Uzun ilişkiden sonra kısa sürede evlenmek

Uzun uzun iliskilerden cıktım. Aldatma, ihanet, saygısızlık, anlasamama vs cesitli nedenlerle bitti. Uzun iliskiden cıkıpta evlenenler cok. Misal su an yakın akrabamızın kızı evleniyor. Nisanlanacak bu ay. Uzun bir iliskiden cıktı.

Ben evlenmeyi düsünmediğimden tabii istemedim.

Merhaba uzun süreli bir ilişkim vardı
Kendisini bana kimse unutturamiyordu açıkçası
Birgünse eşim girdi hayatıma
çok aşık oldum cildiriyoduk karşılıklı olarak evlenmek için, hemen evlendik 5 ayda

Sizin nasıl oldu peki ilişkiniz başladı yani?
Bizimkisi uzatmalı bir ilişkiydi aslında.. lise yıllarımda başlayan, universite yillarimiza kadar sarkan bir iliski.. ama son 2 yil araliksiz devam etmişti.. ama biterken inanin ne kirginlik, ne kizginlik.. duygusuzluk vardi sanki.. ama ilk aşk denildi mi, halen onu söylerim cünku ilk aşk oydu..
Cok barişmak istedi, cok aradı sonrasinda.. telefon numarami da degiştim oldu bitti.. yeni mezun olmustum universiteden, tesaduften de ote oldu tanismamız eşimle. O apayri bir hikayedir diyebilirim..
Eşimle, eski sevgilimden ayrildiktan tam 7 ay sonra cikmaya başladik ve 5 ay içinde nişan nikah vs..
11 yildir birlikteyiz, 2 de oğlumuz var Allah uzun ömür versin..

Hiç özledin mi derseniz onu, Allah var, hiç ozlemedim.. o sadece o yılların hatırasıdir benim için o kadar..
Eşim canımdır, bana kimseyi aratmadi hiçbir konuda..

Bu ben. 4 yıllık aynı evi paylaştığım sevgilimden ayrılıp 1 sene içimde eşimle evlendim. iyi ki de eşime denk gelmişim yoksa berbat bir ilişkim varmış da ben göremiyormuşum. gözümü açtı sağolsun

eski sevgilimi unutmak pek zamanımı almadı. ama alışkanlıklar ve hatıralar biraz peşimde dolaştı. hatta isim karmaşası çok yaşadım ilk zamanlar. bir de biz eski sevgilimle beraberken ben eşimle tanıştım çok karmaşıktı ama iyi sıyrıldım işin içinden. yani biri bitip biri başladı gibi oldu. çok zor bi süreç değildi benim için çünkü eski ilişkimde şiddet aldatma vs olaylar vardı ben bitirmeye meyilliydim zaten ama cesaretim yokmuş.

Benim olmadi ama bu duruma bakış açım olumsuz uzun süreli bir ilişkiden cikiliyorsa bir süre gecmeli pat diye olursa pişman olunabilir duygulardan iyice emin olunmalıdır

4 senelik iliskimi cok basit bir sebeple bitirdi beni engelledi sildi heryerden aradan 2 ay gecti yeni biriyle tanışmış evleneceklermiş yaza nisan varmıs cok komik ama acı Oyoe degil mi .ben dunya kdr maddi manevi emek verdim ama bir başkası elini kolunu sallaya sallaya sanki bakkaldan ekmek alır gibi sevdiğim insanı basitçe evlilik noktasına getirdi .oyle acı cekiyorum ki Allah’a havale ediyorum onu insallah tek bir günü mutlu geçmesin hep yanılsın istiyorum

Bence sevdiğiniz insanı evlilik noktasına getiren o kız değil, sevdiğiniz insan. Eğer istemeseydi evlenmezdi. Boş verin, önünüze bakın. Hayat size daha güzel bi yol çizer, "iyi ki olmamış" dersiniz. Her hayır görünende bir şer, her şer görünende de bi hayır vardır. Baksanıza basitçe ilişkiyi bitirip kısa sürede başkasıyla evlenen, evlendiğinde de belki aldatabilir... Belki siz kötü birinden kurtuldunuz.

Ben 5 yıllık son zamanları ite kaka devam eden ilişkimi bitirdiğim gün şimdiki eşim açılmıştı bana. Tabi başta kabul etmemiştim falan filan 5 ay sonra nişanlıydık yani zaten bi şekilde kafada bitmiş oluyor. Bende aynı şeyi düşünürdüm hemen birini sevmek hayatına almak nasıl oluyor diye. Valla oluyormuş

İstisnalar kaydeyi bozmaz ama bence yanlış senelerce biriyle olup orada tüm kahrı eziyeti çektikten sonraki ayrılıkta karşına çıkan normal biri sanki huzur verici kahramanmış gibi geliyor insana. Biriyle iyi günü kötü günü yaşamadan acıya sevince ortak olmadan tüm geleceğini birlikte geçirmeye karar vermek bence biraz riskli

Ben evlenmedim ama uzun ilişkim bittikten birkaç ay sonra bir erkek girdi hayatıma birbirimize aşıktık toplamda 6 ay sürdü. Evlenmek isteseydim evlenirdik bir ara düşündük hatta sonra saygı çerçevesinde ayrıldık yeri bende farklıdır. İnanın aşkın ne zaman hangi şartlarda karşınıza çıkacağı belli olmuyor.

Ben eşimle evlendiğimde uzun ve ciddi bir ilişkiden yeni çıktığından haberim yoktu üstelik aynı işyerinde çalıştıklarından Evliliğimiz ise eşimin soğuk mesafeli duruşu içinde geçiyordu ben mana veremedim sürekli öne sürdüğü sebeplerle boş bir mücadele içinde yaşadım manipüle edildim açıkçası Çok sonra eşimin bizim birlikteliğimize kadar eski sevgilisiyle ilgili romantik sevgi dolu yazışmaları gördüm sosyal medyada ona gönderdiği şarkılar şiirler.. Hiçbirini kaldırmamıştı. Şok geçirdim. Ama asıl şoku zaten sürekli gün içinde beraber çalıştığı eski sevgilisinin sosyal medya takiplerinde doğum günü kutlamalarında hatta ilgili alakalı mesajlar yazarak yemeklere çıktığında gördüm Benim soğuk araması sorması olmayan ben böyleyim deyip bir kenarda oturan kocam dünyanın en ilgili sevgili ve istikrarlı adamıymış ben hiiç görmedim ondan herhangi bir duygu Sonrası çok büyük kavgalar yaşadım. Boşanma davası açtım fakat bebeğim vardı ve halen eşimin manüpülasyonlarına maruz kalıp ne yapacağımı bilemedim. Çok bocaladım ilaç desteği aldım. Sonunda kesin kararımı verdim. Kendisi kabul etmediği için çekişmeli oluyor. İlk duruşma oldu İkincisi de 1 ay sonra onunla aynı evde bir saniyeye tahammülüm yok fakat çocuğum için görüşüyorum kısıtlı zamanlarda. Kabullenemiyorum yaşadıklarımı çocuğuma yaşattıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…