Uzak Mesafe İlişkisi

Üç yıldır aynı yerde yaşadığım ve sürekli birlikte olduğum adamın beni aldattığını öğrenince hiçbir şeye güvenim kalmadı

Üç yıldır aynı yerde yaşadığım ve sürekli birlikte olduğum adamın beni aldattığını öğrenince hiçbir şeye güvenim kalmadı
Cok uzucu bir durum umarim hakkinizda hayirlisi olur

Ben kendime inanıyorum size de çokça mutluluklarla diliyorum

Ben de uzaktan ilişki yaşadım neredeyse 4 sene. Zordu ama oldu ya evlendik şimdi 4 aydır evliyiz. Kafalar uyuşuyorsa ve sabırlıysanız güven de varsa yürüyor :)

Şimdi yakın mi ,hep mi uzaktı ?

Benim de erkek arkadaşım okul gereği yurtdışındaydı sadece tatilden tatile görüşebiliyorduk araya özlem giriyor ama bunlar tuzu biberi oluyor daha tutkulu oluyorsun benim düşüncem.

Birbirinizi seviyorsanız, yürütebiliyorsanız neden olmasın iki olgun yetişkin insan uzak mesafe ilişkisinde de pek tabii başarılı olabilir. Aranızda bir güven ortamı varsa, huzurluysanız bu yeterli. Gidişattan anlarsınız bence. Mutluluklar dilerim

Yani çok güzel yürütenler var.

Yani şöyle sorayım. Direkt uzak mesafe ilişkisi olarak mı başladı yoksa zaten daha önce tanışıyor muydunuz? Bakın burası önemli. Eğer direkt uzak mesafe olarak başladıysa sıkıntı yani ama birbirinizi zaten tanıyordunuz bazı nedenlerden dolayı uzak mesafe olduysa bence yürür bu ilişki. Dediğim gibi direkt sanal olarak başladıysa büyük konuşmak istemiyorum ama bana mantıklı gelmedi altında her şey çıkabilir.

Merhaba 7 yılı süren bir uzak mesafe birlikteliğim olduğum. Burada yazılanlar gibi ille de sonu kötü olmayabiliyor. Güven varsa tamamdır. Biz 7 aydır evliyiz

Uzak mesafe ilişkisi her iki tarafta güçlü karakter, kendinden emin ve sevgisinden eminse çok iyi oluyor. Hatta aradaki bağlar her gün görüşenlerden daha iyi oluyor. Çünkü bu kişiler birbirinin yokluğuna rağmen sevgisinden ilişkisinden vazgeçmemiş oluyorlar. Bence güzel bir ilişkiniz olur. Dediklerin aksi durumundaysa uzak mesafe ilişkisi mümkün değil olmaz.

Onun kendi işi benim kendi işim var eğer ciddi bir adım atılırsa tabii ki de aynı şehirde yaşanacak şu an için konuşmak gerekirse maalesef herkesin imkanı aynı değil
valla seven insan uzak olmaya dayanamaz sürekli yakında olmak ister
sürekli görüşmek ister
1 telefonla atlayıp hemen gelebilecek mesafede olmak ister
bunları henüz yapmayan birisi için beni hayatının merkezine alıyor demezdim ben senin yerinde olsam
hepimizin işi var hepimiz çalışıyoruz. iş sadece size özgü bir durum değil
bak sen uzak mesafe olayını kafana takmışsın ki gelip burada konu açmışsın
madem ciddi düşünüyorsunuz gelsin o zaman senin şehrine
o zaman anlarsın hayatının merkezinde sen mi varsın yoksa başka şeyler mi.
uzak mesafede adamın hayatını ne kadar görebiliyorsun da beni hayatının merkezine alıyor diyorsun
sen de sahiden seviyorsan sen de yakınında olmasını istersin. gerek yok şimdilik iyi böyle gibi bir fikirdeysen sen de sevmiyorsun demektir.

uzak mesafe ilişkisi bana göre değil aslında ama hayatımda 5 ay olacak birisi var yazın yazlıktayken bir anda bırbırımızın hayatına girdik. ben istemedim uzak mesafe diye 1.5 saat - 2 saat mesafe aslında tekirdağ- ıstanbul o diretti istedi. İstememe sebebım kavgalar oluyor tabııkı. Ama ben gıdıyorum o geliyor, her fırsat buldugunda gelıyor ben fırsat buldugumda gidiyorum böyle böyle gidiyor ama bana göre değil hala

uzak mesafede adamın hayatını ne kadar görebiliyorsun da beni hayatının merkezine alıyor diyorsun
bu kısma cok katılıyorum ya. Ben söylemek istemediğim şeyleri söylemiyorum mesela. Nerden haberı oluyor kı? aynı sekılde sızın ıcınde onun ıcınde geçerli bu. Uzak mesafe ılıskılerının sonu yok kendımde yasıyorum suan kısa surelı bı uzaklıkta olsa uzaklık yani. Hem sonu yok hemde evlendiğinizde birbirinizi tanımıyorsunuz cok konu var burda adamın ıkıncı hayatı cıktıgının sizin sevgılınız özelınde söylemıyorum bunu.

Askım peki seni görmeye ne sıklıkla geliyor veya geldi mi

Birbirimize karşı çok netiz. O hoşlanmadığı sorun ettiği şeyleri söyler düzeltmeye çalışırım ben söylediğimde de o aynı çabayı gösterir. Çevremde uzak mesafeden evlenip mutlu ilişki yaşayan çok, bazı konuları sende onla açık konuşmalısın ki ilişkiniz şeffaf olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…