaz. Benim de yeni yeni saçlarım çıkmaya başladı .

sanada maaşallah canım

Saçının uzamasıyla ilgili olarak da bir kaç şey sorucam. Çok fazla ısıtıcı kullanıyor musun, çok fazla şekillendirici (jöle, saç spreyi) kullanıyor musun, çok sık yıkıyor musun, düzenli besleniyor musun ? Saçının uzamasını engelleyen bu gibi şeyler olabilir canım. İnşallah bu sorununu da beraber çözeriz burda :89:

canım ben ev hanımıyım öyle çok fazla dışarı çıkmam en fazla hafta sonu dışarı çıkarken düzleştirici kullanıyorum oda her hafta değil.jöle falanda kullanmıyorum.bazen çok sık yıkıyorum bazende 3 gün ara veriyorum.beslenmem çok düzenli değil fakat bu ara dikkat ediyorum vitamin falan kullanmaya başladım bebek tedavisindeyim de

Ben de çok duydum ama aynı senin gibi kullanmayı düşünmedim bile

sorma ya nasıl kullanıyorlar bilmiyorum ben asla kullanamam

Hahah tamam canım evde olduğum sürece her gün bakıcam topiğe. Hep destek, tam destek

saol tatlım o enerjiyi aldım zaten o yüzden burdayım

Ahh tatlım ya kusura bakma. Tam da lazımken yokmuşum. Güzel bir kür olmuş bence. Lavanta kokusu nasıl, memnun musun ? Ben çileği pek sevemedim de :)
canım kür sonrası döktüğüm lavanta suyunu soruyorsun sanıyorum gerçi yukardaki sorular banamıydı bilmiyorum alıntı yapınca yazıları göremedim hepsi bana diye cevaplıyorum değilse çaktırma olur mu canım kaynarken falan çok güzel kokuyor fakat saçta öyle kalıcı bir kokusu yok.yağını kullanacağım sanıırm

1 gün gecikmeli olarak gördüm s.o.s çağrınızı Dün arkadaşıma ders çalıştırdım. Orada kalınca da topiğe bakamadım. Ama aklımdasınız. Topiğim size emanet

tamam canım merak etme ben arada mutlka gelir kolaçan ederim buraları

canım saçlarım yağlı ince telli ve gür değil.senin bana bir şampuan önermeni isteyeceğim.ve krem tabi.kozmetik olmasın ama bitkisel bir şey ne kullansam sence.vichy nin bir şampuanı vardı kullanıyordum pahalı geldi bıraktım onamı dönsem acaba.o çok güzeldi yaa

Hoş bulduuum En az benim kadar iyi bakmışsınız. Hiç şüphem yoktu zaten
Çok teşekkür ederiiiim Topiğime sahip çıkanlar güzel, ondan kaynaklı olsa gerek Ben de seni çok sevdim :)

ilerleyen zamanlarda, saçlarımız epey bir uzama katettiğinde fotoğraflarla da katkıda bulunuruz topiğine eğer istersen :26: tabi ki de istersin, çünkü başarılarını görmek senin hakkın..bizlere aşıladığın bu sevgi yüklü bakımlar sayesinde rapunzel kardeşler olacağız

Son düzenleme:
İlk olarak cevapladıklarının tümü sanaydı zaten canım. Yani çaktırmamama gerek kalmadı. Ne kadar çok -ma kullandım öyle

Karşımızda bir anne adayı var desene :) Öncelikle tedavin için güzel dileklerimizi iletelim. Allah'ın izniyle olumlu sonuç alırsın inşallah

Dediğin gibi saçına çok fazla dıştan müdahale etmiyorsan sorunun beslenmenden kaynaklanması muhtemel. Demir içeren besinler tüketip bakımını yaparsan bebeğini kucağına aldığında istediğin gibi beğenilen şekilde olur saçların :)

Yumurtayı bir kürümün içine katıp deneyebilirim o zaman. Belki yağlarla birlikte katılaşmaz. Lavanta suyu demişsin. Ben onu lavanta yağı sanmıştım zaten :) Ben çilek yağını pek sevemedim de. Ondan memnunsan bir dahakine onu alayım diyecektim.

Bu arada topik hepimizin topiği. Hep beraber saçlarımızı istediğimiz şekile getiricez :)

Canım bitkisel olarak denediğim bir tek otacı var ve memnun kaldım. Onu önerebilirim. Denemediğim bir şeyi önermek istemiyorum. Ama istersen bir gözatabilirim içeriklerine. Onun dışında krem olarak ben İpek'i kullanıyorum. Ondan da memnunum. Elseve'i de önerebilirim. Vichy konusunda bilgim yok ama benzer içerikli daha uygun ürünler de bulabilirsin, fiyatı seni zorluyorsa.

İstemem mi, ne güzel olur :) Güzel yorumun için teşekkür ederim İnşallah en kısa zamanda dediğin gibi rapunzel kardeşler olarak uygulamaya devam ederiz bakımlarımızı

canım çok teşekkür ederim güzel temennilerin için.inşallah güzel bir tesbit kan düşüklüğüm var saçları dökermiki bu onuda öğrenmiş oldum.birde canım ben çinko tablete başladım onun saçlarada etkisi olacaktır mutlaka.

saçların çok güzel maaşallah inan çok isterdim öyle güzel hoş saçlarım olsun.yapı olarak kimseyi hiç bir şey için kıskanmam sarayları olsun istersen ama gel görki saça çok özeniyorum çok seviyorum.:82:bu zamana kadar yapmadım hiç bakım yapsaydım olurdu belkide.hamileliğim olursa ki inşallah olur o dönemdede beslenmeme daha çok dikkat edeceğim için saçlarım güçlenir.her halukarda bakıma devam

canım şampuan ne alsam acaba? he koç de bakim

otacının çeşitleri varmı canım.fiyatı ne kadar .

Bildiğim kadarıyla kansızlık da saç dökülmesi yapıyor. O zaman senin kansızlık sorununu çözerek başlamalıyız işe. Doktorun bunun için bir ilaç verdi mi ? Vermediyse internetten kan yapan besinleri araştırarak başlayabilirsin.

Çok teşekkür ederim. İnşallah seninkiler de en az benim kadar güzel olur Bakımlarımıza başlayalım bakalım. Mutlaka etkisi olur.

Şampuan olarak dediğim gibi şu anda otacıyı önerebilirim canım.

canım kan sayımı testim var bir kaç güne en geç 1 hafta sonra o zamana kadar kan yapan şeyler yemeye başladım bile.yok yok ben bu saçlarımı adam edeceğim galiba

otacıyı alayım en iyisi ben içine çam terebentinde balda koyarım hatta bemiks falnda.dahada iyi olur değil mi canım.ne dersin.

Ben de çamterebentin ve bal ilave ettim. Ekstradan bir de sarımsak koydum. Bemiksi şampuanda denemedim. Ama o da iyi gelir heralde. Ne de olsa kürlerimizin içine koyuyoruz :)

ben sarımsağı kürüme koyuyorum.zeytinyağında bekletiyorum 1 hafta kadar iyice bırakıyor suyunu onu katıyorum bakımın içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…