Üzüm Çekirdeği Sabunu ile yok olan sivilcelerim

SceneRush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
233
2
Gayet rahat bi yöntem 2-3 liraya büyük market ya da aktarlardan bulabileceğiniz üzüm çekirdeği sabunu ile sivilcelerinizden kurtulun. Benim sivilcelerim bu sayede geçti ve artık neredeyse çıkmaz oldular kullandığınız ilk günden itibaren farkı hissedebilirsiniz :hooray: :hooray:

Markasına dikkat etmedim açıkçası markette buldum doğal sabunlar standındaydı sivilcelere,aknelere,siyah noktalara,lekelere vb. şeylere iyi gelir diyordu.Aldım zaten sadece sivilvcem vardı ama o gün bu gündür çıkmıyor baya da oldu yaklaşık 6 ay kadar kullanalı şimdi çok sivilceli bi arkadaşım var ona hediye ettim şoka girdi ilk kullanmamdan sonra bile değişim inanılmazdı dedi.

inşallah bize de iyi gelir. ben de pazartesi bi akratıma uğrayacağım oradan bakarım...

Benim aldığımın arkasında o tarz şeyler vardı ama benim sadece sivilcelerim olduğu için bilemiycem :tomato:

aldım ben de bugün. bakalım nasıl bir sabunmuş. benim aldığım hataydan geliyo el yapımıymış...

kızlar sabununuz böyle birşey mi netten buldumda fotosunu eğer gerçekten iyiyse bende aktardan alayım benimde cildimde var sivilce:sinifsinif:​

benim aldığım böyle bir şey değil. blackangel diye bir marka. el yapımı sabunmuş o yüzden internette bulamadım. hatta aldığım sabunların killi,kükürtlü,ardıç katranlısı falan da vardı.

görüntüsü da yeşil sabun gibi,içinde küçük küçük üzüm çekirdekleri görülüyor.

bende alim bari siyah noktalarım naptıysam gecmedi kutahyada bulurum inşalallah

Böyle bir şeydi bu arada sayemde herkes bu sabunu kullanmaya başladı ve sivilcesiz pürüssüz olduk hepimiz bu arada siyah noktalara da iyi geliyor sengözlerimebaksanab

Ya markasını hatırlamıyorum ama markette gezerken organik standı açmışlar sabunlar keseler falan vardı bende bunu buldum cildi yeniler sivilce akneleri giderir falan gibi şeyler yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…