- 16 Şubat 2017
- 4
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi elmasekeri121
merhaba kızlar 8 aylık bir ilişkim var yaşım 22 sevgilim 27 yaşında uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ben tekirdağ'da okuyorum o ise trabzonda calısıyor ilişkimizde sürekli o geliyor 2 haftada bir uçağa atlayıp geliyor bazende 3 haftaya sarkıyor okulun bittiği zaman inşallah evleneceğiz planlar felan yaptık. Allaha çok şükür erkek arkadaşım odun değil bana hak ettiğimden fazla ilgiyi sevgiyi gösteriyor her gün telefonda sus pus olmadan 2-3 saat konuşuyoruz ve iş yerinde de fırsat buldukça beni arayıp sesimi duymak ister. Romantik süprizler mektuplar bir erkeğin ilişkide yerine getirmesi gerekenleri fazlasıyla yapıyor benim sormak istediğim şey şu uzak olduğumuz için bir kavga anında sevgilimin istemsizce konuya vurgu yapmak için sesini yükseltmesi yani bağırma seviyesinde değil ama bana bağıryormuş gibi geliyor ve ben bunun dışında ona hatalarını söyleyen birisiyim ve birazda kıskanç bugün gene tartıştık sesini yükseltti ben karşı cıktım ve o da sürekli hatalarımı söyleyip beni eleştiriyorsun insan sevdiğinin hatalarını görmezden gelir sürekli böyle yaparak ilişkimize zarar veriyorsun beni istediğin kalıba sokmaya çalışma bırak ben senin yanında kendimi kasarak konuşacaksam ne diye sevgilim diyorum sana yanında rahat olmak istiyorum vs vs şeyler dedi. Ben onu kaybetmekten korkuyorum acaba böyle diyerekten soğuma ayrılık sinyalleri mi verdi ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.