- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.486
- 798
- Konu Sahibi nickimi feriha koydum
-
Merhaba uzun süreli bir ilişkim vardıUzun ilişki yaşayıp artık toksikleşmiş bi hale gelen ilişkiyi bıçak gibi kesip kısa sürede başkasıyla tanışıp, hoşlanıp, evlenen var mı?
Bu aralar karşıma çok çıkıyor. 6 yıllık ilişkisi varken evlenmelerine az kalmışken artık laçkalaşma ve saygısızlık üst seviyede olduğu için ayrılıp 3-4ay sonra biriyle tanışıp, birbirinden hoşlanıp 1 yıl içinde evlenen tanıdıklarım, arkadaşlarım var. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Uzun süreli ilişkinizi unutabildiniz mi kısa sürede? Bitmesinin sebebi neydi?
Bizimkisi uzatmalı bir ilişkiydi aslında.. lise yıllarımda başlayan, universite yillarimiza kadar sarkan bir iliski.. ama son 2 yil araliksiz devam etmişti.. ama biterken inanin ne kirginlik, ne kizginlik.. duygusuzluk vardi sanki.. ama ilk aşk denildi mi, halen onu söylerim cünku ilk aşk oydu..Sizin nasıl oldu peki ilişkiniz başladı yani?
Bu ben. 4 yıllık aynı evi paylaştığım sevgilimden ayrılıp 1 sene içimde eşimle evlendim. iyi ki de eşime denk gelmişim yoksa berbat bir ilişkim varmış da ben göremiyormuşum. gözümü açtı sağolsunUzun ilişki yaşayıp artık toksikleşmiş bi hale gelen ilişkiyi bıçak gibi kesip kısa sürede başkasıyla tanışıp, hoşlanıp, evlenen var mı?
Bu aralar karşıma çok çıkıyor. 6 yıllık ilişkisi varken evlenmelerine az kalmışken artık laçkalaşma ve saygısızlık üst seviyede olduğu için ayrılıp 3-4ay sonra biriyle tanışıp, birbirinden hoşlanıp 1 yıl içinde evlenen tanıdıklarım, arkadaşlarım var. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Benim olmadi ama bu duruma bakış açım olumsuz uzun süreli bir ilişkiden cikiliyorsa bir süre gecmeli pat diye olursa pişman olunabilir duygulardan iyice emin olunmalıdırUzun ilişki yaşayıp artık toksikleşmiş bi hale gelen ilişkiyi bıçak gibi kesip kısa sürede başkasıyla tanışıp, hoşlanıp, evlenen var mı?
4 senelik iliskimi cok basit bir sebeple bitirdi beni engelledi sildi heryerden aradan 2 ay gecti yeni biriyle tanışmış evleneceklermiş yaza nisan varmıs cok komik ama acı Oyoe degil mi .ben dunya kdr maddi manevi emek verdim ama bir başkası elini kolunu sallaya sallaya sanki bakkaldan ekmek alır gibi sevdiğim insanı basitçe evlilik noktasına getirdi .oyle acı cekiyorum ki Allah’a havale ediyorum onu insallah tek bir günü mutlu geçmesin hep yanılsın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?