- Konu Sahibi rapunzeeel
Yanlış olduğunu düşündüğün şeyleri keşfedip düzelttiğine göre artık uzamamaları için hiç bir sebep yok. Hadi bakalım :)
Zeytinyağına ben de güveniyorum. Ay sonu denicem bakalım. Ben de her seferinde farklı aktara gidiyordum. 1 aydır sabit bir aktara gitme kararı aldım. Dediğin gibi her açıdan daha iyi oluyor. Hatta kadın kartını verdiğinde çocukken gittiğim aktarın farklı bir şubesi olduğunu farkettim. Sohbet, muhabbet epey de indirim yaptı :)
Uzaman çok çok iyi canım. Çok sevindim. Temmuzda daha da çok uzar inşallah :)
İnşallah canım. Sığır iliğini kullanan arkadaşım kasaptan alıyordu yanılmıyorsam. Bildiğin sığır iliğini kaynatıp yağını sürüyordu saçlarına. Yoksa sığır iliği yağı olarak satılmıyor bildiğim kadarıyla. Bir bak istersen, olmadı arayıp sorarım :)
En azından sebebi belli oldu melyqecim. İlave yaparsan eskisi gibi sorunsuz kullanabilirsin. Çamterebentin yağlanmaya iyi geliyordu. Bol miktarda koyduğun için seninkini komple mi kesti :)
canım evet hatalarımı farkettim
1-yıkama öncesi bakım yapıyordum
2-masaj yapmıyordum hafiften yediriyordum
3-silikonllu şampuan kullanıyordum bu gözeneklerimi tıkıyordu.
bunları değiştireceğim için inş.bu ay daha iyi uzayacak gibi geliyor bana.
bu arada ben bir kez sığır iliği yaptım saçıma kasaptan aldım ücretsiz ama her zaman olmuyor soruyorsun hangi gün geleyim diye oda sana veriyor günü.ama ben devam ettiremedim midem bulandı sonra ve çok zor yıkadım defalarca şampuanladım saçı.