Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napcan?Kızlar uzman çavuş eşi olan var mi #uzmancavuş #askereşleri
Size ne lazimdi kuzenim uzman cavus, dayimda eski uzman cavusKızlar uzman çavuş eşi olan var mi #uzmancavuş #askereşleri
Keşke sebebi de deseydiz ne güzel olurduKızlar uzman çavuş eşi olan var mi #uzmancavuş #askereşleri
Yahu herkes öfke kontrolü cart curt diyor benim eşimde,eşimin babasıda askeri mensup gayet doğallar yedi senedir daha bi kontrolsüzlüklerini görmedim ki benTavsiye etmedigim meslek turudur evliligin bin kere dusunelecegi karsi cins meslegidir. Silahi uniformasi cekici gelmesin ofke kontrolleri yoktur. Surekli asabidirler. Ailenizden senelerce uzak kalabilrisiniz. Dugunler cenazelere cogu zaman katilamassiniz. Yoo beni kocisim cok iyi meslegine canim feda onurludur gururludur ben ölürum onun yoluna diyene bakmayin henuz yeni evlidir.
Sizde asker eşisiniz değil mi?Tavsiye etmedigim meslek turudur evliligin bin kere dusunelecegi karsi cins meslegidir. Silahi uniformasi cekici gelmesin ofke kontrolleri yoktur. Surekli asabidirler. Ailenizden senelerce uzak kalabilrisiniz. Dugunler cenazelere cogu zaman katilamassiniz. Yoo beni kocisim cok iyi meslegine canim feda onurludur gururludur ben ölürum onun yoluna diyene bakmayin henuz yeni evlidir.