- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Telafi de ingilizce de dahil toplam 8 saat.1 gün ingilizce 4 gün sınıf öğretmeninin dersleri galiba.teşekkürler yardımcı oldunuz .2 saate de razıyız gerisini veli olarak biz tamamlarız evde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telafi de ingilizce de dahil toplam 8 saat.1 gün ingilizce 4 gün sınıf öğretmeninin dersleri galiba.teşekkürler yardımcı oldunuz .2 saate de razıyız gerisini veli olarak biz tamamlarız evde
Bu süreçten emin olun sizden daha çok rahatsızız. okul yok tatil ne güzel evdeyim diyemiyoruz. Çünkü şu kaybettiğimiz günlerin telafisi sonrasında çok zor olacak. 3 haftalık telafi eğitimi hiçbir şekilde yeterli gelmeyecek. En az 1-2 ay öğrencileri tekrar okula uyumlu hale getireceğiz. Şuan kurslar başladı okuldayız, lise son sınıf öğrencilerine söz dinletemiyoruz. Sürekli dip dibeler, sosyal mesafe deyip uyardıkça hocam hasta olacaksam da arkadaşımdan olsun diyen bir grup. En çok yeni normale nasıl uyum sağlayacaklar ondan da korkuyoruz. Okul ortamı olması çok daha iyi olur haklısınız okulları da bunun için hazırladılar zaten isteyen okulda isteyen evinde yapabilir. Umarım öğretmen arkadaşlarımız öğrencileri için en doğru kararı verip uygularlar.Ya inanın benim öğretmen nefretim kıskançlığım falan yok yine ona döndü olay ama. Geçen dönem başta kardeşim olmak üzere inanılmaz sorun yaşadık bu sistemle alakalı. Siz ne güzel bir disiplin oturtmuşsunuz. Ama oturtamayan sallamayan bi kesim de var malum her meslekte olduğu gibi . Ki evden çalışmak inanılmaz zor evin karmaşası var hele ki kalabalıksa. Çocukların dikkati dağılmaya zaten meyilli en azından okul disiplini, görüntüsü faydalı olur diye düşünüyorum sadece. Kimseye bi garezim falan yok herkes çalışıyor öğretmenler de çalışsın tarzı bi kısas durumum yok. Çocuklar için en faydalı olacak şekilde olur umarım her nasıl olacaksa artık.
Telafi de ingilizce de dahil toplam 8 saat.
[/QU
interneti pc si tableti olan ve doğru kullanmayı bilen öğrenci ve veliler öğretmen açığını kolayca kapatabilirler artık.neler var nette bütün derslerin konulu anlatımı örnek soru çözümleri sıfırdan yabancı dil eğitimi vs.artık eğitim öğretime veliler de dahil.eskiden okula yollanırdı eti senin kemiği benim denirdi.başarılı öğrenci kendi başarırdı diğerleri de gelir giderdi işte sadece diploma için .bilinçli veli eğitimi verilmeli tv lerde bu süreçte tüm velilereBu süreçten emin olun sizden daha çok rahatsızız. okul yok tatil ne güzel evdeyim diyemiyoruz. Çünkü şu kaybettiğimiz günlerin telafisi sonrasında çok zor olacak. 3 haftalık telafi eğitimi hiçbir şekilde yeterli gelmeyecek. En az 1-2 ay öğrencileri tekrar okula uyumlu hale getireceğiz. Şuan kurslar başladı okuldayız, lise son sınıf öğrencilerine söz dinletemiyoruz. Sürekli dip dibeler, sosyal mesafe deyip uyardıkça hocam hasta olacaksam da arkadaşımdan olsun diyen bir grup. En çok yeni normale nasıl uyum sağlayacaklar ondan da korkuyoruz. Okul ortamı olması çok daha iyi olur haklısınız okulları da bunun için hazırladılar zaten isteyen okulda isteyen evinde yapabilir. Umarım öğretmen arkadaşlarımız öğrencileri için en doğru kararı verip uygularlar.
bulunsun da kim bulursa bulsun bilim adamına da öğretmene de razıyız bıktık yahuuuuAşı bulacağız ya sayın hocam.ondan bahsediyorlar sanırım.baska açıklaması yok
evet bu sene 9. sınıfa başlayan öğrencilerin eksik konularını başladıkları lisenin öğretmenleri verecekBize 4. Sınıfın telafi eğitimini 5. Sınıf vericek. 8. Sınıfında lise vericek denildi az önce var mı böyle bişe, bilgisi olan?
Eba Tv'de 4. Sinif derslerini izleyecek ,canli dersin ise yeni okulundaki ogretmenleri tarafindan verilecek diye biliyorum benBize 4. Sınıfın telafi eğitimini 5. Sınıf vericek. 8. Sınıfında lise vericek denildi az önce var mı böyle bişe, bilgisi olan?
kamera da açmıyorlar bizimkiler kendi kendime anlatıyor olmaktan korkuyorum bazı zamanlar.Hep öğretmen hep öğretmen diyorsunuz ama koca sınıfta katılan tek öğrenci (Allah bereket versin bazılarında hiç yok) anlatıyorsun anlatıyorsun, hı hı hocam, tamam hocam, en son ne dedim desen hatırlamıyorum hocam, halbuki 2 sn geçmiş, sesleniyorsun sesleniyorsun cevap yok, annesi çağırmış oraya gitmiş, alt yapı yok, köyde net yok vs vs. Artık eğitim yüz yüze olsun diyorum, gerçekten sıkıldım artık.
bulunduğunuz ülkei çok merak ettim sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?Yaşadığım ülkede de online eğitim var. Önce bilgisayarı olmayan çocuklara bilgisayar ve ücretsiz internet imkanı sağlayarak başladılar işe. Bilgisayar zimmetli. Dönem sonu geri verilecek. Dersler başlamadan 1 hafta önce kitap dağıtımı yaptılar okul bahçesinde temassız. Şimdi dersler başladı. Sabah okula gider gibi bilgisayar başına geçiyor. Kamera sürekli açık olmak zorunda. Ders süresince yemek yemek, pijamalı olmak vs. yasak. Beden eğitimi de dahil günde 5 saat ders, 1 saat ofis saati öğretmene soru sorulabilecek. Bir dersi kaçırdı, telefonum otomatik arandı çocuğunuz derse girmedi, okulu arayıp bilgilendirme yapın diye. Tüm ödevleri sürekli takip edebiliyorum, öğretmenlere mesaj yollayabiliyorum özel bir uygulamayla. Onların şahsi telefonu yok bizde. Okullardan ücretsiz kahvaltı ve öğle yemeği dağıtılıyor temassız maddi durumu belli kriterlerin altında kalanlara.... ki bu ülkede daha iyi okul sistemi olan yerlerde oturdum. Burayı çok da beğenmemiştim.
Keşke ülkem de böyle hatta daha iyi olsa.
Hiçbiri açmıyor.kamera da açmıyorlar bizimkiler kendi kendime anlatıyor olmaktan korkuyorum bazı zamanlar.
Yalnız lisede fen bilgisi öğretmeni yok. Kimya öğretmeni ben hangi konuları anlatacağım 8. Sınıftan diye soruyordu mesela? Edebiyatçı türkçe kitabım yok benim evde diyordu. Müdür 9larda yeni konular anlatılacak detken müdür yardımcısı 8in telafisi yapılacak dedi. Ben mi? Her zamanki gibi am,is,are’la açtım sezonuevet bu sene 9. sınıfa başlayan öğrencilerin eksik konularını başladıkları lisenin öğretmenleri verecek
hepsinin konusu belli hocam. fizik ve biyoloji konuları kalmış öğrencilerin eksik olan. o konuları da iki branş arasında paylaşacak. sırayla anlatacaklar. bizde kimya öğretmenine o sınıflar verilmedi.Yalnız lisede fen bilgisi öğretmeni yok. Kimya öğretmeni ben hangi konuları anlatacağım 8. Sınıftan diye soruyordu mesela? Edebiyatçı türkçe kitabım yok benim evde diyordu. Müdür 9larda yeni konular anlatılacak detken müdür yardımcısı 8in telafisi yapılacak dedi. Ben mi? Her zamanki gibi am,is,are’la açtım sezonuhadi bismillah
![]()
Valla bilemiyorum. Kimyacı kendi konularını anlatacak bu durumda. Bilmiyorum fizikçi ve biyolojici olayı anladı mıhepsinin konusu belli hocam. fizik ve biyoloji konuları kalmış öğrencilerin eksik olan. o konuları da iki branş arasında paylaşacak. sırayla anlatacaklar. bizde kimya öğretmenine o sınıflar verilmedi.
üniversitedeyken hukukta okuyan arkadaşlar hiç okula gitmezlerdi notları ya rica minnet ya da ücretle satın alırlardı devam eden öğrencilerden çoğu da hakim savcı oldu.e o da uzaktan eğitim bir neviii .aklıma geldi birdenOkulları hiçbir zaman sevmedim.
Hala sevmem ama başarısız bir öğrencilik hayatım da olmadı.
Amma velakin, bu sene üni giriş sınavı birincileri yine şaşırtmadı.
Büyük koca puntolu okulları, bilmem ne kolejlerini azimli gençler her zaman geçti ve geçecektir.
Eğitimin 1 sene aksaması evet, büyük bir sıkıntı.
Ama hastalıktan daha mı önemli, elbette hayır.
Bir şekilde her zamanki gibi çalışma azmi olanlar bu süreçten fayda sağlayacak, diğerleri sallamasyon devam edecektir.
En en iyi öğretmenden birebir ya da online olarak ders alan öğrencinin başarısı ya da başarısızlığı yine sadece kendine aittir.
Bunca şeyle uğraştığımız dönemde bir de ‘gelecek kaygısı’ adı altında, leş olmuş eğitim sistemi, 1 sene önce bile kimseye memnun etmez ve yeterli gelmezken, şuan eski potansiyeli beklemek ütopik olur.
Çocukların ‘bilgi’ donanımları her türlü kapanır ama psikolojik olarak bu süreçten etkilenmeden eğitimlerine aile, eba vb şekilde devam etmek esastır.
Hukukta çoğu ünide devam zorunluluğu yok, ülke çapında böyle niyeyse.üniversitedeyken hukukta okuyan arkadaşlar hiç okula gitmezlerdi notları ya rica minnet ya da ücretle satın alırlardı devam eden öğrencilerden çoğu da hakim savcı oldu.e o da uzaktan eğitim bir neviii .aklıma geldi birden![]()