Üç yıldır aynı yerde yaşadığım ve sürekli birlikte olduğum adamın beni aldattığını öğrenince hiçbir şeye güvenim kalmadıSevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz ve bir süredir ilişkimiz var. Beni hayatının merkezine alıp geleceğe dair yaptığı her planına beni dahil ediyor. Yeri geliyor ailesinden daha önde tutuyor beni bu çok özel bir durum benim için. Tek sorun maalesef ki uzak mesafe olması. Ben yürüteceğimi düşünüyorum çünkü ciddi düşünüyoruz sizin düşünceleriniz neler uzak mesafe hakkında?
Nişanlımı 3-4 ayda bir görebiliyorum o da sınırlı … mesafeler sadece sayılardan ibarettir insanların birbirlerini yormadığı kalpten sevebildikleri ve sevginin uzaklardan bile hissedilebileceği dünyalara
Kimseye umut verilmemeli sevgi ve ileri görüşlüyseniz yani uzaktan yapabileceğinize inanıyorsanız o zaman yürüyün bu yolu derim
Cok uzucu bir durum umarim hakkinizda hayirlisi olurÜç yıldır aynı yerde yaşadığım ve sürekli birlikte olduğum adamın beni aldattığını öğrenince hiçbir şeye güvenim kalmadı
Ben kendime inanıyorum size de çokça mutluluklarla diliyorumNişanlımı 3-4 ayda bir görebiliyorum o da sınırlı … mesafeler sadece sayılardan ibarettir insanların birbirlerini yormadığı kalpten sevebildikleri ve sevginin uzaklardan bile hissedilebileceği dünyalara
Kimseye umut verilmemeli sevgi ve ileri görüşlüyseniz yani uzaktan yapabileceğinize inanıyorsanız o zaman yürüyün bu yolu derim .
İç açtınBen şans vermezdim. Sanal çok farklı.
Ben de uzaktan ilişki yaşadım neredeyse 4 sene. Zordu ama oldu ya evlendik şimdi 4 aydır evliyiz. Kafalar uyuşuyorsa ve sabırlıysanız güven de varsa yürüyor :)Sevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz ve bir süredir ilişkimiz var. Beni hayatının merkezine alıp geleceğe dair yaptığı her planına beni dahil ediyor. Yeri geliyor ailesinden daha önde tutuyor beni bu çok özel bir durum benim için. Tek sorun maalesef ki uzak mesafe olması. Ben yürüteceğimi düşünüyorum çünkü ciddi düşünüyoruz sizin düşünceleriniz neler uzak mesafe hakkında?
Şimdi yakın mi ,hep mi uzaktı ?Sevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz ve bir süredir ilişkimiz var. Beni hayatının merkezine alıp geleceğe dair yaptığı her planına beni dahil ediyor. Yeri geliyor ailesinden daha önde tutuyor beni bu çok özel bir durum benim için. Tek sorun maalesef ki uzak mesafe olması. Ben yürüteceğimi düşünüyorum çünkü ciddi düşünüyoruz sizin düşünceleriniz neler uzak mesafe hakkında?
Teşekkür ederim, üzücüden de öte, ayrılık acısı ölüm acısına eş değer derler, bunun bir de aldatılarak olmasını tarif edemem size.Cok uzucu bir durum umarim hakkinizda hayirlisi olur
Yani çok güzel yürütenler var.Sevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz ve bir süredir ilişkimiz var. Beni hayatının merkezine alıp geleceğe dair yaptığı her planına beni dahil ediyor. Yeri geliyor ailesinden daha önde tutuyor beni bu çok özel bir durum benim için. Tek sorun maalesef ki uzak mesafe olması. Ben yürüteceğimi düşünüyorum çünkü ciddi düşünüyoruz sizin düşünceleriniz neler uzak mesafe hakkında?
Uzak mesafe ilişkisi her iki tarafta güçlü karakter, kendinden emin ve sevgisinden eminse çok iyi oluyor. Hatta aradaki bağlar her gün görüşenlerden daha iyi oluyor. Çünkü bu kişiler birbirinin yokluğuna rağmen sevgisinden ilişkisinden vazgeçmemiş oluyorlar. Bence güzel bir ilişkiniz olur. Dediklerin aksi durumundaysa uzak mesafe ilişkisi mümkün değil olmaz.Sevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz ve bir süredir ilişkimiz var. Beni hayatının merkezine alıp geleceğe dair yaptığı her planına beni dahil ediyor. Yeri geliyor ailesinden daha önde tutuyor beni bu çok özel bir durum benim için. Tek sorun maalesef ki uzak mesafe olması. Ben yürüteceğimi düşünüyorum çünkü ciddi düşünüyoruz sizin düşünceleriniz neler uzak mesafe hakkında?
valla seven insan uzak olmaya dayanamaz sürekli yakında olmak isterOnun kendi işi benim kendi işim var eğer ciddi bir adım atılırsa tabii ki de aynı şehirde yaşanacak şu an için konuşmak gerekirse maalesef herkesin imkanı aynı değil
bu kısma cok katılıyorum ya. Ben söylemek istemediğim şeyleri söylemiyorum mesela. Nerden haberı oluyor kı? aynı sekılde sızın ıcınde onun ıcınde geçerli bu. Uzak mesafe ılıskılerının sonu yok kendımde yasıyorum suan kısa surelı bı uzaklıkta olsa uzaklık yani. Hem sonu yok hemde evlendiğinizde birbirinizi tanımıyorsunuz cok konu var burda adamın ıkıncı hayatı cıktıgının sizin sevgılınız özelınde söylemıyorum bunu.uzak mesafede adamın hayatını ne kadar görebiliyorsun da beni hayatının merkezine alıyor diyorsun
Askım peki seni görmeye ne sıklıkla geliyor veya geldi miSevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz ve bir süredir ilişkimiz var. Beni hayatının merkezine alıp geleceğe dair yaptığı her planına beni dahil ediyor. Yeri geliyor ailesinden daha önde tutuyor beni bu çok özel bir durum benim için. Tek sorun maalesef ki uzak mesafe olması. Ben yürüteceğimi düşünüyorum çünkü ciddi düşünüyoruz sizin düşünceleriniz neler uzak mesafe hakkında?
çok sevindim allah mutluluğunuzu daim etsinBen de uzaktan ilişki yaşadım neredeyse 4 sene. Zordu ama oldu ya evlendik şimdi 4 aydır evliyiz. Kafalar uyuşuyorsa ve sabırlıysanız güven de varsa yürüyor :)
çok değişken, bazen çok sık geliyor bazen uzun süre görüşemiyoruzAskım peki seni görmeye ne sıklıkla geliyor veya geldi mi
Birbirimize karşı çok netiz. O hoşlanmadığı sorun ettiği şeyleri söyler düzeltmeye çalışırım ben söylediğimde de o aynı çabayı gösterir. Çevremde uzak mesafeden evlenip mutlu ilişki yaşayan çok, bazı konuları sende onla açık konuşmalısın ki ilişkiniz şeffaf olsunbu kısma cok katılıyorum ya. Ben söylemek istemediğim şeyleri söylemiyorum mesela. Nerden haberı oluyor kı? aynı sekılde sızın ıcınde onun ıcınde geçerli bu. Uzak mesafe ılıskılerının sonu yok kendımde yasıyorum suan kısa surelı bı uzaklıkta olsa uzaklık yani. Hem sonu yok hemde evlendiğinizde birbirinizi tanımıyorsunuz cok konu var burda adamın ıkıncı hayatı cıktıgının sizin sevgılınız özelınde söylemıyorum bunu.