- 17 Haziran 2019
- 1.138
- 5.521
- 158
- Konu Sahibi nickimi feriha koydum
-
Bir arkadaşım böyle evlendi. Aşık oldu çok sevdi hızlıca evlendi. Toksik ilişkisi de yeni bitmişti. Çok mutlu hiçte kimseye ispat olsun diye evlenmedi bu arada.
Uzun ilişkiden ayrılıp evlenmedim ama eşimle çok kısa sürede gerçekten çok severek evlendik ikimizin de birçok ilişkisi olmuştu ama hiç birbirimizde hissettiğimiz şeyleri hissetmedigimizi anlayınca sonu evlilik oldu ondan 1 yıl önce de Bi ilişkimden ayrılmıştım Bi daha kimseyi sevip evlenemem diye düşünüyordumBu soruyu ben şu niyetle sordum "gerçekten kısa sürede birinden hoşlanıp evlenen var mı" diye.
İllaki sırf inat, hırs uğruna evlenenler vardır. Ama ilişkideyken birbirini ve sevgilerini tüketip ayrıldıktan sonra belki birinden hoşlananlar olmuştur kısa sürede... Bunu bilmek istemiştim. Aynı dediğiniz gibi. Eski sevgilisi evlenince bi sıkıntı, sorun çıkardı mı? Bir de ayrılık sebebi neydi özel olmazsa...
Bildiğimiz toksit ilişki, ayrıl barış artık saygısızlık laçka olmus bir ilişkiydi.Bu soruyu ben şu niyetle sordum "gerçekten kısa sürede birinden hoşlanıp evlenen var mı" diye.
İllaki sırf inat, hırs uğruna evlenenler vardır. Ama ilişkideyken birbirini ve sevgilerini tüketip ayrıldıktan sonra belki birinden hoşlananlar olmuştur kısa sürede... Bunu bilmek istemiştim. Aynı dediğiniz gibi. Eski sevgilisi evlenince bi sıkıntı, sorun çıkardı mı? Bir de ayrılık sebebi neydi özel olmazsa...
Ben varim. Cok da guzel oldu, cok da iyi oldu :)Uzun ilişki yaşayıp artık toksikleşmiş bi hale gelen ilişkiyi bıçak gibi kesip kısa sürede başkasıyla tanışıp, hoşlanıp, evlenen var mı?
Bu aralar karşıma çok çıkıyor. 6 yıllık ilişkisi varken evlenmelerine az kalmışken artık laçkalaşma ve saygısızlık üst seviyede olduğu için ayrılıp 3-4ay sonra biriyle tanışıp, birbirinden hoşlanıp 1 yıl içinde evlenen tanıdıklarım, arkadaşlarım var. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Uzun süreli ilişkinizi unutabildiniz mi kısa sürede? Bitmesinin sebebi neydi?
Ohooo bir sürü insan var böyle. Hatta KK'da da çok var.
Çeyiz topiklerinin kraliçesi vardi bir zamanlar, çeyiz blogu bile vardı. Tesadüf eseri bir tanışma hikayesi vardı sevgilisiyle, filmlerdeki gibi. Derken bir anda ayrıldı, bir anda yaşça büyük - daha iyi durumda biri ona açıldı,evlendiler.
Aynı şekilde aktif ve sevilen bir sürü üyenin bu tarz hikayesi var. Benim çevremde de gırla.
Ama ben hak veriyorum. Biriyle o kadar uzun zaman geçirdikten sonra yine biriyle tanış,aynı şeyleri yasa falan...çok sıkıcı değil mi:) sonraki levele geçiyorlar işte.
Ayrıca o 6-7 yıllık ilişkinin en az birkaç yılı artık bitmesi gerektiği halde,eski gunlerin hattına devam ediyodur. İyice bir bıkkınlık vardır zaten insanlarda.sonra karşısına o kötü günleri unutturacak,yeniden değerli hissettiren biri çıkınca neden olmasın ki
6 yıllık ilişkim, 3 yılda uzatmalarla totalde 9 sene kadar sürdü. Üni bitti, mesleklere atanıldı, aileler biliyor vs..evlenme durumuna geldiğimizde sonu boşanma olur diyip sevgililik durumumuzu da noktaladım. Hayatına birini aldı ve dediğiniz gibi kısa sürede evlendi, beni üzceğini sanıp. Şimdi 5 yıllık evliler. 2 de çocukları oldu ama karabasan gibi çöktüm hayatlarına.(eşi beni biliyor.) çocuk beni unutamadı.(kendine engel olamadıkça aradı. Açmadım) (yazdı cvp vermedim). Eşi mutsuz, devamlı hayatlarının içindeyim. Devamlı ismim geçiyor bi şekilde.(ya beni aramasını yakalıyor. Ya msjını, ya sosyal medya üzerinden yazdıklarını ark isteklerini..)(ayrıca ortak arklarımızda var baya; onlardan bi şekilde duyuyorum bunları) üzülüyorum duydukça onların adına.. demem oki ani kararlar bazen okadar da iyi olmuyor..inat için yapılan şeyler insanın kendine zarar veriyor bazen..Uzun ilişki yaşayıp artık toksikleşmiş bi hale gelen ilişkiyi bıçak gibi kesip kısa sürede başkasıyla tanışıp, hoşlanıp, evlenen var mı?
Bu aralar karşıma çok çıkıyor. 6 yıllık ilişkisi varken evlenmelerine az kalmışken artık laçkalaşma ve saygısızlık üst seviyede olduğu için ayrılıp 3-4ay sonra biriyle tanışıp, birbirinden hoşlanıp 1 yıl içinde evlenen tanıdıklarım, arkadaşlarım var. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Sizin nasıl oldu peki ilişkiniz başladı yani?Ben varım.
Neden sosyal medya ve telefondan bloklamadınız kendisini?6 yıllık ilişkim, 3 yılda uzatmalarla totalde 9 sene kadar sürdü. Üni bitti, mesleklere atanıldı, aileler biliyor vs..evlenme durumuna geldiğimizde sonu boşanma olur diyip sevgililik durumumuzu da noktaladım. Hayatına birini aldı ve dediğiniz gibi kısa sürede evlendi, beni üzceğini sanıp. Şimdi 5 yıllık evliler. 2 de çocukları oldu ama karabasan gibi çöktüm hayatlarına.(eşi beni biliyor.) çocuk beni unutamadı.(kendine engel olamadıkça aradı. Açmadım) (yazdı cvp vermedim). Eşi mutsuz, devamlı hayatlarının içindeyim. Devamlı ismim geçiyor bi şekilde.(ya beni aramasını yakalıyor. Ya msjını, ya sosyal medya üzerinden yazdıklarını ark isteklerini..)(ayrıca ortak arklarımızda var baya; onlardan bi şekilde duyuyorum bunları) üzülüyorum duydukça onların adına.. demem oki ani kararlar bazen okadar da iyi olmuyor..inat için yapılan şeyler insanın kendine zarar veriyor bazen..
Benim arkadaşlarım yaşadı bunu, 6 yıllık ilişkiydi galiba hatırlayamadım tam. Yılın başında ayrıldılar, yılın sonuna doğru biri evlendi, ondan 3 veya 4 ay sonra da diğeri evlendi. Kızdan kaynaklı ayrıldılar onlar, kız dengesiz-şımarık-hayatı farklı yerlerde arayan biriydi. Kızın evliliği nasıl gidiyor bilmiyorum ama erkek maşallah mutlu. Erkek harika bir insandı, evlenmek de isteyen biriydi. Allah gönlüne göre verdi, tam ona göre bir kızla çok mutlu oldu, çoluğa çocuğa karıştı. (Bu gibi konularda beni şaşırtan tek şey, uzun ilişkiden çıkan kişiyle kısa sürede evlilik kararı alan taraf. Onların bu güvenini takdir ediyorum)Uzun ilişki yaşayıp artık toksikleşmiş bi hale gelen ilişkiyi bıçak gibi kesip kısa sürede başkasıyla tanışıp, hoşlanıp, evlenen var mı?
O çözüm değilki; ulaşmak isteyen her türlü ulaşıyor.ama fake hesaplardan ama başka şekillerde..( çok fazla ortak alanlarımız var. Ama mesleki ama okuldan ama arkadaşlardan olsun..)Ben ona yoksay tuşuna bastım.benden hiç bi tepki göremiyor..ölüden farksızım..Allah herkesin gönlüne göre versinNeden sosyal medya ve telefondan bloklamadınız kendisini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?