merhaba yaşım 16.Anadolu meslek lisesi grafik ve fotoğraf öğrencisiyim.2-3 tane liseye girebilecekken ailem yüzünden meslek lisesine gittim.Seneye düze geçip sözel seçmeyi düşünüyorum.Ama ailem hayır sözelciden adam olmaz sayısal dersleri sevmiyorsan meslekte kal diyorlar.Her gün aileme lanet olsun diyorum.Sanırım anadolu liseleri beni kabul etmez.lise 1.sınıfım.Tarihi-dil anlatımı-fizik-biyolojiyi ve matematiği seviyorum.Tarih-dil anlatım-coğrafya çalışınca çok güzel edebiyatı ilk kez bu sene gördüğüm için biraz zorlandım ama düzelecek gibi inş. fizik-biyolojiyi anlıyorum çalışırsam olucak biliyorum ama geçen sene çok çalıştığım için bu yıl içimden gelmiyor.Matematik ve geometri asıl mesele.Anlıyorum çalışıyorum çalışıyorum olmuyor.Sınavda ya göremiyorum ya işlem hatası yapıyorum.Kimyadan aten nefret ediyorum.Fizik ve biyolojiyi yapan hepsini yapar sayısal yada tm seçmelisin diyor herkes ama yapamıyorum.SBSde tarih full türkçe 1 y 1b fenden 14 d 3 y 3 b mat 7 d 7y ingce 14 d 2 y 1 b.Sizce ben hangi alanı seçmeliyim.Ailem bana çok haksızlık yaptı düzden sözelden kazanılır mı?Birde sınav stresi yüzünden sürekli yemek yemekten 46 kilo ben oldu 67 kilo veremiyorum aynalardan kaçıyorum üstüne üstlük kendimi bildim bileli tırnak yiyorum.Artık zayıflama haplarına falan başlayacağım heralde :ecrin_bebek: Ders çalışırken nesquik çikolata vs yemezsem hiç bir şey anlamıyorum.Bana neler önerebilirsiniz?Sanırım sorunum çok :bbo: mafoldumben:çok üzgünüm: