- 29 Ağustos 2022
- 743
- 657
- 23
- Konu Sahibi lightgiver
Ben 32 o 25 yaşındaydı. Hiç göstermıyordu yaşını . Zaten konuşmaya başladıktan çok sonra öğrendım. Benım için onemlı degıl dedi. Ben bır evlılık yapmıştım kendısı bekardı. Annesi babadı ölmüştü. Her şey ilk başta çok güzel gıdıyordu. Ben çok ılerıye gıtmeden bişeyler yaşamak ıstemedım ama o ılerıye giderek birlıktelık yaşadık. Sonra zaten eskı halınden eser kalmadı. Bana bağırıp sonra psıkolojısının bozukluğuna vuruyordu. Ben calısandım o sadece araba alıp satıyordu. Ama süreklı parasının olmadıgını darda olduğunu söylüyordu. Bır yandan da araba almaya satmaya devam edıyordu. Yani bana kendını acındırıyordu. Dışarı cıktıgımızda çogunluk olarak ben hesabı ödüyorsun. Çünkü dedım ya bunu yapmam gereklıymıs gıbı jissettırıyordy. Okulunda tek ders sınavı vardı ödevını yaptım. Gıttıgımız kurstan basarılı olmasını sagladım. Sınavlara soktum. İşe girdi hayatı boyunca calısmamaş ya o kadar zorlandıkı anlatamam. Benden küçüktü ama benden büyük duruyordu. O kadar saçma sapan bahanelere takılıyordukı. Ayrılmam gereken çok nokta vardı. Uzun süre kımseyle bırlıkye olmadıgım için cinsel anlamda da beraberlık yasadıgım için ayrılık fıkrını dusunemıyordum. Evlılıkten ilk başta o kadar bahsetmıstıkı zaten bu sekılde kandırdı benı. Evlılık düşünmeyen insanla zaten ne işim olurdu. Flört tabıkı yapabılırım ama ciddi düşünmeyen bırı ile degıl tabıkı. 9 ay boyunca evını temızledım ütüsünü yaptım her zaman yanımda oldum. Ama hayır ne yapsam yaranamıyordum. Artık benım solemedıgım seylerı söylemeye calısıyoe bahaneler uretıyordu. Toplu bır mekana gırınce her şeye çok konuşuosun kadın dedıgın susar her şeye atlamaz dıyıp benı manüpüle edıyordu. Beraber araba almaya farklı bır şehre gıttık adam arazı muhemdısı jıp almak ıstıyorum ısıme en uygun o dedı ama genel hayat şartları dedi. Bende umarım kartlarınız uygun olur jip işinize çok uygun ve yskışır dedıgım ıcın burnundan getırdı sen elın adamına nasıl jip yakısır dersın dıye. Hep kemdı ovülsün ısterdı venım dertleeımın hıc bır hükmü yoktu. Bır kez ben buna para vereyım sana dıye denemıstım gerçekten ne yapacak dıye. Bunun uzerıne bırıkımımı isteyıp araba alayım ise gırene kadar al sat yapayım hem onun karı senın olur hemde senin araban olmuş olur dedı. Sankı ben araba almak istesem alamam. Ben küçük bır Mevla'dan bahsetmıstım ama dedım ya asla doymuyorlar. O paranın sadece bana aıt olmadıgını kemdısıne bahsettıgım paranın bana aıt olduğunu soyledım. Bana o zaman sl patayı kullan köye dedın dıye cıkıştı. Ama kendısı şizofren mi yoksa bıletek mı yapıyor bılmıorum. O kadar çok bagırıodukı susuyor annesının babasının yokluğuna baglıyordum. Cinsellık yaşayanlara hıc bır sey solemıyorum ama benım ıcın o kadar büyük ki ayrılırsam ne kadar kötü hıssederım dıye sustuğum çok oldu. En sonda instagramdan bırını eklemıs bunkım dedım çıkarıyorum dedı. Çıkardıda. Sabah tekrar aynı konuyu actım demekkı baktın kı ekledın dedım. Sen hep aynısın hep aynı seylerı sokuyosun. Ben sana 10 kere aynı seyı anlatamam. Tartısamam. Sen nerde ne konuşulması gerektıgını bılmıosun. Yapıp yapmadım demenden bıktım. Aramızdakı her şey bıttı deyıp def olup gıttı. Sen bahane arıosun bunlar çözümü çeken şeyler deıl dedım arsızca. Ordada sacmaladım. Şimdi olsa yaparmıyım asla. Olayın ıcındeyken kemdımı o kadar ezdırmışimki. Bunu kemdınıze yapmayın. Allahın size emanet ettıgı canın kıymetını bılın. Onun bır narsist olduğunu düşünüyorum. Benı böyle susturan bırlıkte olmamızdı ayrılamam kullanıp attı gıbı olur dıye düşündüm. Ne ılgısı var devam edınce hem ruhumu hemde bedenımı kullandı. Benı hasta ettı. Şu an psıkologa gıdıyorum. Dedımkı neden neden vazgecemedım. Neden onca hakarette bıle durdum. Sınır koymayı bılmıosun bırde bu tarz insanlar asla sevgı bılmez gerçek sevgı saygılı olandır dedı. Kızlar lütfen kendınızın degerını bılın. Ben çok üzülüyorum. Bazen ruhum agrıyor. Kalbım agrıyor. Suçun en buyugu benım ama elımden gelenı yapıyorum. İnce'de bır depresyomdayım. Hıc bır şeyden zevk almıyorum. Sizi gerçek sevenler saygı duyanlardır.