- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 42
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
ya öylese 160 puan için hazırlanırım bu sene ben ama işte sınır var 315le almışlar busene
kzım 1ci sınıfa gidiyor kendinden küçük iki kardeşi daha var onlar etraftayken ders çalıştırmam çok zor oluyor
perşembe günü arkadaşlarının bazıları kırmızı kurdale almış çok üzüldü öğretmeninde annem benimle ilgilenmiyor iki kardeşim var onlara bkıyor demiş bu beni çok üzdü aslında çok zeki ama kendisini bir türlü derse vermiyor sürekli tv izlemek istiyor ben zorla ders çalıştırırsam çalışıyor yoksa söylemesem hiç aklına gelmiyor nasıl hareket edecegimide bilmiyorum ve çok üzülüyorum kendimi suçlu hissediyorum
ya ben sımdı duz lısede okuyorum ama eaı den okul oncesı ogretmenlıgı ıstıyorum meslek lıselerıne ek puan gelıyor bunun dısında baska bı fırsat tanınıyomu yanı once onlarımı alıyolar
cok tesekurler pekı sızce bu bolumunun gelecegı nasıl iş imkanı
2013 de zorunlu olcakmıs galıba ,cok tesekurler
hocam merhaba ben ea bölümünde okuyorum ama sözelden edebiyat öğretmenliğini seçicem alan dışı olduğu için zorlanıyorum biraz ama asıl sorunum matematikte hiç çalışamıyorum.başaramıcağımı düşünmeye başladım tüm umudum gitti geriye kalan zamanımda mat1 den 15 net çıkartabilirmiyim sizce şimdi 5 net falan çkıyor
merhaba çamaşır suyu
benim ram raporlu öğrencim var üstelik raporda otistik olduğu yazıyo.beni duyduğu falan yok kendi havasında ne yapcam ya.bep raporu yazılacakmış nasıl yazılır bilmiyorum..
merhaba ingilizce öğretmeniyim 6. sınıfa giden bir kız öğrencimin büyük bir kaynaşma problemi var. kendini sınıftan ve okuldan çok fazla dışlamakta bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
hak verıyorum size katılıyorum .çok iyi yorumladınızşimdi nedenlerinden bahsederken dediğim gibi "sinir vb. davranışlarının dışarı vurulamaması nedeniyle çocuk tırnaklarını yiyebilir" çocuğunuzda da tırnak yememesi tersi bir etkiyle sinirli davranışlar sergilemesine neden olmuş olabilir. ayrıca size kendisinin beni uyarır mısın demiş olması itibariyle sizin yaptığınız davranışta bir yanlış yok, seçtiğiniz yolda gayet uygun....ancak çocuğunuzla sözlü değilde davranışsal bir metod geliştirebilirsiniz..ben öğrencilerime bakışlarımla ifade ediyorum...siz de örneğin "seni uyarmamı istemiştin ya, o zaman ne yapayım?" diyebilirsiniz (örnek o anda yanağını okşayıp ona gülümseme gibi) sinirli hallerinin geçmesi için de biraz sabıra ihtiyaç var....yaşının küçük olması nedeniyle....ancak şimdilik arkadaşlarına ya da öğretmenine ya da size kızdığında bunu sinirlenerek değil de güzelce konuşarak halletmesi gerektiğini ona uygun bir şekilde söyleyebilirsiniz ancak küçük olduğu için duygularını ne derecede ne şekilde kontrol edebilir o da ayrı bir konu....biraz sabretmeniz gerekecek ve siz götürdüğünüzü söylediniz ama ben yine de bir psikologtan yardım almanızı ısrarla tavsiye ediyorum....