Siz gecinebileceginizi dusunuyorsaniz neden olmasin? Sizin kendi aileniz de veto verir mi bilmiyorum ama.Kendisi mekatronik mühendisi ama inşaat işleri yapıyor. Kendi mesleğini yapmasını ya da memuriyeti olmasını istemişler. Bende mimarım iş sebebiyle tanıştık.
Siz gecinebileceginizi dusunuyorsaniz neden olmasin? Sizin kendi aileniz de veto verir mi bilmiyorum ama.
Erkekler uzun sure ask acisi vs cekebilecek varliklar degiller. Coktan ismini, cismini bile unutmus olabilir aslinda. Hatirlatmadiktan sonra sorun cikartmaz.
UmarımGenelleme yapmak her zaman dogru bir yaklasim degildir.
Her iliskinin dinamigi farklidir.
7 sene cok uzun bir sure. Belki iliskiyi cok fazla tukettiler. Surec icerisinde yavas yavas ayrilik fikrini kabul edip mantikli bile bulmus olabilir.
Yani sevgilisi 7 senenin sonunda bir anda hayatindan cikmadigina, ani bir kayip olmadigina gore ayriligi coktan sindirmis olabilir.
Bence onyargili olup kestirip atmak yerine tanimaya calisin. Hayirlisi olur umarim.
Rica ederim. Dilerim mutlu olursunuz.Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
Merhaba arkadaşlar.
İçinden çıkamadığım bir konuyu sizlere sormak istedim. 6 yıl süren bir ilişkimden sonra 4 yıl kimseyle görüşmedim şuanda bir evlilik teklifi ile karşı karşıyayım. Evet diyebileceğim birisiydi ancak 7 yıl uzun bir ilişkisi olmuş ama biteli sadece 6 ay olmuş. Kendim de bu durumu yaşadığım için karar veremiyorum ve güvensizlik yaşıyorum. 6 ay çok kısa bir süre sürekli kendi yaşadıklarımla kıyaslıyorum sanırım mantıklı bir karar veremeyeceğim. Siz ne yapardınız ??
Belki unutmuştur ama barışma ihtimalleri yüksek en azından nişanlılık döneminde vazgeçebilir gibi geldiMerhaba arkadaşlar.
İçinden çıkamadığım bir konuyu sizlere sormak istedim. 6 yıl süren bir ilişkimden sonra 4 yıl kimseyle görüşmedim şuanda bir evlilik teklifi ile karşı karşıyayım. Evet diyebileceğim birisiydi ancak 7 yıl uzun bir ilişkisi olmuş ama biteli sadece 6 ay olmuş. Kendim de bu durumu yaşadığım için karar veremiyorum ve güvensizlik yaşıyorum. 6 ay çok kısa bir süre sürekli kendi yaşadıklarımla kıyaslıyorum sanırım mantıklı bir karar veremeyeceğim. Siz ne yapardınız ??
Konusu açıldığında geçmişi ile ilgili rahatlıkla yorum yapıyor. Unutma çabasında değil gibi geldi bana. Helalleştik ayrıldık diyor.Şimdilik emin değilsen tanimaya devam et derim. Bende ayrıldıktan 6 ay sonra eşimle tanıştım, 7 aylik tanisma sürecinden sonra evlendik. Bu cok kisisel bir mevzu bence. Ha otuzlu yaslardaysaniz bir nebze daha kolay, insan ne istediğini daha iyi bilmis oluyor. Birde insan ilişki icerisinde de karsi taraftan kopabiliyor, bende öyleydi en azindan. Eski erkek arkadasim direttigi için bir müddet daha devam etmiştim ama zaman içerisinde fark ettim olmayacagini. Belki görüştüğün insanda da durum öyle olmustur. Geçmişi unutabilmis mi? Sindirebilmis mi yaşadıklarıni? Senin hissiyatın ne yönde? Dedigim gibi, cekincelerin varsa kesinlike acele karar verme.
6 ay çok kısa bir süre, dikkat edin sizi yara bandı niyetine kullanmasın...Merhaba arkadaşlar.
Çok erken…sakın seni sıkıştırmasına izin verme.. zaten seni seven insan seni ve istediğin zamanı bekler… hele bir yılı doldurun sevgikilikte iyice pekişsin sakın öyle bir hata yapmaMerhaba arkadaşlar.
Daha çok yeni tanıyorum. Kısa bir iş üzerine tanıştık bu teklifi yaptı. Tanışmak konusunda zaman veriyor.Kişiye göre değişir bu durumlar. 7 yıl aşk böceği gibi gecmediyse, sorunlar yasandiysa, bi seyler tukendiyse bittiginde nefes almia da hissedebilir insan ama 6 ay gibi bi sürede kafayi tamemen toparlamak bence cok mumkun değil.
Siz ne zamandir tanışıyorsunuz ki, en fazla birkaç aydir tanıdığı birine nasil evlenme teklif edebiliyor?
Uzun iliskimde sonuca varamadim, uzun uzadiya tanismaya gerek yok gibi sacma dusunceleri varsa zaten kafa yapısına fazla güvenilmez.
Bence acele karar vermeyin. Siz de uzun bir ilişkiden çıkmışsınız. Ve 4 yıldır kimseyle görüşmemişsiniz. Çok da doğru yapmışsınız. Kendinizi toparlamanız ne kadar zaman almış. Beyefendi muhtemelen karşı tarafa nispet yaparcasına hemen evlilik teklifinde bulunmuş. Çok ani alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar.
Hemen evlilik teklifiyle gelmesi sizi en çok bu durum düşündürmeli. Yangından mal mı kaçırıyor ne bu aceleDaha çok yeni tanıyorum. Kısa bir iş üzerine tanıştık bu teklifi yaptı. Tanışmak konusunda zaman veriyor.
Evet öğrenince kendi ilişkimden örnek verip acele karar verdiğini söyledim cevabımı da olumsuz verdim ancak yineledi teklifini. Yanındayken net olduğunu hissediyordum ama kendi başıma kalınca cevabım olumsuz oldu.Bence acele karar vermeyin. Siz de uzun bir ilişkiden çıkmışsınız. Ve 4 yıldır kimseyle görüşmemişsiniz. Çok da doğru yapmışsınız. Kendinizi toparlamanız ne kadar zaman almış. Beyefendi muhtemelen karşı tarafa nispet yaparcasına hemen evlilik teklifinde bulunmuş. Çok ani alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum.
Siz hazırsınız belki yeni bir ilişkiye ama 6 ayda 7 yıllık ilişki unutulmaz bitmez öyle kolay kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?