Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Teşekkür ederim canııım :KK16:

Ben de aynı daha da dolgun dudaklar mantığıyla harekete geçip yaptım ilk rujumu :KK1: Çok da beğendim :)

Papatya yağının cilde çok iyi geldiğini okumuştum. Sedef gibi bir cilt için falan yazıyordu. Ben de aldım. Deneyelim bakalım, nasıl olsa doğal yağlar. Yani bir zararı olmaz :KK3:

:KK1::KK1::KK1: Bir şey olmaz yahu denemeye devam bence. Bu sayede yeni şeyler keşfediyoruz. Hem doğallar en nihayetinde :97:

o zaman ben de harekete geçeyim ruj için :KK1:

papatya yağı her cilt tipine uygunmuymuş?

aynen canım doğal yöntemleri denemeye tam gaz devam. var ya o kadar doktora, bilmem nereye gittim (zamanında çektiğim cilt problemi yüzünden) şu doğal yöntemlerin yaradığı kadar hiç bir ilaç yaramadı bana. :KK16:

kız Küçün de sabununu değil tohumunu yiyordum demişsin. küç dediğin kara üzüm çekirdeğinin kısaltılmış hali mi oluyor :KK17: onu neden yiyiordun. ben de soruyorum ama daha sabununu bulamazken tohumunu nereden bulacaksam. ama olsun aklımın bir köşesinde bulunsun değil mi? :KK61:

Evet canım kara üzüm çekirdeğinin kısaltılmışı :) Ya kilo aldırması için ya da göğüs büyütmesi içindi ama sanırım 2.ydi :44: Alıp kenara attıklarımdan oldu, 1 kez yedim sadece. Bir anlık heves ama bir ara düzenli denicem :)

o zaman ben de harekete geçeyim ruj için :KK1:

papatya yağı her cilt tipine uygunmuymuş?

aynen canım doğal yöntemleri denemeye tam gaz devam. var ya o kadar doktora, bilmem nereye gittim (zamanında çektiğim cilt problemi yüzünden) şu doğal yöntemlerin yaradığı kadar hiç bir ilaç yaramadı bana. :KK16:

Hadi bakalım. Kendi rujumuzu da kendi bakımımızı da kendimiz yapıyoruz :KK9:

Papatya yağı her cilt tipine uygun. Henüz denemedim ama umarım memnun kalırım.

Ne varsa doğada var zaten :) Her aktara gitmemde herkes bana bir şeyler soruyor. Aktara da bol miktarda kazanç sağlıyorum. Sayemde neler satıyor :KK1:

Evet canım kara üzüm çekirdeğinin kısaltılmışı :) Ya kilo aldırması için ya da göğüs büyütmesi içindi ama sanırım 2.ydi :44: Alıp kenara attıklarımdan oldu, 1 kez yedim sadece. Bir anlık heves ama bir ara düzenli denicem :)

Hadi bakalım. Kendi rujumuzu da kendi bakımımızı da kendimiz yapıyoruz :KK9:

Papatya yağı her cilt tipine uygun. Henüz denemedim ama umarım memnun kalırım.

Ne varsa doğada var zaten :) Her aktara gitmemde herkes bana bir şeyler soruyor. Aktara da bol miktarda kazanç sağlıyorum. Sayemde neler satıyor :KK1:

hee o zaman küçün tohumunda benlik birşey yokmuş iyi hadi bakalım :82: göğüslerin çok mu küçük ya? kilon bana gayet iyi geldi eğer kilo için kullanacaksan bence gerek yok fiziğin duruşun gayet iyi :KK66:

papatyanı da dene ve gördüğün etkileri bizimle paylaş olur mu? :KK61: belki kendimizden birşeyler bulup, biz de yaparız. =))

ee o zaman aktarlar sana %50 indirim ve yanında ufak tefek hediyeler veriyorlardır umarım. o kadar kazanç elde etmelerine sebep oluyorsun bu kadarını sana çok görmesinler. =))

hee o zaman küçün tohumunda benlik birşey yokmuş iyi hadi bakalım :82: göğüslerin çok mu küçük ya? kilon bana gayet iyi geldi eğer kilo için kullanacaksan bence gerek yok fiziğin duruşun gayet iyi :KK66:

papatyanı da dene ve gördüğün etkileri bizimle paylaş olur mu? :KK61: belki kendimizden birşeyler bulup, biz de yaparız. =))

ee o zaman aktarlar sana %50 indirim ve yanında ufak tefek hediyeler veriyorlardır umarım. o kadar kazanç elde etmelerine sebep oluyorsun bu kadarını sana çok görmesinler. =))

Teşekkür ederim canım, biraz kilo almak istiyorum ama :) Göğüslerime gelince çok küçük değiller ama büyük olmadıkları da kesin :KK1:

Papatya yağını da deneyip görüşlerimi paylaşıcam :)

:KK1::KK1: Yağlarda değil de gramla aldıklarımda indirim yapıyorlar. Prim istemeliyim falan :KK1::KK1:

Teşekkür ederim canım, biraz kilo almak istiyorum ama :) Göğüslerime gelince çok küçük değiller ama büyük olmadıkları da kesin :KK1:

Papatya yağını da deneyip görüşlerimi paylaşıcam :)

:KK1::KK1: Yağlarda değil de gramla aldıklarımda indirim yapıyorlar. Prim istemeliyim falan :KK1::KK1:

bence istemelisin..abi o kadar şey alıyorum hep ilk gün ki fiyatlardan veriyorsun. kaç zamanlık hukukumuz var böyle mi olacaktı falan de. çoktan level atlamamız lazımdı, daimi müşteriniz olarak aramızdaki samimiyete dayanıp artık indirim istiyorum de :KK70:

bence istemelisin..abi o kadar şey alıyorum hep ilk gün ki fiyatlardan veriyorsun. kaç zamanlık hukukumuz var böyle mi olacaktı falan de. çoktan level atlamamız lazımdı, daimi müşteriniz olarak aramızdaki samimiyete dayanıp artık indirim istiyorum de :KK70:

:KK1::KK1::KK1: Hahahah her seferinde farklı aktara gidiyordum. 1 aydır düzenli olarak bu aktara gidiyorum. O yüzden zamanla yaparlar zaten :)

:KK1::KK1::KK1: Hahahah her seferinde farklı aktara gidiyordum. 1 aydır düzenli olarak bu aktara gidiyorum. O yüzden zamanla yaparlar zaten :)

heee o zaman o iş şimdilik ertelensin :KK70:
neyse canım sohbet içerikli yorumlar yapmayalım sonra moderatörler gelip tehditte ay pardon uyarıda(!) bulunuyorlar. :18:
deneyimlerimizle ilgili yorumlara devam. =))
kendine çok iyi bak. teşekkürler paylaşımların için canım :KK71:

Selam LadyEvil'cim. Ben de bir yağ karışımı aldım pazar günü. Daha denemedim ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Deneyip görücez birlikte :)

Tamam canım,ben de bugün başlamayı düşünüyorum o karışımı kullanmaya.
Ayrıca çam balı ve sarımsakları da şampuanıma ekledim :)

rapunzeelciğim ve diğer tüm arkadaşlar nasılsınız.........nasıl gidiyor saç bakımları........

ayrıca gördüm de saçı aşmışız ruja da başlamışız......maşallah diyorum size........biz kızların elinde bir uçanla bir kaçan kurtulur........

Bende sarımsaklı şampuanlar yıkamaya devam diyorum ama saçlarım hala dökülüyor:KK37:tabiki sadece tararken dökülüyor.....neden anlamadım bir türlü:84:

valhalacığım nasıl gidiyor bakımın........saçlarındaki dökülme azalmıştı demi senin..........

en kıza zamanda istediğin gibi saçlara kavuşman dileğiyle :KK71:

heee o zaman o iş şimdilik ertelensin :KK70:
neyse canım sohbet içerikli yorumlar yapmayalım sonra moderatörler gelip tehditte ay pardon uyarıda(!) bulunuyorlar. :18:
deneyimlerimizle ilgili yorumlara devam. =))
kendine çok iyi bak. teşekkürler paylaşımların için canım :KK71:

Tam da çıktığımda atmışsın yorumu zaten :) Tamam canım bakımlarımızla ilgili konuşmaya devam :)

Tamam canım,ben de bugün başlamayı düşünüyorum o karışımı kullanmaya.
Ayrıca çam balı ve sarımsakları da şampuanıma ekledim :)

Hadi bakalım, hayırlısı olsun o zaman :) Sen ne kadar uzatmayı hedefliyorsun ?

rapunzeelciğim ve diğer tüm arkadaşlar nasılsınız.........nasıl gidiyor saç bakımları........

ayrıca gördüm de saçı aşmışız ruja da başlamışız......maşallah diyorum size........biz kızların elinde bir uçanla bir kaçan kurtulur........

Bende sarımsaklı şampuanlar yıkamaya devam diyorum ama saçlarım hala dökülüyor:KK37:tabiki sadece tararken dökülüyor.....neden anlamadım bir türlü:84:

İyiyiz canım sen nasılsın ? :)

Evde yapabileceğim her şeyi deniyorum bu ara :)

Saç dökülmen hiç mi azalmadı ? Bir de yağ bakımı yapıyorsan ne kadar süre bekletiyorsun ? Neyden kaynaklandığını bulmak lazım =/

seninle muhabbet etmek güzel canım ama malumumuz kuralları var sitenin. =//

eee kili uyguladın mı saçına?

Seninle de tatlım, biliyorum kurallaaar :)

Yok, daha uygulamadım. Tatilden dönünce kısmetse :)

Canım benim saçlarım belimde baya uzun,uzama sorunu da yok hızlı uzuo ama boyalardan çok yıprandı o yüzden kullanıyorum senin tarifleri :)

Anladım canım. Bir an önce sağlıklı hallerine dönmelerini umuyorum o zaman :)

Teşekkürler canım. :)

Rica ederim tatlım :)

kızlar biri bana da verebilir mi bu tarifiii benimde saçlarım çok yıprandıı :KK43:

Canım önceki sayfalarda var tarifler. Birazdan yola çıkıcam o yüzden tekrar yazmaya vaktim yok. Bulamazsan yazarsın, tatilden döndüğümde tekrar yazarım :)

Topiğimin sevgili daimileri ve misafirleri, tatile gidiyorum. 1 hafta yokum. Bu sürede merak ettiğiniz bir şey olursa yazın, döner dönmez cevaplarım. Herkese bol güneşli, uzun saçlı günleeer :79: En Büyük KK

X