Uyuz teşhisi koyuldu

Yani ne kadar anlamsiz bir tutum ne yani bu hastalim birinden aldiniz olabilir birsey .benim ailem de biliyor 3 ay kimseyi eve almadim sizede bulasir diye. sonunda bisey olmaz diyip geldiler.nereye kadsr gorusmuyecegiz dediler.ben oglumu nasil suclarim nerden getirdin.spor salonuna gidiyorfu kapmis cocuk Allah baska dert vermesin yarabbim

Ailenizinde sizinle beraber tedavi olması lazım.
Çünkü kuluçka süresi çok uzun bir hastalık,tam sizde bitti derken onlarda çıkabilir.
Garanti olsun diye ilaçları 1 hafta sonra tekrar kullanabilirsiniz,yumurtadan çıkan uyuzlar için.
Yıkayamadığınız kıyafetleride çöp poşetine koyun 3 gün beklese yeterli diye biliyorum ama garanti olsun,içim rahat etsin derseniz daha fazlada bekletebilirsiniz.

Siz nasil iyilestiniz ne kullandiniz .ve kac zaman once ilac kullandiniz bunu neden soruyorum cunki 1,5 ay sonra tekrar etti.buraya yazacaginiz bilgiler tum uyuz hastalarina yol gosterecektir
Ben önce wilkinson pomad kullandım,tüm vücuduma 3 gün üst üste yıkanmadan sürdüm.
Yıkayabildiğim her şeyi yıkadım,yıkayamadığımı ütüledim,poşette 4-5 gün beklettim.
Sanırım aşağı 1 ay sonra tekrar bir ilaç daha kullandım garanti olsun diye.Adını hatırlamıyorum eczaneden bir karışım yaptırdım.
Açıkçası uyuz olup olmadığımdan da tam emin değilim,kaşıntı harici bir belirtim yoktu.
Eğer uyuz olduysam da baya erken müdahale ettim ve 2 kezde ilaç kullandığım için şu an için hiç bir belirtim yok çok şükür.
Sizde benim gibi 2 kez ilaç kullanın ama bilindik ilaçlara karşı dirençlilermiş bazı uyuzlar eczaneden karışım yaptırabilirsiniz.Daha etkili.
Ve 1 hafta araya kullanırsanız ikinci ilacı daha etkili olur.

Dr gitmeden kendi kenfinize mi wilkinsonu uyguladiniz.oldukca zor bir krem biz bunu 10 gun arayla 2 kez uyhuladik cok zordu 1,5 ay sonra tekrarladi.simdi kwelada kullannayi dusunuyorum qma yorumlar tecrubeler onemli .konuya nekadar yorum olursa okuyuculara okadsr bilgi sansi doguyor.

Kendi kendime değil erkek arkadaşımla temasım olduğu ve kaşıntılarım olduğu için.
Zaten yakın temas ettiğin ya da beraber yaşadığın birinde uyuz çıkarsa uyuz olan kişiyle beraber diğer kişilerinde tedavi olması lazım.
Yoksa ondan ona,ondan ona öyle döngü halinde geçer gider hastalık,uğraşır durursunuz.

Yanlış uygulamış olabilir misiniz?
3 gün yıkanmadan,üst üste,kulak arkası,göbek deliği,genital bölgeler dahil yüz haric sürülmedik tek yer kalmaması lazım.
Eğer doğru uygulayıp geçmediyse ya evdeki herkes tedavi olmadı,ya eşyaları iyi dezenfekte edemediniz ya da uyuzunuz wilkinson pomada dirençli.Dediğim gibi yeni tip uyuzlar bu ilaçlara dirençli olabiliyor.

Inanilmaz iyi uyguladim.evi cok iyi temizledim.ama gecmiyor

Buharli ütü bas yatagina yastigina carsafina kiyafetlerine o sicaga dayanamazlar.Camasirlarina her seyine ütuyu bas.

O zaman ilaçlar etki etmiyor tekrar bir doktora görünün
Oglumu cocuk dr goturdul simdi kwelada losyin surun dedi 24 saat kalsin.ama bak8nca yorumlara bunla kurtulan pek badir.vucud kuruyor bos yerede zarar vefmiyelim diyede kaldik oyle.cok caresizce kaldim evladimin eli kolu mahf oldu

Oglumu cocuk dr goturdul simdi kwelada losyin surun dedi 24 saat kalsin.ama bak8nca yorumlara bunla kurtulan pek badir.vucud kuruyor bos yerede zarar vefmiyelim diyede kaldik oyle.cok caresizce kaldim evladimin eli kolu mahf oldu
Ben eczaneden bir karışım yaptırdım kwella kullanmadım.
Kükürtlü sabunlarda kullanabilirsiniz.
Çay ağacı yağıda iyi geliyormuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…