- Konu Sahibi Orkide1327
-
Hayat ona dvam ediyorsa sana da devam edebilir. Yeter ki iste. Sen aglamak istersen aglarsin. Kimse seni uzemez, sen istemedikcee...
Unutma bir sen daha yok bu dunyada.
Hayatta yasadigin surece neler cikacak karsinaa..
Biz de yaptik zamanindaa, ama sacmalikmiş. Uzuldugum gunler bidaha gelemicek.
Lutfen silkin ve kendine geeeel.
Unutabilirsin.
Yaşa ve mutlu olmak icin birseyler yap.
Duymak istediğinin bu olmadığını biliyorum ama yine de söyleyeceğim; unutur gidersin, merak etme. 20 yaşında yaşanan 5 aylık ilişki... Bir kaç sene sonra soyadını bile hatırlamazsan şaşırmaBu kadar ağladığına üzülürsün sonra.
Ondan hoslanmadin ama ilgisiden surprizlerden kapida yatmalardan mi hoslandim sonra onu sevdin?
Neyse konu o degl aslnda. Yaa anlamiyorum. Madem aklinda eski sevgilin vardi, ailenle ne diye tanistiriyorsun. Kac yasinda bu sahis? O kadar basit mi aileyle tanistirmak sonra eski sevgilimi unutamadim demek. O zaman baya genis bir ailesi var? Ben hic ailemde kuzenlerimde fln gormedim her kiz arkadasi aileyle tanistirdiklarini. Nasil rahat bazi insanlar yaa. Hayir aileyide gectm neden bi genc kizin gururuyla oynuosun.
Arkadasim sende uzulme. Bosver beddua fln da etme. Ne hali varsa gorsun. Eski sevgilisine donsun. Emin ol ici rahat etmicek. Geri donersede yuzune bakmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?