E o kadar gitmissin,Armin Hocama sorsaydin ya...Merhaba 5-6 aydır kaşıntılarım vardı . 3-4 doktora gittim uyuz değil dediler . Alerji testlerine yönlendirdiler vücut kuruluğu dediler . Bugün başka bir doktora gittim . Ankara da yaşayanlar belki biliyordur armin müştak . Uyuz teşhisi koydu . İlaçlarımı aldım . Kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz bu süreçte neler yapmalıyım bütün dolabımı baştan yıkamak mi lazım ? 80 derece dd bazı kıyafetler mahvolabilir onlar için ne yapmak lazım . Montları çantaları nasıl temizlemeliyim ? Ailem çok üstüme geldi teşhisi duyunca çok kızdılar tavsiye verirseniz sevinirim umarım konu da taşınmaz çünkü benim için çok büyük bir dert
Sordum ses kaydı da al dedi aldım ama ailem o kadar üstüme geldi ki eve gelince burdan tavsiye de almak istedimE o kadar gitmissin,Armin Hocama sorsaydin ya...
Mesela bazı kıyafetler 80 derecede mahvolur onlar için ne yapılmalı onu sormayı da unuttumE o kadar gitmissin,Armin Hocama sorsaydin ya...
Dışarıda balkonda bir poşette 1 hafta bekletMesela bazı kıyafetler 80 derecede mahvolur onlar için ne yapılmalı onu sormayı da unuttum
Mikrobu siz kendiniz mi ürettiniz ailenin bu tepkisi niye anlamadımSordum ses kaydı da al dedi aldım ama ailem o kadar üstüme geldi ki eve gelince burdan tavsiye de almak istedim
Geçmedi herhalde bilmiyorum ki zaten önceki gittiğim doktorlar uyuz değil dedi ama armin bey görür görmez uyuz dediBu kadar ay boyunca evde sizden başkasına geçmedi mi. Sanki uyuz olsa şimdiye eve dagilirdi herkese
Nasıl bir tepki ile karşılaştığımı ne hakaretler işittiğimi duysanız şok olurdunuz . Erkek arkadaşım uyuzdu ondan kaptım biliyorum ama korktuğum için söyleyemiyorum annem de kabinden kıyafet denerken kaptım diye nefret ediyor bendenMikrobu siz kendiniz mi ürettiniz ailenin bu tepkisi niye anlamadım
Sizin de tedavi yapmanız gerek doktor öyle söyledi dediğimde çok sinirlendiler herkes savunmaya geçti ben kaşınmıyorum diyeBu kadar ay boyunca evde sizden başkasına geçmedi mi. Sanki uyuz olsa şimdiye eve dagilirdi herkese
Aileniz hangi konuda ustunuze geldi ben onu anlayamadim.Sordum ses kaydı da al dedi aldım ama ailem o kadar üstüme geldi ki eve gelince burdan tavsiye de almak istedim
Neden kaptın nasıl kaparsın kesin kabinden kaptın neden denedin hiç bir yere basma dokunma gibiAileniz hangi konuda ustunuze geldi ben onu anlayamadim.
Uyuz salgını da var zaten kaç aydır konuşuluyor ülke okadar göç aldı ne saçma bi kızma sebebiNasıl bir tepki ile karşılaştığımı ne hakaretler işittiğimi duysanız şok olurdunuz . Erkek arkadaşım uyuzdu ondan kaptım biliyorum ama korktuğum için söyleyemiyorum annem de kabinden kıyafet denerken kaptım diye nefret ediyor benden
Allah sabir versin. Aile dedigimiz sey zor gunde destek olur. Yoksa disardaki insanlardan ne farklari kalir. Uzuldum ustunuze bu sekilde gelmelerine. Siz doktorunuzun verdigi tavsiyeleri dinleyin. Uyuz bu aralar salginmis. En kisa zamanda gecer insallah.Neden kaptın nasıl kaparsın kesin kabinden kaptın neden denedin hiç bir yere basma dokunma gibi
Her yere dokun,sürün herkese bulastir evdeki. Hakediyorlar bence.Kardeşim odadan attı bende salondayım bir yere dokunmalı miyim ne yapmalıyım bilmiyorum kimse benimle konuşmuyor
Söyledim ama annem beni suçluyor .Uyuz salgını da var zaten kaç aydır konuşuluyor ülke okadar göç aldı ne saçma bi kızma sebebi
Mesela dolabımı boşaltmam yıkamam gerek ama annem konuşmuyor . Odaya giremiyorum kardeşim tepkiler veriyor salona tıkılıp kaldım kremi sürsem kıyafetler yıkanıp temizlenmeden bir anlamı olur mu keşke iyileşen biri yazsaAllah sabir versin. Aile dedigimiz sey zor gunde destek olur. Yoksa disardaki insanlardan ne farklari kalir. Uzuldum ustunuze bu sekilde gelmelerine. Siz doktorunuzun verdigi tavsiyeleri dinleyin. Uyuz bu aralar salginmis. En kisa zamanda gecer insallah.