adresi bilmiyorum sorarsam hemen anlar, sürpriz olsun istiyorumyerimseniben off valla gerildim yaa benneyaptımki
ikinize ait bir şeyler yaptırıp gönder.
kurabiye yapabilirsin.
ikinizin resminden bi video sevdiğiniz şarkılar eşliğinde
sevdiği takımın terliğini vs. alabilirsin.
adresi bilmiyorum sorarsam hemen anlar, sürpriz olsun istiyorumyerimseniben off valla gerildim yaa benneyaptımki
ev arkadaşı var da, kankası olur kendisi gidip direk söyler, başak sana sürpriz yapcak diye o yüzden ona söylemem ama tel numarasından adres tespiti gibi bişey var mı, yani operatörlerin böle bi etkinliği??ortak arkadaşınız falandamı yok adresi öğrenceginizbilmiyorumkismile
yok hastanede çalışmıyo biliyorum, sormuştum bi keresinde ambulans sesi geliyo hep falan diye o da hemen karşıda hastane var da ondan demişti o yüzden biliyorum yani, işyerinin adını hiç sormadım aslında, bide işyerinde çok kişi çalışıyo sonuçta o yüzden oraya göndermek doğru olur mu onu da bilmiyorum hem de patronuyla arası da kötü işten ayrılmayı düşünüyo, oraya göndermek pek doğru olmaz sanırım, valla şaşırdım ne yapacağımı, merak ettiğim telefon operatörlerinin böle bi hizmeti var mı acaba, tel numarasından nerde olduğunu öğrenmek için???işin zormuş güzelim. madem ambulans sesi var ağzını ara hayırdır hastanede mi çalışıyorsun diye.
iş yerinin adını filan bilmiyor musun?
bu ne yaratıcılık böyle ya çok güzel bi fikir. tebrik ederim gerçekten sizi alkisalkisalkisve bence en güzel hediyeler hazırlanarak emek ve zaman harcanarak yapılıyor. .yoksa gidip bi parfüm gömlek falan da alınır .. ben yılbaşında yapmıştım. .önce 365 tane aşk cümlesi yazdım ona hissettiklerimi. bu tam 3gün aldı. kolay olmuyor aynılarını yazmak istemedim. sonra renkli kartonları eşit boyutlarda kesip bu cümleleri yazdım 2 kalem bitti düşünün yani .. sonra kağıtlar için önce cam bi vazo gibi bişi aldım çarşı pazar gezdim aradım . kağıtları içine koyup üstüne de tül ve kurdelalarla bağladım kapadım.. kimyagerim ya bide parfüm yapmıştık en basit halinde okuldayken onu saklıyordum onu da bi deney tüpüne doldurdum aynı şekilde süsledim. bide bi ağaç dalı koparıp üstüne dilek ağaçlarında olduğu gibi bezler bağladım. .küçük kağıtlara dileklerimi yazdım ikimiz için geleceğimiz için. .mini dilek ağacı oldu yanibunları da güzelce tüllerle uygun renkleerde bi kutuya yerleştirdim . . bi dilek ağacı ve 365 tane aşk sözü hepsi içten gelerek yazılmıştı. .içinden hergün bitane alıp okucak 365 tanenin mantığı buydu. .böle işte ..guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?