Uyuz teşhisi koyuldu

Amin. Onüçüncü ara vermeniz orda iyi olmamış herhalde, yumurtalar 2-3 günde bir çıkıyor diye okumustum. Doktorum 3. haftada yine ilaclanin demişti ben 3. gün yaptım. Çıkan yerlere sürdüm. Bu 3.gün kükürtlü sabunla keselenmey devam artı çay ağacı yağını da kulaniyim. Tekrarlanacak diye çok korkuyorum bende.

Valla dr her biri bir duzen tutturmus.dr 3 gun pese pese yikan 10 gun sonra tekrar 3 gun ust uste wilkinson dedi.nasil bunu daha fazla uygulyabiliriz ki cildimiz mahf oldu kup kurudu soyulmaya basladi
Siz 3 uygulamayi tum vucudami yaptiniz yoksa sadece cikan yerler demissiniz.sivilce olan yetleremi surdunuz yada puturlu neyse o

Komşuyla aynı hastaneye gitiğimiz halde, ilaclarimiz bile farklı. Komşuma hem eczane karışımını hemde wilkinson vermiş. Çıkan yerlere sürdüm 3 günde ara verip sürdüğümden dolayı. 3. Hafta artık her tarafımıza süreriz. 3. Hafta önümüzdeki cumartesi oluyor. Bizde öyle kuruluk olmadı tam tersi ,kızım anne yumuşadım diyordu. Cumartesiye kadar cay ağaçı yağı la zeytin yağ karışımını kulanirim.

Sanki hiç gitmicek gibi, ilaçlara bağlı kalacaz gibi moralim bozuluyor. Oysaki etrafımdaki atlatanlar var. Küçük kızımın öğretmenin annesi yazın olmuş. Yaralar içinde atlatmış. Komşumun oğlu kursta yakalanmış, okadar öğrenci atlatıysa biz haydi haydi atlatırız inşallah. Kendime böyle moraller veriyorum.

Bende artik hic kurtullamiyicakmisiz gibi geliyor.oglumun yara bere icinde olmasi icimi acitiyor.omur biah kasinsak dert degilde oglum yara olmasa.
Ben ilk iyilesyigimizde garanti olsunbiyilesme durecimizi buldugum heryerde yazicsm diyordum.aylardir hsla cozum aroyorum.inssllah sizin iyilesme sureciniz bize dd yol gosteyir bu konuya en son yorum yazsrsaniz konuyu okuysnlarda bilgi sahibi olurlaf.sifalar dilerim

Aynı sey benim basımda geldi ben hastanede calıstıgım dönemde basladım kasınmaya doktorda uyuz olabilir dedi ilaçlarını losyonlarını verdi hiç bir ile yaramadı eşimde geçmedi care bulamadık 2 gün sonra yine doktora gidicem cidden heryerim kasınmaktan ya cizik ya yara yaada morluk oldu. Nasıl birsey anlamadım artık en son aklımıza Karaciğerim mi döküntü yapıyor acaba diye geldi. Ne uyutuyo ne huzur veriyo. Eski calıstıgım iş yerindeki insanlara uyuz denmiş işten cıktım bendede basladı ama uyuz olsa illa eşine geçer dimi insanın. Daha detaylı arastırmak istiyorum. Kafayı yiyicem birde bebek te düşünüyorum hemen hallettirmek lazım. Alerji hapı vs de kullandım ama yok yani. Özellikle stres yapınca bütün heryerimde cıkıyo genetal bölgemde bile cıktı son zamanlarda cıldırasım geliyo artık cok zor Allah herkese acil şifalar versin

Merhaba ben konuya yazmak istedim Metrin krem ve şampuan kullandım çok azaldı kaşıntılar tavsiye etmek istedim

Demeki her vücud farklı atlatıyor diye tahmin ediyorum. Kullanılan ilaçlara bile farklı tepki veriyor. Kullandığım ilaçlar ve yağlar standart her tarafta yazılıyor. Bagzilari hemen geçiriyor , bagzilari yavaş. Sizde inşallah kısa zamanda atlatirsiniz.

Uyuza benziyor anlattiklariniz calistiginiz yerdede varsa bulasmis olabilir.esiniz sizden aldikdan 4,6 hafta sonra kasinmaya baslar.suan ciddi bir salgin var ve ilaclara direnc gostriyor.bende artik cok yiprandim.cocuklarimin okul surecli mahf oldu.devamsizliklar ayri kasinti auri oglumun yarasi ayri dert.dr gittiginizde tedavi surecinizi ve insallah iyilesme surecinizide yazarsaniz ojuyanlar faydalanacaktir

Tamamdır Allah acil şifalar versin herkese

Kizlar benimde kardeşimin avuç iclerinde, ayaginda ve bacaklarinda değişik birsey çıktı surekli kasiniyor, doktora gitti net birsey soyleyemediler tahmininiz, bir fikriniz var mi?

Eklentiler

• derma 1.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 153
  • derma 2.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 134
  • derma 3.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 125
Düzeldiniz mi peki şuan ne durumdasınız
Aslimd bayramda wilkinson kullanacsktik fakat kucuk oglum reddetti son kez kweleda kullanalim gecmesse onu kullanitiz dedi.tum ev suan piset sitrecli yarin kweleda 24 saatlik durucak.yataklar vs 1 hafta strecli kalicsk.buyuk ihtimsl ise yaramiyicak kweleda ala bayrami kokusuz gecirmek istiyor ailem.1 hafta sonra daha net belli olur.sizde uyuz h.yakslandiniz

Evet galiba
Suan ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…