ve bence en güzel hediyeler hazırlanarak emek ve zaman harcanarak yapılıyor. .yoksa gidip bi parfüm gömlek falan da alınır .. ben yılbaşında yapmıştım. .önce 365 tane aşk cümlesi yazdım ona hissettiklerimi. bu tam 3gün aldı. kolay olmuyor aynılarını yazmak istemedim. sonra renkli kartonları eşit boyutlarda kesip bu cümleleri yazdım 2 kalem bitti düşünün yani .. sonra kağıtlar için önce cam bi vazo gibi bişi aldım çarşı pazar gezdim aradım . kağıtları içine koyup üstüne de tül ve kurdelalarla bağladım kapadım.. kimyagerim ya bide parfüm yapmıştık en basit halinde okuldayken onu saklıyordum onu da bi deney tüpüne doldurdum aynı şekilde süsledim. bide bi ağaç dalı koparıp üstüne dilek ağaçlarında olduğu gibi bezler bağladım. .küçük kağıtlara dileklerimi yazdım ikimiz için geleceğimiz için. .mini dilek ağacı oldu yani
bunları da güzelce tüllerle uygun renkleerde bi kutuya yerleştirdim . . bi dilek ağacı ve 365 tane aşk sözü hepsi içten gelerek yazılmıştı. .içinden hergün bitane alıp okucak 365 tanenin mantığı buydu. .böle işte ..guclubacismile