Uzaktan eğitimin bizim ve uzak olması.

siz özele mi verdiniz? hangi okul?

Müfredat nasıl olacak telafi eğitiminde yayınlandı her sınıf için. Önün dışında her okul kitabının pdfsi var. Hatta online eğitim için öylesi daha iyi. Hiç araştırmadan ben ne yapacağım bende o kitap yok vs dem3k de öğretmenlere yakışmıyor ya.

bizim üniversite iyiydi be.siyaset yoktu ekonomi konuşmak yoktu kolej gibiydi bir nevii.haftada.2 3 gün önünden geçerim 20 yıldır uğramadım ya okuluma bu nasıl sevgiyse

Seminerde tartışıldı bu sabah dedim. Eve gidip araştırdı belki siz nerden biliyorsunuz... ama pardon öğretmene karşı önyargı zaten bu forumun olmazsa olmazlarından biri...

7.500 TL 7 ve 8. sınıf içinse uygun tabi ki. Ama şunu unutmayın 8. ve 12. sınıf dışındakilere kaçak ders yapılıyor şu anda. Resmi olarak onlar başlayamaz. Temel derslerden özel ders alabilir Matematik Fen Türkçe gibi.

Seminerde tartışıldı bu sabah dedim. Eve gidip araştırdı belki siz nerden biliyorsunuz... ama pardon öğretmene karşı önyargı zaten bu forumun olmazsa olmazlarından biri...
Ben de öğretmenim ne onyargisindan bahsediyorsunuz? Üşenmedim baktım ama sizin için 25 ağustosta yayınlanmış müfredat. Pdfler zaten hep var. Canlı dersin başlanilacagi günde hala ne yapacağız acaba benim şu da yok demek çok mantıklı o zaman. Yine aynı kapıya çıkıyor. Gündemi takip etmemek..siz gülmeye devam edebilirsiniz tabii.

bizim üniversite iyiydi be.siyaset yoktu ekonomi konuşmak yoktu kolej gibiydi bir nevii.haftada.2 3 gün önünden geçerim 20 yıldır uğramadım ya okuluma bu nasıl sevgiyse
Ahahahah
Ben istemsiz sürekli görüyorum önünde oturunca, bağlıca için okuldan geçiş yapıyorum hatta balkonum boş arazi kampüse bakıyor, bir iki bina görüyor, kurtulamadık buradan

Hah bir de bunlar var camiamızda, kraldan çok kralcılar. Bizim okula gelin sizden öğrenecek çok şeyimiz var(!)

Ahahahah
Ben istemsiz sürekli görüyorum önünde oturunca, bağlıca için okuldan geçiş yapıyorum hatta balkonum boş arazi kampüse bakıyor, bir iki bina görüyor, kurtulamadık buradan
benim zamanımda okulun içinde ordaki köyün inekleri gezerdi arada.şimdi o köy bile lüks oldu ya .keşke okul paramla o köyden arsa alaydım okulu bırakıp şimdi çok zengindim yav.yanarım yanarım ona yanarım bağlıca köyü lüks bağlıca semti oldu

Öğretmenlere laf söylenince kişisel almayın bence ya bu heryerde böyle ki hiyerarşik kurumda uzmanım, ben de aynı muameleyi görüyorum dışarda nöbet tutmadığım için çalışmıyor sayılıyorum, doğum iznine çıkınca işten kaçmış oluyorum vs vs, 16 hafta izin kullanmak için çocuk doğurduğumu düşünüyorsa zaten karşımdaki gerizekalıdır nasıl anlatayım ona durumumu, sizde cevap vermeyin enerjinizi boşuna harcamayın, gece yastığa kafanızı koyduğunuzda online olsun yüzyüze olsun elinizden geleni yaptığını düşünüyorsanız konu kapanmıştır, ölçü ne bakan ne burdan saldıranlar ölçü vicdanımızdır geriye kalan da tırt üssü tırttır.

tatilde, cafede, avm de bulaşmayan virüs evet okulda bulaşıyor..demek.
ben böyle dedim diye ogretmenlerden cok linç yedim.
okulu ve ogrencilerini ozlemediler demek..
neyse banane :))

Ya okulun açılmamasına öğretmen karar vermiyor ki öğretmen uygulayıcı, bence boşuna linç uyguluyorlar arkadaşlar, ben kızımın öğretmeniyle konuştum inanılmaz hayal kırıklığı yaşamış okul açılmadığı için jandarma gibi tepemizde.

Özleyen özlüyor her meslekte severek çalışanı var sürüne sürüne de işe gideni

Kaldırıp kurmayı söylemişlerdi.
Çok teşekkkürler.

sadece öğretmenler evde değil ki çoğu devlet ya da özel kurumların çalışanları da evden çalışıyorlar.eşim mesela nisan başından beri idari izinli evden işleri yapıp 20 günde bir de işe gidiyor toplantı için.E maaşını haketmiyor mu şimdi bu adam .

Hala köy kısmı, o tavuk inekler duruyor.
Fotokopici zengin oldu o kadar
Ama gerçekten zamanında arsa kapatmak lazımmış, hiçlikten milyonerliğe giden yermiş meğer.

Her şeye rağmen sevmiyorum okulu, tüm eğitim hayatıma gıcığım üni dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…