S
sevilaydinçer
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi sevilaydinçer
canım, sana yapılan cilt bakımı değil lazer yapmış yüzüne epilasyon ucuyla diil başka bi aparatla lazer yapmış .bu cilt bakımı diildir 5-6 seans uygulanabilir.sevgiler......
çenek ,canım benim ,haklısın herkes duyduğunu ,okuduğunu yüzüne uygulamamalı...her zaman söylüyorum cildimiz çok önemlidir ani reaksiyonlar oluşabilir.bu yaşta çok kuru bir göz çevren yoksa sadece sabahları nem veren jel kullanabilirsin. clinique sabun hariç sabunla yüz yıkanmaz.ph nötr bitki sabunları yağlı ciltlere olabilir tabii....ama özellikle hassa, kuruya dönük ciltler yumuşak krem temizleme sütü kullanmalılar.cildin karma ama yağlıya dönük mü ?,kuruya dönük mü ? sabah bir selpakla yüzünü yıkamadan anlayabilirsin .bitkisel ürünler yada tanınmış markalar kullan .dermatolojik testlerden geçmiş...beni bilgilendir .ona göre tavsiye ediim.cildinin hasasiyetini şikayetin var mı yağlı bölgelerde gözeneklerin sıkılığı ne durumda tamam mı canım sevgiler....
sliincim,temizleme sütü kullan, onu ıslatılmış pamukla yüzünü silerek temizle yıkama,ardından kalıntıları tamizlemek için tonikle ...onu da ıslatılp sıkılmış pamukla yap,canım ardından gündüz yada gece kremi kullanılır.jel dedikleri köpürtülerek yıkanılan sıvıdır aşırı yağlı ve akneli ciltlere sebum dengesi için tercih edilir.lazerin tabii ki faydasını görürsün ama cildini temiz ve nem dengesini formda tutarak ...sevgiler....