Uzman Estetisyenden sorunlarnza zmler...

• Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi
yasemincim elma sirkesini direkt kullanma canım...zaman içinde farklı bölgelerde sorun çıkabilir .asitli bir bileşimdir .neme fazla ihtiyaç duyan kısımlar pütürlü yada soyulmuş görüntü verebilir..o yüzden bai ve yumurta sarısını karıştırarak bakım yap .haftada bir....kozmetk olarak clinique sabun yada neutregone kullanabilirsin canım.çene kısmında renk değişimi ,yada soyulma varmı bana bilgi verir misin....

svilaycım sadece renk değişimi değilde hani uçık olur ya öle yani ilk zamanlar uçuk zannetmiştim bende bide canım en son clean&clear yüz yıkama jeli almıştım 1 veya 2 defa kullndım yüzüm acayip derecede yandı ondanda şüpheleniyorum canım yaaa

canım uçık yazmışım uçuk yazacağıma hı bide şunu söleyim ben haftada bir yoğurt kabartma tozu maskesi maskesi yapıodum

çok sağol sevilaycım önerilerini dikate alıcam..ilk fırsatta aktara gidip bu yağları alıcam .
bahsettiğin kremeide alabilirsem muhakka alıcam..teşekkürler canım ilgine.a.s.Şeniz

yasemincim,o jeller özellikle çok kalın ve yağlı ciltler için ,ama satıcılar tam cilt teşhisi yapıp bilinçli ve bilgili olmadıkları için sadece satış amacı güdüyolar.halbuki karma ciltler de bile yağlıya ve kuruya dönük olabilir.hasasiyet ve alerji her cilt tipinde olur...yoğurt maskesini yağlı bölgeye yapabilirsin bence şu anada aktif bir dengesizlik var yüzünde ..birşeylerin yolunda gitmediğinin göstergesidir.yediklerine dikkat at ve cildini biberiye yada papatya suyuyla yatıştır .canım ,.düzelmezse onarıcı bir ürün kullanman gerekebilir. acı verip kızarırsa da bepanten sürebilirsin sevgiler.....

Teşekkürler ilginize...Medikal kozmetik ürünlerin neler olabileceği hakkında da fikir verebilir misiniz?
Ayrıca bir sorum daha olacak. Endişeli yapımdan dolayı olsa gerek gece uyurken kaşlarımı çatarak uyuyormuşum elimde değil tabii ve bu durum iki kaşın ortasına derinleşmeye başlayan çizgi yaratıyo. Bu çizgileri hafifletebilmek için bir öneriniz veya bir krem adı var mı? Garip olacak ama gece kaş çatmamak için ne yapmalıyım? Teşekkür ederim.

desibelcim,dermokozmetik ürünler medical yani ilaçla kozmetik arası ürünlerdir.yalnızca eczanelerde satılır. bu markalarda kendi içlerinde ihtisas yaptıkları alanlara göre bazı konularda mükemmel ürünleri vardır. örnek la roche posay c vitamin yüklemesi ,urıage hasas cilt kızarıklık tahriş alerji de, avene de öyle ,dermoliciga cilt lekelerinde...vs gibi..her türlü tonik ,nemlendici gibi ürünleri vardır ama bizler kullanan araştıran kişiler bu tür markaların çok iyi olduğu hit ürünlerini biliriz.vichy ,murad.md formulatıon,DDF gibi markalarda anti aging dediğimiz nem beslemede mükemmeldir pahalıdır her kesime hitap etmez mas market ürünlerden değildir.ama en az alerjik,clinıque, dior,lancome,bioterm....gibi ürünler yada neutreugena özellikle genç ciltlerde başarılıdır.ev reçeteleri biraz zahmetli dayanıksız olmakla birlikte zamanı olan kişilere şiddetle tavsiye ederim. ben bütçeme uygun ama kaliteli bir ürünü kulanırım.cilt bu hiçbişeye benzemez.telafisi zordur.senin sayende genel bilgi de aktarmış oldum.kaş çatmanız gergin olduğunuzu gösterir.yatmadan önce bir fincan melisa [oğul otu] bir tutamda rezene atarak bitki çayı içerseniz hazım ve relax sağlanacaktır.çizgiler için dior un mimik açıcısınıo yada dermo kozmetik ürünlerden birini seçebilirsiniz.evde de 1 çk z.yağı ,2 çk öğütülmüş keten tohumu,1 yumurta akıyla karıştırın 20 dk bekletin yüz maskesidir .kırışık açıcıdır ve önleyicidir.özellikle sorunlu bölgeye haftada bir düzenli uygulayın sevgiler...

Çok teşekkür ederim Sevilaycım, her iki bilgi de işime çok yarayacak çünkü bu sorunlu bölgeler canımı sıkıodu.

canım papatyayı denedim o buharda kaldığım müddete hep yüzüm tahriş olmuş bir şekilde kürü tamamlıycam diye düşünüyodum ama beklediğim gibi olmadı yüzümde hiç alerjik bir durum ortaya çıkmadı çook teşekkürlera.s.
şimdi senden cildim için kullanabilceğim bir nemlendirici tavsiyesi istiyorum canım izninle...
cildim aşırı hassas öyle ki kışın rüzgarda falan resmen acıyo yüzüm pul pul dökülüyorum...bir arkadaşın tavsiyesi ve bir profesörden okuduğum bir yazı sonucu bebak acı badem sütü kullandım nemlendiricisiydi iyi geldi acı falan olmadı ama sanki cildimde pütürlükler oldu ondan sonra ondan mı anlayamadım

zenku, canım...senin hassas cildine dermo kozmetik ürün gerekir .ama bütçeni bilemediğim için yatıştırıcı olan gülsuyu yada papatya ile tonikle ki gözenekler açık kalmasın.nemlendiriciye gelince bu ürünleri satan eczneden numuneler alarak deneyebilirsin .eğer alabilirsen avene yada uriage adlı dermo kozmetik veya clinique olabilir yinede pahalı olması diil cildine uygun olması önemli canım...beni bilgilendir bitanem .bu arada sana evde de yapabileceğin basit ama etkili masklar ,besleyiciler uygulayabiliriz sevgiler canım....bu arada unutmadan söyliyim acı badem sütü sürekli kullanılabilecek bir nemlendirici diildir canım...özellikle nemlendici ve besleyiciler dermatolojik testlerden geçmiş kalteli markalar olmalı sevgiler

Sevgili sevilaydincer benim size sorum soyle IPL epilasyon yaptirdigim merkezde cilt bakimida yaptidim iki hafta once ayni lazer makinesinin baska bir agziyla yaptilar ordaki calisan bayan bana MATIS marka krem , losyon , demakiyan tasiye etdi bana sizin kulandiginiz kremler yaramamis dedi ,
cildim karisik onceden kulandigim krem gece kremi olarak L'Oréal Collagen Remodeler (gece gunduz kremi) ama ben gunduz Estée Lauder Resilience Lift Extreme kulaniyordum , kadinin soyledigi kremi aldim ama kafama takildi acaba bana krem satmak icinmi kulandigim kremlerin bana yaramamis oldugunu soyledi diye , aslinda almak zorundada degildim , sizinde fikrinizi alirsam cok sevinecegim

evet canım acı badem sütünün uzun vadede işe yaramadığını bende farkettim...evde uygulanabilecek maskeler verirsen de çook memnun olurum... söylediğin markaların numuneleri olup olmadığını sorucam ve hangisi iyiyse alıcam fiyatından çok işe yaraması önemli artık benim için çünkü estetikten çok canımın acımasını takıyorum kafaya...
çok teşekkür ediyorum canım verdiğin bilgiler için ve yardımcı olduğun için
ha bide canım neutrogena tavsiye edildi bana nemlendirici olarak sence nasıl bir marka?

Son düzenleme:
sevgili slinn,vaposon dediğimiz bir aletle buhar ,ozon verildi, cilt temizlendimi frimatörle [elektrikli fırçalarla }kaç çeşit maske vede peeling yapıldımı.eğer bu dediklermle tam bir cilt bakımı yapıldıysa bunu mevsim geçişlerinde ara ara yaptırabilirsin.ama aynı lazer makinesi olayını tam anlayamam....cilt bakımı ...önce cilt temizleyici ile temizlenip buhar ozon,.peeling ,komedon temizliği ve derin temizlik ve besleyici maskelerle devam eder. matis güzel bir ürün estee de öyle ama gece ve gündüz bir arada kullanmayın kolaylıktır ama yararı aynı diildir...gece kremi saat 1 den sonra cilt hücre yenileyici görevi yapar.geç yatmamak da önemlidir.sabah ta mutlaka gecenin toksik kalıntılarını atmanız için tonikleyin...sevgiler....

zenkucuğum ,sen hassas cildin için dermo kozmetik ürün kullan emi canım...özellikle nemlendirici ve gece kreminde .tabii ki doğal maskeler yaralı olucaktır....bu hafta cildini besleyerek işe başlayabiliriz.bir yemek kaşığı süt, iki,üç damla badem yağı,biraz muz ezmesiyle karıştırıp 20 dk beklet. ama herşeyden önce meyve asitlerine alerjin olup olmadığın ı anlamak için her karışımı bilekte denemelisin canım.eğer yoksa bu maskeyi çileklede yapabilirsin.derin temizlik ,canlandırma için1 tk beyaz kil ,2 tk gülsuyu 1 tk bal karıştırarak kullanabilirsin hem arındırıcı hem yumuşatıcı maskedir.yine deneyerek tabii,her söylenen ben yaptım iyi geldi denilen maskeleri herkes kullanmamalı....kimsenin cildi kimseye benzemez çünki magazin yada internette dolaşan doğal denilen herşeyi lütfen denemeyin...çünki yağlı ve akneli bir ciltte hassas ve alerjik olabileceği için ,yüz telafisi olmayan bir duruma gelebilir ben o yüzden yaş ve kişi bilgilerini baz alıyorum....sevgiler....görüşmek üzere canım...

canım çok teşekkürler hakkını helal et çok yardımın oldu banaa.s.

ne demek ...canım benim her zaman konuşuruz sevgiyle kal.....

Canim verdigin bilgiler icin ilk once cok tesekkur ediyorum

senin dedigin gibi bana ne buhar ne ozon bu sekilde birsey yapilmadi sadece kremle temizledi sonra maske yapti 20dk bekledim ondan sonrada A&M TECHNOLOGY L900 bu marka lazer aletiyle onceden bacagima isikli epilasyon yatirdigimdan biliyorum bacagima epilasyon yaptigi agizla degilde baska kucuk bir agiziyla yuzume cit cit isik verdi 1:30 dk surdu bu sozde bakim ilk yapildigi an yuzumde bir gerginlik hisetdim ama sonra hic bir degisiklik yokmus gibi geliyor bana toplam 5/6 kez yaptiracagim ama ilk sever derin temizleme yapildi sozde sonrakiler sadece losyonla sildikten sonra isik veriyor iki kez yaptirdim ilk yaptirdigimda 150€ verdim sonraki yapilanlara 15€ verecegim arada cok fark var ama bilmiyorum
:1no2:

canım, sana yapılan cilt bakımı değil lazer yapmış yüzüne epilasyon ucuyla diil başka bi aparatla lazer yapmış .bu cilt bakımı diildir 5-6 seans uygulanabilir.sevgiler......

arkadaşın bahsettiği şey şu olabilirmi ? ; ben de en son ekim ayında cilt bakımı yaptırmıştım ..önce krem sonra peeling gibi bişi sonra buhar sonra sıkma işlemi sonra tekrar kremler ve ardıdan frekans... hafif elektirik akımı veriyolar..ağdalardan sonra da aynı şeyi yapıyolar frekans yani..tam olarak maksadı ne bilmiyorum :uhm: 1 haftalına cildim çok güzel olmuştu..sonrasıda etki hemen geçti..ve şuan yüzümde daha fazla siyah nokta vs mevcut

benim aklıma gelen bi soru daha size -tatlicadiarzu-

şu vücüdümüzdeki tüyleri azaltmanın en ekili yolu nedir size göre :uhm:

lazer ince tüylere olmuyor..iğneli epilasyon uzun can acıtıcı ve sabır gerektiren bişi , tüy azaltıcı kremler etkili olurmu acaba :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…