- 21 Temmuz 2020
- 178
- 180
- 53
- 30
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Size nacizane yaşadığım durumu anlatmak ve bi soru sormak istiyorum. Ben özel okulda çalışıyorum hergun okula gidip 7 saat dersim var. Okula giderken avm var ordan geçmek zorundayım ve yazlık bölgede çalışıyorum. Neyse hergun ordan geçiyorum ve gördüğüm manzara korkunç benim ders verdiğim yaş aralıklarından kimi ailesiyle kimi arkadaş arkadaşa geziyolar. Dediğiniz gibi kafeler avmler dolu öğrencilerle. Ben öğrencilerime yüz yüze ders çok vermek istiyorum. Ama okulların açılmasını da kesinlikle istemiyorum.tatilde, cafede, avm de bulaşmayan virüs evet okulda bulaşıyor..demek.
ben böyle dedim diye ogretmenlerden cok linç yedim.
okulu ve ogrencilerini ozlemediler demek..
neyse banane :))
Zaten ben hali hazırda okuldayım gitmeye ders vermeye gocunmam. Ama bi yandan çocuklarını kalabalıklara sokan bi veliyle çocuğunu herşeyden sakınan velinin çocuğunun aynı ortamda olması ne demek sizce ? Siz bunu ister mısınız?
Ki benim için online 7 saat ders vermek yüz yüzeden çok daha zor.
Herkesi bir tutup bunu bu şekilde genellemeniz mesleğini düzgün bi şekilde yapmaya çalışan öğretmenlere hakarettir.
Veliler arasında da öģretmenler arasında da olumsuz şeyler illa ki çıkıyor fakat genelleme hiç hoş değil