Nişan Uzak mesafe nişanında babamın düşündüğü doğru mu??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
baban son derece iyi niyetli davranmış bence...

mutlu olmamaları teşekkür etmeleri gerekir diye düşünüyorum

benim de erkek arkadaşım egeli adana'ya gelecekler. bence de önce kızın ailesiyle bi tanışılır sonra kız istenir. isteme olmadan bizimkiler de gitmez erkek tarafının evine. ama en azından nişandan önce erkek arkadaşın bi gelsin tanışmaya :)
konu çok karıştı ama benim erkek arkadaşım da bizde önce kızın ailesi gelir tanışmaya demişti ben de olur istersen istemeye de gelelim dedim

babanız son derece nazık bır adam .

her baba bu kadar dusuncelı olmaz .

sevgılınız babanıza tesekkur edecegıne gereksız yere mızmızlanıyor .

ama babanız aksı bır adam olup ,10 kere gıt gel yapıp yol teptırse

bak gor nasıl kıymetlı olurdu babanız .

Son düzenleme:
Halt etmiş erkek arkadaşınız kusura bakmayın :)

Valla bizimde uzak mesafe. Hem de çok uzak. Biz isteme, söz bir arada yaptık. Babam tanışmama gerek yok; sen doğru kararı verirsin demişti.

İstemede erkek tarafı bir daha gelişimizde düğüne geliriz dediler. Valla ben nişana bekliyorum direk düğün olmaz dedim. O yüzden nişana da gelecekler.

Baban çok mantıklı, doğru davranmış. Benim babamda aynı seninkisi gibi çok anlayışlı. Nişan bohçası yapcaz mı dediler ne gerek var o kadar mesafe dedi. Hemde bana sormadan :) Allahtan ben de öyle şeylere çok takılan biri değilim; umursamadım. Bu iyi niyetimize karşılık kıymet bilirler mi bilmem :)

Canım bende bohça fln istemedim uzak mesafede sorun oluyor( Ya mesela çıkarsın beğendiklerini aldırırsın ama uzak olunca öyle olmuyor alıcaksın beğenmicek birde beden sıkıntısı tabi( babam da dedi sen sevdiysen güvendiysen iyi birisiidir güveniyorum sana dedi..:)) Ama bakıcam nolcak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…