Kızlar ben egede yaşıyorum sevgilim İstanbul'da..
Haziran ayında nişan olucak.. 12 saat mesafeden dolayı isteme söz nişan aynı anda olsun istedik sevgilimle ern başta..
Babama sordum tanışmak istiyor musun sevgilimle diye..
Babam da kızım ben bi kere görcem sonuçta tek görüşmeyle iyi mi kötü nerden bileyim..
Az buz anlarım ama sonuçta benim bakış açım farklı seninki farklı.. tanışmayayım boşver istemede görürürz nişan zaten tanımak içindir dedi..
Sevgilime de bu garip geliyor neden tanışmak istemiyor diye..
Önce söz sonra nişan neden istemedi diyor bende dedim babam millet işini gücünü bırakıp hoop nişan hoop söz isteme diye o kadar yoldan çağıramayız dedi..
Babam onlar için ozr olmasın diye uğraşıyor ve bizde bu yönde karar almıştık sevgilimle sağdan soldan aa neden öyle diye sevgilimin aklını karıştırıyorlar..
Babam yanlış mı düşünüyor??
Babaniza sormussunuz fikrini söylemis, neden onun fikrine saygi duymuyorsunuz.
Babaniz, sonucta büyügünüz, vardir bir bildigi.
Eger fikrine önem vermiyorsunuz sormayin, madem sordunuz fikrine saygi duyun.
baban nezaketinden, iyi niyetinden böyle demiş helal olsun her baba yapmaz bunu
nişanlık olcak arkadaş "Allah razi olsun adamdan" diceene öküz altında buzaa ariyo
amaan ne demişler deveye diken erkek milletine öpen yaranır
baban aksilik edip 50 kere yol teptircekti ki o zaman daha kıymete binerdi eminim
Pardon ama ben babama hakaret etmedim burda neden celallendiniz anlamadım..
Sonuçta babamda insan ve benim kötü olmamı istemez..
Onun fikrini de değiştirmesini isteyebilirim sonuçta babam beni anlayacaktır.... Çok aman aman saygısızlık boyutuna gelecek konu değil:S
Anlamadım bu kadar tepkinizi valla konu açmaya korkar olduk kk da:S
Pardon ama ben babama hakaret etmedim burda neden celallendiniz anlamadım..
Sonuçta babamda insan ve benim kötü olmamı istemez..
Onun fikrini de değiştirmesini isteyebilirim sonuçta babam beni anlayacaktır.... Çok aman aman saygısızlık boyutuna gelecek konu değil:S
Anlamadım bu kadar tepkinizi valla konu açmaya korkar olduk kk da:S
komik olan kısmı onun aileside tek seferde olmasını istiyor..
Çünkü tarihi bile zor ayarladık..İşten güçten tatilden okuldan..
Sevgilim önce kendi tanışmazsa babamın vermeyeceğini düşünüyor
arkadaşları etrafında hep öyle demişler..
Bende arkadaşlarına sor hangisinin sevgilisi 12 saat mesafede dedim.. Onlar tabi tanışır..
Ayda iki ayda bir görüyorum sevgilimi zaten(
Geldiğinde özlem gidermek için bile yetmiyor(
Kızlar ben egede yaşıyorum sevgilim İstanbul'da..
Haziran ayında nişan olucak.. 12 saat mesafeden dolayı isteme söz nişan aynı anda olsun istedik sevgilimle ern başta..
Babama sordum tanışmak istiyor musun sevgilimle diye..
Babam da kızım ben bi kere görcem sonuçta tek görüşmeyle iyi mi kötü nerden bileyim..
Az buz anlarım ama sonuçta benim bakış açım farklı seninki farklı.. tanışmayayım boşver istemede görürürz nişan zaten tanımak içindir dedi..
Sevgilime de bu garip geliyor neden tanışmak istemiyor diye..
Önce söz sonra nişan neden istemedi diyor bende dedim babam millet işini gücünü bırakıp hoop nişan hoop söz isteme diye o kadar yoldan çağıramayız dedi..
Babam onlar için ozr olmasın diye uğraşıyor ve bizde bu yönde karar almıştık sevgilimle sağdan soldan aa neden öyle diye sevgilimin aklını karıştırıyorlar..
Babam yanlış mı düşünüyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?