- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 42
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
merhabalar bana yardımcı olursanız sevinirim bu yıl 6.sınıfa giden kızım var herkes gibi sbs marotonu başladı dersane okul arasında devam ediyor dersleri çok iyi öğretmenleride memnun en büyük hayali hemşire olmak saglık meslek lisesi istiyor onun ne istediği benim için önemli fakat kızım çok heycanlı bir çoçuk her deneme sınavı öncesi terliyor sürekli panik anlayamadım gitti ve son zamanlarda bir bıkkınlık başladı hayyattan bezmiş gibi davranıyor stresten alerji oldu kendine bir özgüvensizlik başladı ya baraşaramazsam duygusu bunun önemli olmadığını anlatmaya çalışıyorum ama yok denemelerde 370 üstüne çıkmıyor ben o halde grip bu kadar aldığına dua ediyorum ama biliyorum ki daha fazlası var kızımda keza okul ders notları çok çok iyi ve en büyük sorunumuz denemelerden aldığı puanları ögrenince aglamaya başlıyor yemek yemiyor odasından çıkmıyor ben nasıl bir yol izlemeliyim akıl verin
çocuğunuz sınav kaygısı yaşıyor ve uzman yardımına ihtiyacınız var...okulundaki rehber öğretmenden eğer yoksa okulun bağlı olduğu RAMdan yardım alın. okul idaresi çocuğunuzu Rehberlik Araştırma Merkezine nasıl yönlendireceğiniz konusunda size yardımcı olur...
bu arada ben de en yakın zamanda aileye öneriler diye bir bölüm yazarım...o zamana kadar size yardımcı olur...