- 3 Şubat 2018
- 6.053
- 23.813
- 27
Nasıl bulaşmış kiMerhaba 5-6 aydır kaşıntılarım vardı . 3-4 doktora gittim uyuz değil dediler . Alerji testlerine yönlendirdiler vücut kuruluğu dediler . Bugün başka bir doktora gittim . Ankara da yaşayanlar belki biliyordur armin müştak . Uyuz teşhisi koydu . İlaçlarımı aldım . Kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz bu süreçte neler yapmalıyım bütün dolabımı baştan yıkamak mi lazım ? 80 derece dd bazı kıyafetler mahvolabilir onlar için ne yapmak lazım . Montları çantaları nasıl temizlemeliyim ? Ailem çok üstüme geldi teşhisi duyunca çok kızdılar tavsiye verirseniz sevinirim umarım konu da taşınmaz çünkü benim için çok büyük bir dert
Biraz tavir almaniz gerek bence. Ne demek odadan atmak. Madem bulasmasindan korkuyorlar neden ortak kullanim alanina tikiyorlar sizi. Kardesinizin odadan cikmasi lazim. E o zaman kardesiniz sizin uyuzlu kiyafetlerinizle ayni odada mutlu mesut yasasin. Benim basimdan gecmedi boyle bir sey o yuzden yardimci olamiyorum malesefMesela dolabımı boşaltmam yıkamam gerek ama annem konuşmuyor . Odaya giremiyorum kardeşim tepkiler veriyor salona tıkılıp kaldım kremi sürsem kıyafetler yıkanıp temizlenmeden bir anlamı olur mu keşke iyileşen biri yazsa
Bana da bulaşmıştı 3 ay doktor stresten dedi en sonunda eşimde kaşınmaya başlayınca anlaşıldı ve ikimizde verilen ilaçları kullandık her şeyi yıkadık yıkanamayacak olan şeyleri 15 gün çöp poşetinde beklettik hatta biz abarttık 20 hünü bulmuştur Allahın izniyle geçer sizi suçlayacakları bişey değil bu onlarında başına gelebilirdi çok geçmiş olsunMesela dolabımı boşaltmam yıkamam gerek ama annem konuşmuyor . Odaya giremiyorum kardeşim tepkiler veriyor salona tıkılıp kaldım kremi sürsem kıyafetler yıkanıp temizlenmeden bir anlamı olur mu keşke iyileşen biri yazsa
Erkek arkadaşım askerde kapmıştı sonra tedavi oldu 2 defa o süreçte hiç görüşmedik sonra iyileşti kaşınmadı . Tekrar kaşınmaya başlayınca doktora gitti o arada bende kapmışımNasıl bulaşmış kiÇok geçmiş olsun
Merhaba bana da 6 aydır alerji stres vücut kuruluğu her şey dendi boşuna testler yaptırdım hep sordum uyuz mu diye değilsin dediler her seferinde . Umarım bende iyileşirim çok teşekkür ederimBana da bulaşmıştı 3 ay doktor stresten dedi en sonunda eşimde kaşınmaya başlayınca anlaşıldı ve ikimizde verilen ilaçları kullandık her şeyi yıkadık yıkanamayacak olan şeyleri 15 gün çöp poşetinde beklettik hatta biz abarttık 20 hünü bulmuştur Allahın izniyle geçer sizi suçlayacakları bişey değil bu onlarında başına gelebilirdi çok geçmiş olsun
Kaşıntı tüm vücudta mı acabaMerhaba 5-6 aydır kaşıntılarım vardı . 3-4 doktora gittim uyuz değil dediler . Alerji testlerine yönlendirdiler vücut kuruluğu dediler . Bugün başka bir doktora gittim . Ankara da yaşayanlar belki biliyordur armin müştak . Uyuz teşhisi koydu . İlaçlarımı aldım . Kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz bu süreçte neler yapmalıyım bütün dolabımı baştan yıkamak mi lazım ? 80 derece dd bazı kıyafetler mahvolabilir onlar için ne yapmak lazım . Montları çantaları nasıl temizlemeliyim ? Ailem çok üstüme geldi teşhisi duyunca çok kızdılar tavsiye verirseniz sevinirim umarım konu da taşınmaz çünkü benim için çok büyük bir dert
[QUOTE="DantelKiz, post: 70978169, member: 883709"]
Bana da bulaşmıştı 3 ay doktor stresten dedi en sonunda eşimde kaşınmaya başlayınca anlaşıldı ve ikimizde verilen ilaçları kullandık her şeyi yıkadık yıkanamayacak olan şeyleri 15 gün çöp poşetinde beklettik hatta biz abarttık 20 hünü bulmuştur Allahın izniyle geçer sizi suçlayacakları bişey değil bu onlarında başına gelebilirdi çok geçmiş olsun
[/QUOTE]
Montları çantaları takıları ayakkabıları nasıl temizlediniz oturduğum koltuklar ne olacak :(
Bilek üst bacak karın kollarKaşıntı tüm vücudta mı acaba
Uyuz bildiğim kadarıyla çok bulaşıcı birşey o yüzden şaşırdım. Benim de oğlum bebekken bir doktoe uyuz demişti, sonraki doktor uyuz olsa size de bulasmisti diyip alerji tedavisinde başlamıştı iyilesmisti oğlum. Tabi doktor daha iyi bilir.Geçmedi herhalde bilmiyorum ki zaten önceki gittiğim doktorlar uyuz değil dedi ama armin bey görür görmez uyuz dedi
Aynen bi sürü de alerji ilacı içmem çabası çok geçmiş olsun tekrarMerhaba bana da 6 aydır alerji stres vücut kuruluğu her şey dendi boşuna testler yaptırdım hep sordum uyuz mu diye değilsin dediler her seferinde . Umarım bende iyileşirim çok teşekkür ederim
Bizde kasinmiyorfuk ilk oglum kasininca sonradan cikiyor malesef.onlar sizden sldikdan sonra 4 ila 6 hafta arasinda cikiyorSizin de tedavi yapmanız gerek doktor öyle söyledi dediğimde çok sinirlendiler herkes savunmaya geçti ben kaşınmıyorum diye
Ben 6 aydır kaşınıyorum ailede kimse de yok 4-6 haftayı geçeli çok olduBizde kasinmiyorfuk ilk oglum kasininca sonradan cikiyor malesef.onlar sizden sldikdan sonra 4 ila 6 hafta arasinda cikiyor
Ozamn uyuz degilsinizdir.Ben 6 aydır kaşınıyorum ailede kimse de yok 4-6 haftayı geçeli çok oldu
çok geçmiş olsun.nereden bulaşmış olabilir acaba?Ankara da bir kaç tandığımda daha duydun uyuzu.acaba bizlere de geçer mi okuldan falan mı?Merhaba 5-6 aydır kaşıntılarım vardı . 3-4 doktora gittim uyuz değil dediler . Alerji testlerine yönlendirdiler vücut kuruluğu dediler . Bugün başka bir doktora gittim . Ankara da yaşayanlar belki biliyordur armin müştak . Uyuz teşhisi koydu . İlaçlarımı aldım . Kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz bu süreçte neler yapmalıyım bütün dolabımı baştan yıkamak mi lazım ? 80 derece dd bazı kıyafetler mahvolabilir onlar için ne yapmak lazım . Montları çantaları nasıl temizlemeliyim ? Ailem çok üstüme geldi teşhisi duyunca çok kızdılar tavsiye verirseniz sevinirim umarım konu da taşınmaz çünkü benim için çok büyük bir dert
Uyuz dedi armin bey kesin olarak bilekler bacaklar karnım kaşınıyor . Gece artıyor kaşıntıOzamn uyuz degilsinizdir.
Erkek arkadaşımdan kaptım bençok geçmiş olsun.nereden bulaşmış olabilir acaba?Ankara da bir kaç tandığımda daha duydun uyuzu.acaba bizlere de geçer mi okuldan falan mı?
gördüm şimdi askermiş.demekki toplu yaşanılan ortamlarda kolayca bulaşıyorErkek arkadaşımdan kaptım ben