3 yıllık bir ilişkim var farklı şehirlerdeyiz çok sık görüşemiyoruz o çalışıyor ben evdeyim. Sorun şu ki ben ciddi anlamda değiştiğini düşünüyorum tartıştığımız konularda birbirimizi suçluyoruz sürekli. Önceden konuşmadan yazmadan aramadan duramayan adam artık saatlerce konuşmasakta yazmasamda dert etmiyor. İşteyken zaten neredeyse hiç konuşamıyoruz akşamları da erken uyuyor. Bir hafta sonu var onu da bana ayırması gerekmez mi? Kaç kez uyardım ama onun gözünde ben kavga çıkarmak için yer arıyorum alınganım vs vs. Çok rahat gevşek davranıyor yani en ufak şeylere dikkat etmesini bekliyorum etmiyor önemsemiyor gibi artık eskisi gibi ilgilenmek istemiyor gibi. Eskiden sabahlara kadar konuşurduk konuşmak için can atardı artık öyle değil. Ve buluştuğumuzda da eskisi kadar sıcak davranmıyor nedenini anlayamıyorum sıkıldın mı soğudun mu dediğimde hayır vs deyip kapatıyor konuyu. Ama ben bunları söyleyince sen öyle zannediyorsun ben hala aynıyım değişen bişey olmadı benim için diyor. Ne yapacağım bilmiyorum onu seviyorum ama böyle de mutsuzum. Lütfen fikir verin ben mi yanlış düşünüyorum nerede hata yapıyorum bilmiyorum