Uzun ilişki kritik karar. Çok tıkandığım bir noktadayım görüşlerinize ihtiyacım var…

EseStiup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
22
11
Merhaba arkadaşlar.
İçinden çıkamadığım bir konuyu sizlere sormak istedim. 6 yıl süren bir ilişkimden sonra 4 yıl kimseyle görüşmedim şuanda bir evlilik teklifi ile karşı karşıyayım. Evet diyebileceğim birisiydi ancak 7 yıl uzun bir ilişkisi olmuş ama biteli sadece 6 ay olmuş. Kendim de bu durumu yaşadığım için karar veremiyorum ve güvensizlik yaşıyorum. 6 ay çok kısa bir süre sürekli kendi yaşadıklarımla kıyaslıyorum sanırım mantıklı bir karar veremeyeceğim. Siz ne yapardınız ??

6 ay çok kısa bir zaman..
Ayrıldığı sevgilisinde durumlar ne ?
Evlenmiş mi ? Nisanlanmis mi ? Teklif mi almış ?
Durum böyle ise ; sırf kıskandırmak adına, misilleme yapmak icin yahut canını yakma amaci guderek boyle bir teklifle gelmiş olabilir.

Kız evlenmemiş sadece kızın ailesi çocuğun iş durumunu beğenmediği için ayrılmışlar. Onun söylediği bu şekilde kötü ayrılmadık diyor. Ailesi kabul edemedi mesleğimi değiştirmemi istediler aşamadık bu konuyu onları mutlu edemedim ayrıldım dedi.

Mübarek! 6 ay içinde ne zaman ayrılmış, ne zaman aşk acısı çekmiş, ne zaman surunmus, ne ne zaman unutur gibi olmuş daha ayağa kalkmaya çalışmış, ne zaman unutmuş beynin de bitirmişti bı de kalkmış hem de direk evlenme teklifiyle...
Çok riskli bak ne güzel kişi kendinden bilir isi.
Ama çok gördüğümüz bir olay erkekler genelde yıllarca çıktığı sevgilisinden ayrılıp bir aylık tanıştığı kızlarla evleniyorlar. Sonrası nasıl
oluyor bilmiyorum ama evlilik deneme yanılma yöntemiyle test edilecek bir şey değil. Sonuçları ağır oluyor ne yazık ki...
Önünüzde başka seçenekler oluşma ihtimali varken hiç risk almayın derim.

Bence kızın da gönlü yokmuş..
İlişki 7 yıl sürmüş.
Ailesi kabul etmese ne olur ?
Onlar zaten bu zamana kadar karı koca gibi yaşamışlardır.
Durum sana anlattığı gibi değil bana kalırsa..
Başka bir şey var..
7 yıl önce reisi cumhur muydu ki bu adam..?
Bu iş mevzusuna inanmadım ben.

Evet benim eski ilişkim bittiği zaman da sevgilim 4 ay içinde nişanlandı. Bu yüzden olumlu cevap vermedim bu kişiye ancak teklifini yineledi. En son yaşamak isteyeceğim şeydi bu

2 3 aylık güzel bir flörtü bile unutmak 6 ay sürüyor ya. 7 senelik ilişki için çok kısa. Duygularını yaşamak yerine bastırmaya çalışan tipler sonrasında feci patlıyor. Burada böyle ilk aşkını unutamadığı için karısına ağlayan 2 çocuklu adam okuduk.
Kabul etmezdim.

Herkes yara bandı benzetmesi yapmış ama benim çevremde uzun ilişkiden çıkıp direkt evlenen bir sürü insan var. Ve genelde hep böyle olur. O adam bir yedi sene daha kimseyle çıkamaz mesela. İlişkinin yorgunluğu mu bilemem. Bence siz cevap verme meselesine takılmayın su an sadece tanımak istediğinizi kafa yapınızın uyduğunu vs söyleyin. Bunları konuşmak icin cok erken. Eğer beklerse karar verirsiniz yok ben teklif ettim deyip kabul etmiyorsa yolu açık olsun.

Teşekkür ederim.

Ne is yapiyordu ki reddedilmis? Subay, polis vs miydi?
Bence teklif kabul edilebilir sayet uygunsa. Zaten belli 1 sure gecmis. Insan yasami senelerce iyilesmeyi bekleyecek kadar uzun ve garanti degil.

Ne is yapiyordu ki reddedilmis? Subay, polis vs miydi?
Bence teklif kabul edilebilir sayet uygunsa. Zaten belli 1 sure gecmis. Insan yasami senelerce iyilesmeyi bekleyecek kadar uzun ve garanti degil.
Kendisi mekatronik mühendisi ama inşaat işleri yapıyor. Kendi mesleğini yapmasını ya da memuriyeti olmasını istemişler. Bende mimarım iş sebebiyle tanıştık.

Uzun ilişki unutulmaz demişler ama sıkılmış da olabilir. Ama işin üç yüzünü öğrenmeden adım atmazdim ben olsam.

Mekatronik mühendisi ama inşaat işleri yapıyor

biz kadınlar biraz daha zor toparlanıyoruz ilişki bitiminde ne yazık ki , onlar biraz daha ruhsuz oluyorlar ,

eski erkek arkadaşımda benden ayrılır ayrılmaz başkasıyla evlenmişti zaten şerefsizin tekiydi de neyse ,

olmaz değil ama bir süre daha tanımaya çalış ,

Malesef benim de öyle bir deneyimim oldu ..teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…