Üzüm Çekirdeği Sabunu ile yok olan sivilcelerim

Ya markasını hatırlamıyorum ama markette gezerken organik standı açmışlar sabunlar keseler falan vardı bende bunu buldum cildi yeniler sivilce akneleri giderir falan gibi şeyler yazıyordu

Teşekkürler tatlım. Bagno di roma'nın çok çeşitli sabunları var denk gelirsem o markanınkini alıırm.:eek:

Teşekkürler tatlım. Bagno di roma'nın çok çeşitli sabunları var denk gelirsem o markanınkini alıırm.:eek:

Ben de bugün A101 de Bagno di roma nın defne ve lavanta sabununu gördüm,yalnız bu iki çeşidi vardı.üzm çekirdeklisini bulursak onu da alırız.denemediğimiz bişey kalmadı..

Hakikaten denemediğimiz bir şey kalmadı sivilcem gitsin diye suratına çişini süreni bile gördükten sonra (yuh)

Gayet rahat bi yöntem 2-3 liraya büyük market ya da aktarlardan bulabileceğiniz üzüm çekirdeği sabunu ile sivilcelerinizden kurtulun. Benim sivilcelerim bu sayede geçti ve artık neredeyse çıkmaz oldular kullandığınız ilk günden itibaren farkı hissedebilirsiniz :hooray: :hooray:

bende kullandım canım iyi geldi ama tam anlamıyla geçmedi ayrıca siyah üzüm çekirdeği yağıda kullanıyorum öneririm:içelim:

X