- 25 Şubat 2023
- 37
- 24
- 8
- 31
- Konu Sahibi icindenkonusan
-
Aslında ilişkinin başında belli değildi bana hep ben senin istediğin yerde yaşarım belki falan derdi planımız çalıştığımız atandığımız ve ikimizin de istediği bir yerde yaşamaktı ama birden aile işini yapmak istedi ve ben de bir şey diyemedim başta bu işi sürekli yapacağı da belli değildi şimdi ayrılmam diyor işe alıştı malesefBasta belliymis sehir degistireceginiz izmire karsi ic anadolu sehri yani cok sacma olmus madem alisamayacktiniz neden gittiniz evlilik kolaymi yapiliyor sosyallesmeye calisin kurs dernek etkinlik biseyler bulmaya calisin illaki sosyallesirsiniz
Aslında yaşamadan hiçbir şeyi tam öngöremiyorsunuz yaparım alışırımdan evlendikten sonra bir ömür nasıl yapacağıma dönüşüyor hiç karşıdan göründüğü gibi olmuyor malesef iki duvarla baş başa kalınca anlıyosunuz sonra. Sevgi var ama sevginin öneminin kalmadığını görüyorsunuz zaten durum böyleyken eşimi suçladıkça içimde, sevgimde azaldı sankiBöyle bir nedenden ayrılmayı düşünüyorsanız zaten sevgi yokmuş demek ki. Ben de başka bir şehre evlendim. İki şehirde marmarada o yüzden uzaklık olarak çok sıkıntı yaşamıyorum. Sizi tam olarak anlayamam ama baştan biliyordunuz bu durumu evlenmişsiniz biraz olgun düşünün.
çsalışsanız sosyal cevre edinirdinizMerhabalar. Başlıktan da anlayacağınız gibi kendi memleketimden uzak bir şehre yerleştim. Eşimle üniversitede tanıştık. Üstelik o zamanlar da böyle uzak memlekette yaşayan biriyle evlenmeyeceğimi düşünerek başta kabul de etmemiştim ama sonra beni bu kadar seven birine şans vermek istedim.(çünkü belki ben senin istediğin yerde yaşarım hem nerde çalışırsak nereyi istersek orada yaşarız falan diyordu) 3 yıllık ilşkiden sonra nişanlandık 1 yıl nişanlı durup evlendik. Eşim okuduğu işi yapmayıp aile işini yapmaya karar verdiği için de onun memleketine yerleştik. (Benim düzenli bir işim olmadığı için ve kamuya hazırlandığım için). Vee Evliliğimizde 1 yıl geçti ve ben buraya alışamadım. Benim memleketim İzmirde ve çok sosyal ortamı olan doğası güzel bir şehir biliyorsunuz. Ama burası küçük yer iç anadolunun bir şehri evden dışarıya gidilcek pek bi yer yok. Çok sıkılıyorum çevrem olmadığı için kendimi yalnız hissediyorum depresyona girdim ve burada ömür boyu yaşamak istemiyorum. Bunu eşime söylediğimde buradan ayrılamayız diyor. Uzak olduğu için istediğim zaman da gidemiyorum memlekete. Eşimle bu konu dışında pek problemimiz yok ama bu konuyla ilgili tartıştığımız çok oluyor ve benim bu yüzden mutsuz olmam ona da yansıyor eşimin ailesi de bana karşı iyiler ama tek gittiğim yer orası ve orada da biraz sıkılıyorum düşünce farklılıkları oluyor ister istemez. Hal böyle olunca ben sosyal biriyken burada yalnız kaldım ailem bile olmayınca böyle ömür geçer mi diye düşünmeye başladım ve çocuk olduğunda burada nasıl büyüteceğim diye düşünmeden edemiyorum sizce ayrılmalı mıyım başındayken? Ya da ne yapmalıyım? aileme belli etmemeye çalışıyorum mutsuzluğumu şu an ama ayrılık düşünürsem üzülseler de anlayışlı olurlar diye düşünüyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum böyle bi sebepten ayrılınır mı ? Benim durumumda olanlar siz neler yapıyosunuz msjlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?