• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun duvak kullananlar

sado_aydo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
5
0
36
Antalya
arkadaşlar duvağıma bir türlü karar veremedim. uzun duvak istiyorum ama gelinlikçim uzun duvağın alttaki uç kısmının yüze kapatıldığını, üstüne yüzü örtmek için fazladan bir duvağın uymayacağını söyledi. uzun duvak kullananların yardımına ihtiyacım var. siz nasıl kapattınız yüzününüzü uzun duvakla?

nasipse ben de temmuzda evleneceğim, yani henüz bir duvak tecrübem yok:) ama çift duvak takacağım, yüzümü kısa duvakla örteceğim. uzun olanı nikahtan sonra çıkartacağım. çift duvak kullanan arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Benim duvağım da uzun ama çift duvak cnm. Kısa olanla yüzümü örtcem. Tülün kalitesi önemli olabilir bu konuda bazıları daha hafif bazıları yorgan gibi oluyor :52:

saçta nasıl duracağını ben de pek bilmiyorum:( iki duvak kullanan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. benim uzun duvağım bayaa uzun, yerlere kadar. kısası da normal uzunlukta, kenarları dantelli. kenarlı dantelli olunca rahibe duvak mı deniyor? yoksa rahibe duvak, duvağın saça takılış biçiminin adı mı sadece? yani saçı örtecek bir başörütüsü nevi takılmaz yeterli mi rahibe duvak demeye?

uzun duvağın üzerine kısa duvak da yapılıyor yüzünü örtmek için ama ben istemedim çok kaba duruyordu, uzun duvakla çıktım yüzümü falan da örtmedim:)

bır gelıne uzun duvak gercekten cok yaksııyor kugu gıbı gorunuyor.avantajıda var daha uzun boylu gorunumede yardımcı oluyor .

benm duvagim 3 m ydi ama sansim nikah we dugunum ayri ayriydi nikahta sadece ayakta dikilcegim icin problem olmadi ama kesinlikle dugunde o duwakla oynanmazdi:)dugunde sapka tarzi bsi taktim cok rahat ettim duwaksiz:))
yuzumu duwakla ortmedim cunku sewmiyorum oyle olmasini.ikisi birden nasil olur pek bilemiyorum o yuzden:)

duvağım çok aşırı uzun değildi. etek boyumu geçiyordu ama. duvağın en uç kısmını öne getirerek yüzümü kapattım

Bende iki ayri duvak kullanicam, biri normal digeri baya uzun, vardir 3 metre :-)
Duvagin dogru sekilde takilmasi kuaförün marifetine kalmis..
Sac provasinda duvak meselesini kuaförünle önceden anlasip o sekilde prova yapmanizi öneririm..

Bence giriste duvaginla yüzünü kapatmalisin,
damat duvagi actiktan sonra alnina buse kondurmali ve alkis firtinasi kopmali
bu sahne gercekten cok duygusal ..

Düğünümde 2 adet duvak kullandım 1 tanesi kalıcı gelinliğime uygun kısa duvak çift katlı, diğeri ise fotoğraf çekimi için yaptırılmış uzun duvak.
Uzun duvak bi süre sonra beni çıldırttı eve geldikten sonra çıkarttım istediğim gibi resimlerde gözüktü ama canımı da yakmadı değil çift takılı olduğu için problem oldu :42:
Allahtan yengem bayan kuaförü olduğu için devamlı yanımda destek oldu :52:
düğün başladı takı töreni bitti kafamdaki duvağı da çıkarttım çok rahattım :37::37:

düğünümde iki tane duvak kullandım..biri dizlerime kadar olan duvak (kısa olan)onu ikiye katlayıp takıyorlar diğeri ise 3-4 metre olan uzun duvağım..düğün olmadan önce uzun duvağımı çıkarırım rahatsız olursam diye düşünmüştüm ama hiç rahatsızlık duymadığım için iki duvağımda kaldı..

iki tane fotoğrafımı koyuyorum..

$005.jpg $006 (2).jpg $007 (2).jpg $019.jpg $032.jpg $035.jpg $037.jpg $040.jpg

BEnde cift duvak kullanacagim biri surekli kalicak olan cift katli islemeli orta uzunlukta digeride resim cekiminde giriste ve nikahta kullanilicak olan uzun duvak:)

Kızlar ben de uzun duvak düşünüyorum ama gelinliğimin arkadında çiçek modeli var uzun duvak olursa o örtülür gibime geliyo, sizce ne yapayım, uzun duvağın görüntüsünü mü yoksa eteğimin görüntüsünü mü ön plana çıkarmalıyım ? Bir de ben kollarımdan aşağı tül sarkan bi model olarak diktircem boleramı,çerkes kıyafetleri var ya o tarz, hem duvağım hem o çok mu abartı olur ?

Kızlar ben de uzun duvak düşünüyorum ama gelinliğimin arkadında çiçek modeli var uzun duvak olursa o örtülür gibime geliyo, sizce ne yapayım, uzun duvağın görüntüsünü mü yoksa eteğimin görüntüsünü mü ön plana çıkarmalıyım ? Bir de ben kollarımdan aşağı tül sarkan bi model olarak diktircem boleramı,çerkes kıyafetleri var ya o tarz, hem duvağım hem o çok mu abartı olur ?

çekrez kıyafetlerinde başlarına taktıkları tül genelde kısa oluyor diye biliyorum.Bence kısa yaptır.arkada çiçek var hem o görünür,hemde konsepte uyarsın canım:)
mesela ben,m gelinliğiminde sırtı baya açık kısa yaptırınca sırtım kapanıyor diye uzun yaptırdım,elime dolayıp oynayacağım böylece hem sırtım kapanmayacak hemde uzun duvak hevesimi gidereceğim.
Eğer resmin varsa gelinlikli sanki daha cok yardımcı olabilirz.Herkesin kafasında canlandırdığı şey farklı olabilir çünkü.

benim de iki duvağım var.ama daha önce duvak tecrübem olmadığı için ikisi birden takılırmı bilmiyorum.nasıl olur acaba?kısa olan duvak patlak duvak dediklerinden üzerinde inciler filan var.ben hem uzun olsun hem de patlak duvak olsub istiyorum.ikisi birden mi takılacak nasıl olcak bilen var mı?bu hafta kuaförle görüşmeye gittiğimde duvağımı da götüreceğim görmek istedi.olmadı modaevine tekrar duvak yaptırcam:44::44::44:

bende düğünümde iki duvakla çıkmıştım 3 metrelik uzun duvak ve dize kadar olan kısa duvak vardı..kısa olan duvakla yüzümü örttüm uzun olanda durdu..çokta kolaydı hiç zorluğu yoktu..

Back