S
sevilaydinçer
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sevilaydinçer
zemuscuğum, çatlaklar çok çabuk oluşur hızla kilo alıp verince ,doğum sonrası....ama tedavisi ilk bir yıl içinde sonuç verir.aslında önlem alıp oluşmasını engellemek lazım .ama olduysa da hemen tedaviye geçmeli....önce her banyoda soğuk duşla kan dolaşımını o bölgede hızlandırmalısın.bebe yağı yumuşak ve nemli tutar ama yok olmasını sağlamaz birer ölçü z.yağ ,badem yağı,çörekotu yağı,kantoron yağı,kayısı yağı ve kakao yağını karışım yap hergün bunu kullan .bu arada LİERAC marka çatlak kremini kullanabilirsin .etkilidir .imkanın varsa bir sağlık merkezinde radyo frekansı ve ürünlerle tedavi ol ama çok önemliyse senin için ...hayat çok güzel, sağlıklı olmak ta en güzel hediye ufak tefek şeyleri de kendimize fazla dert etmeyelim dimi canımcım .sevgiler
sana.....
sağol desibelcim.. güzel hanımların daha güzel olmaları için fırsat yaratıp yararlı olmaya çalışıyorum bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak çok hoş...lekeleri yeni ve boyunda olması avantaj senin için önce leke giderici kozmetik ürünlerinden faydalanmanı öneririm. medical kozmetik eczanede satılan ürünlerden istersen araştırırım senin için bunun yanısıra elma sirkesinden faydalanabilirsin şişe suyunla karıştırarak..tonik gibi..mutlaka güneş korumalı nemlendirici kullanmalısın. doğal yolla maydonoz limon suyu ve yoğurt karışımı maskeyi 30 dk bekletip bol suyla durulayın sevgiyle kalın...
zenku, canım...senin hassas cildine dermo kozmetik ürün gerekir .ama bütçeni bilemediğim için yatıştırıcı olan gülsuyu yada papatya ile tonikle ki gözenekler açık kalmasın.nemlendiriciye gelince bu ürünleri satan eczneden numuneler alarak deneyebilirsin .eğer alabilirsen avene yada uriage adlı dermo kozmetik veya clinique olabilir yinede pahalı olması diil cildine uygun olması önemli canım...beni bilgilendir bitanem .bu arada sana evde de yapabileceğin basit ama etkili masklar ,besleyiciler uygulayabiliriz sevgiler canım....bu arada unutmadan söyliyim acı badem sütü sürekli kullanılabilecek bir nemlendirici diildir canım...özellikle nemlendici ve besleyiciler dermatolojik testlerden geçmiş kalteli markalar olmalı sevgiler
zenkucuğum ,sen hassas cildin için dermo kozmetik ürün kullan emi canım...özellikle nemlendirici ve gece kreminde .tabii ki doğal maskeler yaralı olucaktır....bu hafta cildini besleyerek işe başlayabiliriz.bir yemek kaşığı süt, iki,üç damla badem yağı,biraz muz ezmesiyle karıştırıp 20 dk beklet. ama herşeyden önce meyve asitlerine alerjin olup olmadığın ı anlamak için her karışımı bilekte denemelisin canım.eğer yoksa bu maskeyi çileklede yapabilirsin.derin temizlik ,canlandırma için1 tk beyaz kil ,2 tk gülsuyu 1 tk bal karıştırarak kullanabilirsin hem arındırıcı hem yumuşatıcı maskedir.yine deneyerek tabii,her söylenen ben yaptım iyi geldi denilen maskeleri herkes kullanmamalı....kimsenin cildi kimseye benzemez çünki magazin yada internette dolaşan doğal denilen herşeyi lütfen denemeyin...çünki yağlı ve akneli bir ciltte hassas ve alerjik olabileceği için ,yüz telafisi olmayan bir duruma gelebilir ben o yüzden yaş ve kişi bilgilerini baz alıyorum....sevgiler....görüşmek üzere canım...
sevgili slinn,vaposon dediğimiz bir aletle buhar ,ozon verildi, cilt temizlendimi frimatörle [elektrikli fırçalarla }kaç çeşit maske vede peeling yapıldımı.eğer bu dediklermle tam bir cilt bakımı yapıldıysa bunu mevsim geçişlerinde ara ara yaptırabilirsin.ama aynı lazer makinesi olayını tam anlayamam....cilt bakımı ...önce cilt temizleyici ile temizlenip buhar ozon,.peeling ,komedon temizliği ve derin temizlik ve besleyici maskelerle devam eder. matis güzel bir ürün estee de öyle ama gece ve gündüz bir arada kullanmayın kolaylıktır ama yararı aynı diildir...gece kremi saat 1 den sonra cilt hücre yenileyici görevi yapar.geç yatmamak da önemlidir.sabah ta mutlaka gecenin toksik kalıntılarını atmanız için tonikleyin...sevgiler....
Canim verdigin bilgiler icin ilk once cok tesekkur ediyorum
senin dedigin gibi bana ne buhar ne ozon bu sekilde birsey yapilmadi sadece kremle temizledi sonra maske yapti 20dk bekledim ondan sonrada A&M TECHNOLOGY L900 bu marka lazer aletiyle onceden bacagima isikli epilasyon yatirdigimdan biliyorum bacagima epilasyon yaptigi agizla degilde baska kucuk bir agiziyla yuzume cit cit isik verdi 1:30 dk surdu bu sozde bakim ilk yapildigi an yuzumde bir gerginlik hisetdim ama sonra hic bir degisiklik yokmus gibi geliyor bana toplam 5/6 kez yaptiracagim ama ilk sever derin temizleme yapildi sozde sonrakiler sadece losyonla sildikten sonra isik veriyor iki kez yaptirdim ilk yaptirdigimda 150€ verdim sonraki yapilanlara 15€ verecegim arada cok fark var ama bilmiyorum :1no2:
Canim verdigin bilgiler icin ilk once cok tesekkur ediyorum
senin dedigin gibi bana ne buhar ne ozon bu sekilde birsey yapilmadi sadece kremle temizledi sonra maske yapti 20dk bekledim ondan sonrada A&M TECHNOLOGY L900 bu marka lazer aletiyle onceden bacagima isikli epilasyon yatirdigimdan biliyorum bacagima epilasyon yaptigi agizla degilde baska kucuk bir agiziyla yuzume cit cit isik verdi 1:30 dk surdu bu sozde bakim ilk yapildigi an yuzumde bir gerginlik hisetdim ama sonra hic bir degisiklik yokmus gibi geliyor bana toplam 5/6 kez yaptiracagim ama ilk sever derin temizleme yapildi sozde sonrakiler sadece losyonla sildikten sonra isik veriyor iki kez yaptirdim ilk yaptirdigimda 150€ verdim sonraki yapilanlara 15€ verecegim arada cok fark var ama bilmiyorum :1no2: