Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
maşallah saçlar on numara olmuş,super.Bitkilerin gücüne çok inanırım.benim de saçlarımın alt (ense kısmında 2-3 parmaklık kısım) kırık,keçe gibi ve bu gidişle o 2-3 parmak olan kısmı kazıyacam,çok sinir oluyorum.Saçlarımın ucunda çokkkk hafif boya var ışıltı attırmıştım.Saçlarım normalde dalgalı,lüle lüle,fakat uzadıkça lüleleri açıldı kestirmek istemiyorum.Hemen uzatmak için olan formülü deneyip ondan sonra kestirecem artık napim ....

Saçlar mü-kem-mel! Ben de yeni katıldım aranıza. 3 yıl once sinemaki kürünü uygulamıştım üniversite 1. Sınıftayken. 3 ay boyunca uzamayan saçlarım öyle uzadı ki. 3 yıldır yapmadığım halde saçlarım hızla uzamaya devam etti. Şu an natura therapy yağ karışımını kullanıyorum. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bi de bunlara da yeni başladım. Ama şu saçları gördüm ya tam gaza geldim :)

benimde saçımda biraz dökülme var + biraz yıpranmış, uçlar kırık ve en çokta uzatmak istiyorum uzama için vs bemiks iyi dediler ve bemiks aldım bugün. şamuanıma sadece bemiks katsam faydası olur mu? ve kaç ampul katmalıyıım? :44:

Arkadaşlar, tarif içerisinde geçen Evigen Ampul artık Evin Ampul olarak Eczanelerde satılıyor ve yeniden üretilmeye başlandı. Uzun bir süredir ben ulaşamıyordum. Dün Eczane'den alabildim.

Rapunzel bende merak ettin saclarini ancak resimlerini acamadin benimde saclarim gur ve dalgaliydi rapunzel gibi derlerdi o yuzden nickin dikkatimi cekti bende saclarima cok utu ve duzlestirici kullandim suan eskiye gire azaldi ve ince telli 1 aydir yag karisimi uyguluyorum faydasi var gibi yani annemler oyle soyluyo acaba saci tekrardan dalgali hale getirmenin bi formulu var midir

Selam,inşallah benim için de bir önerin vardır,cokk yaglı bir sacım var iki günde bir yıkamam lazım ne yapabilirim?

Bende yaptımmm bugun kızLar :) Saclarım cok uzundu ama gittim kısacık ve katlı kestrdim psikoloji işde mafettim saclarımı bundan 2 ay once hatrlamal bile istrmiyorum vee 4 ay snra dgunum var saclarım kısa gerci normal seyrinde uzuyo ama ben dgune kadar daha hızlı uzasın istyorum.Neysem ben bu sinemaki kurune kendimde nişiler ekledim karsımım bepantol ampul evin bemiks jojoba yagı zeytinyagı hint yagı badem yagı corekotu yagı koydum surdum iyicene 2 saat bekledim
iyicene duruladım snra clearla yıkadım en sonundada bemiksin kokusu hafiflesin diye gervi ole aman aman bi koku yoktu yani ılık suyun içine menekse yagı damlattım cok az elimle kafama kafama surdum o suyu Menekse cok tatlı kokuyo ya bayıldım bu arda .d.d Sonracım hafif dusuk ayarda fon tutdum ole kurudı yumusattı ama ole bi yumusaklık yok kalın telliyimdir zaten bakalım az bemiks kokusu var ama hc rahatsız etmiyo umudum var inş uzarda masa bari tutsun yaw.d Bu arada kızlar tırnaklarımıda yiyodum onuda brakmaya karar verdim zeytinyagı limon tuz bide sirke karısımı uyguluyorum guclensin diye ellerime hadi bakalım herkese gur guzel saglıklı ve uuupppuuuzzuuunn sacLaarr :):):):) opdum canlar muhaa

platin rengi belimdeki saclarimi yaniklar yuzumden kestirdimm koyu kahveye boyadim renk akiyoo ama psikolojim yerlerdee ve yine uzun olsun istiyorum saclarimm duzenli bakiyorumm artikk

Eklentiler

• 20150130_191122-1.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 232
bu iki resim arasında 18 19 ay var karanlık olan 2013 ün yazında çekilen fotoğraf uzama miktarı hakkında objektif olamıyorum sizce çok mu yavaş uzamış uzama yokmu cevaplarsanız sevinirim bu arada tşkler alevsu88

Eklentiler

• 20140606_213519_6_bestshot.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 207
  • 20141223_213735.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 216
canim uzama var fakat cok azz 19 ay kisa bi sure degill ben cuma gunu kestirmistim saclarimi ve benim sacimm 19 ay sonra belimi gecer yanii hizli uzar ama sac koklerini uyarici biseyler yapmalisin bencee bakim yagi maske ugrasamiyosan barcelona yagini cok ovuyorlarr bi dene istersen bide arkadasim biobilas sarmasik ozluyu kullandi baya bi etki etti hem sampuan hem sac kremini ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…