Haklısınız öyle bir durumHemen evlilik teklifiyle gelmesi sizi en çok bu durum düşündürmeli. Yangından mal mı kaçırıyor ne bu acele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız öyle bir durumHemen evlilik teklifiyle gelmesi sizi en çok bu durum düşündürmeli. Yangından mal mı kaçırıyor ne bu acele
beyefendi çok acele ediyor, siz ağırdan alın tanımaya çalışın. 6 ay çok kısa bir süre fakat süreleri kıyaslamak da yanlış bana kalırsa, kadın ve erkeğin ilişkiye bakışı ve her ilişkinin dinamiği de farklı sonuçta. belki bir sürü şeyi tükettiler ilişkilerinde öyle ayrıldılar. siz beyefendiyi kendinize uygun görüyorsanız bol bol zaman geçirin tanıyın. olmayacak gibiyse de yol verirsiniz gider hayat çok kısa.Merhaba arkadaşlar.
İçinden çıkamadığım bir konuyu sizlere sormak istedim. 6 yıl süren bir ilişkimden sonra 4 yıl kimseyle görüşmedim şuanda bir evlilik teklifi ile karşı karşıyayım. Evet diyebileceğim birisiydi ancak 7 yıl uzun bir ilişkisi olmuş ama biteli sadece 6 ay olmuş. Kendim de bu durumu yaşadığım için karar veremiyorum ve güvensizlik yaşıyorum. 6 ay çok kısa bir süre sürekli kendi yaşadıklarımla kıyaslıyorum sanırım mantıklı bir karar veremeyeceğim. Siz ne yapardınız ??
İste ben buna guvenemezdim, evlilik bu, iki günde karar verilecek bi şey değil.Daha çok yeni tanıyorum. Kısa bir iş üzerine tanıştık bu teklifi yaptı. Tanışmak konusunda zaman veriyor.
Şunun formülünü verir misinKişi kolay atlatan biri mi? Ben mesela ayrildiysam bitmiştir, ciddi ilişkiden üç gün sonra yeni birine ağzımin suyu akmaya başlayabilir. Biten bitmiştir yani...
Ayrıca sizin ilişkiniz nedir? Aranızda uyum var mı? Sizi seviyor mu yoksa 'sevdim de ne oldu, bulayım öylesine birini yuvamı kurayım' mi diyor içten içe? Bence bu da onemli
İlk görüştüğümüzden beri çok iyi bir uyum içindeydik sohbetimiz vs çok güzel vakit geçirdik yani çok hızlı başladı zaten çok sevgi dolu birisi şefkatli hissettiriyor. Ama evlilik teklifi gelince erken buldumKişi kolay atlatan biri mi? Ben mesela ayrildiysam bitmiştir, ciddi ilişkiden üç gün sonra yeni birine ağzımin suyu akmaya başlayabilir. Biten bitmiştir yani...
Ayrıca sizin ilişkiniz nedir? Aranızda uyum var mı? Sizi seviyor mu yoksa 'sevdim de ne oldu, bulayım öylesine birini yuvamı kurayım' mi diyor içten içe? Bence bu da onemli
Öyle bencede , teşekkür ediyorumİste ben buna guvenemezdim, evlilik bu, iki günde karar verilecek bi şey değil.
Uzun bi ilişkim bittikten 3 ay sonra sözlenmişti karşı taraf bende de. Erkekler için normal bir durum sanirim.
Tanımaya başlayabilirsiniz aslinda ama ciddi bir adım için çok erken.
Sordum size karşınızdaki kişi çok fark etmiyor galiba bu ne hız demiştim. Sadece ciddi başlasın tabiki tanışacağız dediNeden direk evlilik mesela ? Diye sorsaydınız
Haklısınız. Açıkçası oda benim biten ilişkime karşı bir soruşturma yoluna girmedi saygı duydu. Bende ona saygı gösterdim ama kendi içimde kuşku içindeyim.Ya bence yara bandı durumu ve eski ilişkiden sonra ki yas süresi kişiden kişiye değişebilir.
Sonuçta kati suretle ayrılmışsa neden daha uzun bir süre beklemek zorunda olsun ki?
Bitmiş bir mevzu eskinin üzerinden neden bu kadar kısa süre geçti demek bence yanlış.
Herkesin bu konuda yas süresi farklı olabilir ayrılık şartları farklı olabilir.
Siz eğer bu kişiden elektrik alıyorsanız tanımayı deneyebilirsiniz.
Eskiyi kurcalamayın bence pek ve insanlara da bu şekilde yaklaşmayın derim..
Çok basit. Kendimi seviyorum ve beni üzen şeylerle arama mesafe koymayı da seviyorum. Bana değer vermeyen birinden ayrıldım diye neden yasını tutayim ki? Demek ki beni uzecek bir bok yemiş ki terketmisim. Yoksa çiçek böcek güneş bulut ilişkimiz olsa kimse kimseyi terketmez. Terkettiysem zaten esaslı bir sebebi vardır, haketmistir. Zaten ayrılık konuşmasından öncesi vardır,o döneme kolay gelinmiyor. O dönemde yeterince sogumusumdur.Şunun formülünü verir misin