- 6 Haziran 2018
- 1.227
- 1.042
- 26
Evet maalesef tedavi olmuştu sıkı şekilde geçmemiş demek ki bana bulaştı 2-3 ay da görülmedik farklı şehirlerdeydikgördüm şimdi askermiş.demekki toplu yaşanılan ortamlarda kolayca bulaşıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet maalesef tedavi olmuştu sıkı şekilde geçmemiş demek ki bana bulaştı 2-3 ay da görülmedik farklı şehirlerdeydikgördüm şimdi askermiş.demekki toplu yaşanılan ortamlarda kolayca bulaşıyor
Bu arada aklıma geldi kükürtlü sabunla vücudumuzu yıkıyorduk yalnız kullanılan ilaçlar çok tahriş edici çay ahaco yagının vücut şampuanı da iyi geliyo diye onu da kullandık çok kaşıntı olunca suıya beyaz sirke karıştırıyor pamukla kaşınan yerleri siliyorduk aklıma geldikçe yaptıklarımızı yazarım Allah kimseye yaşatmaasın cidden çok zorUyuz dedi armin bey kesin olarak bilekler bacaklar karnım kaşınıyor . Gece artıyor kaşıntı
Ya benim o derece bir kaşıntım yok geceleri artan ara ara uyandıran bazen oluyor 3 gün hiç kaşınmıyor bir anda başlıyor . Kaşıdığım yerler iz oluyor sadece ama uyuzla birebir aynı kaşınan bölgeler . Ailem de maalesef destek değil elimin ulaştığı her yere krem sürdüm duş aldım öncesinde keselendim . Tüm dolabımı döktüm yıkanacak uygun olanları ayırdım poşetledim diğer her şeyi poşetleyip balkona koydum . Yarın yıkar ütülerim bugün makinada başka çamaşır vardı tek elimden gelen bu kadar maalesef . Evde herhangi biri benimle konuşmuyorBu arada aklıma geldi kükürtlü sabunla vücudumuzu yıkıyorduk yalnız kullanılan ilaçlar çok tahriş edici çay ahaco yagının vücut şampuanı da iyi geliyo diye onu da kullandık çok kaşıntı olunca suıya beyaz sirke karıştırıyor pamukla kaşınan yerleri siliyorduk aklıma geldikçe yaptıklarımızı yazarım Allah kimseye yaşatmaasın cidden çok zor
Benim doktorum kükürt sabunu vs vermedi Metrin krem ve şampuan bu kadarBu arada aklıma geldi kükürtlü sabunla vücudumuzu yıkıyorduk yalnız kullanılan ilaçlar çok tahriş edici çay ahaco yagının vücut şampuanı da iyi geliyo diye onu da kullandık çok kaşıntı olunca suıya beyaz sirke karıştırıyor pamukla kaşınan yerleri siliyorduk aklıma geldikçe yaptıklarımızı yazarım Allah kimseye yaşatmaasın cidden çok zor
Banada doktor metrin krem ve serum verdi sür 12 saat sonra şampuanla yıka dediOglum eylul ayinda kasinmaya basladi.dr gittik uyuz gibi bulgulari var ama uyuzada benzemiyor onlem amacli bir kweleda verdi tum vucud sur dedi.tabi ben cocuk zehirlenir vs yarim yamalak surdum samirim kasintilar devam edince cildiyeye gittik o uyuz dedi asit bazli bir ilac vetfi yeminle agzimi zor tutuyorum bembeyaz tenli oglum yamdi kavruldu vucudu alerjik dokuntu oldu sanki kixamik gibi.onlarda egzama oldu( tabi o lanet uyuz hala devam ediyor.bu esnadada biz de metrin sirup 5 gun yikanmadik.ne oglum iyilesti bizim kasimtilarda artti tabi bu esnada.artik uzuntuden mahf oluyordum yara bere oglum icin.kac kere keske kovit olaydikda bu olmasaydi dedim.21 yy bu nasil seyki kobite igne bulanlarbuna bir ilac bulamamis.
Neyse sonra baska cildiye 3 gun kweleda losyon verdi ve kweleda bit sampuani .once onla yikandik tum aile 3 gun kweladayi surduk .bu arada tum esyslartemizlendi posetlerde balkonda masumlar ap. safiyenin cop evi gibi posetleri balk9na 3 gun koydum halilari topladim.10 gun sonra ayni islem
Perisan bir koku surmesi tam eziyet.yikandigimiz gun evden yataklari bazalari bile attim:/// baktimm miss kasinmiyoruz oglumun yaralar gecti.ekstra 8 doz kortizonlu igne yaralar icin.elleri yasli amca gibi oldu oglumun o lanet asitli ilac yakmisti
Sonuc ben suan kasiniyorum
Ogljmum alerjileri devam ondada belliki uyuz var;( ama kasinmiyor.
Esimle diger cocugumda yok.
Ilaclar faydasiz ne yapicsgimida bilmiyorum kinuyu takip ediyorum.
Ama wilkinsonla iyilesen cok.
Bu arada birtek klavyeyi posetlemedim ondanmi tekrat etti bilmiyorum yoksa tekrar mi kapti.
Neden ogluma kiziyim ki cani sagolsun Allah badka dert vermedin evet cok zor ama ben hala ogluma uxuluyorum o iyi olsunda biz defalarca ilac surdlim sorun degil
Şeytan diyo ki git yataklarına yat sürt vücudunu da bi kaşınsınlar gör bak ozman birbirnize sırtınıza krem sürüyo musunuz sürmüyo musunuz sanki düşmanların nolcak yardım etseler çok sinirlendim yaYa benim o derece bir kaşıntım yok geceleri artan ara ara uyandıran bazen oluyor 3 gün hiç kaşınmıyor bir anda başlıyor . Kaşıdığım yerler iz oluyor sadece ama uyuzla birebir aynı kaşınan bölgeler . Ailem de maalesef destek değil elimin ulaştığı her yere krem sürdüm duş aldım öncesinde keselendim . Tüm dolabımı döktüm yıkanacak uygun olanları ayırdım poşetledim diğer her şeyi poşetleyip balkona koydum . Yarın yıkar ütülerim bugün makinada başka çamaşır vardı tek elimden gelen bu kadar maalesef . Evde herhangi biri benimle konuşmuyor
Bizde internetten okuyup almıştık doktora danıştık kullanabilirsiniz demiştiBenim doktorum kükürt sabunu vs vermedi Metrin krem ve şampuan bu kadar
Yani şu saat oldu evden herhangi biri gelip tedavi yaptın mi nasıl oldun demediŞeytan diyo ki git yataklarına yat sürt vücudunu da bi kaşınsınlar gör bak ozman birbirnize sırtınıza krem sürüyo musunuz sürmüyo musunuz sanki düşmanların nolcak yardım etseler çok sinirlendim ya
Ben krem sürdüm ama katman katman sürmedim şu anda korkuyorum tedavi eksik oldu diye hiç kükürt sabunu aklıma gelmedi yaBizde internetten okuyup almıştık doktora danıştık kullanabilirsiniz demişti
Şu an salonda yatıcam kanapede buranın yarın nasıl temizlenmesi lazımBizde internetten okuyup almıştık doktora danıştık kullanabilirsiniz demişti
Allah ıslah etsin ya ne deyim bnce git söyle bunu iyice sürmezsem geçmicek sizede bulaşcak yardım edin die konuşYani şu saat oldu evden herhangi biri gelip tedavi yaptın mi nasıl oldun demedi
Aslında biz covid karantinasındaydık geçen haftada herkes ayrı odadaydı ve ben burda yattım zaten o yüzden burda uyumaya karar verdim şu anda odama gitmeyi hiç istemiyorum tek başıma bir odam yok kardeşimle varAllah ıslah etsin ya ne deyim bnce git söyle bunu iyice sürmezsem geçmicek sizede bulaşcak yardım edin die konuş
Kanepeleri doktora sorduğumuz da makinayla süpürün ve silin demişti
Ailende oturcak o kanepeye en iyisi yatagında yatman bnce
Anladım canım çift kat çarşaf ser yattığın sürece bilemedim ki valla biz yatagı kremler bitince 3 güne bir sildik kweleda ve wilkonson muydu neydi onları kullandık kullanımını detaylı hatırlamıyorum ama 3 gün mü ne üstümüzde kalıyodu o yüzden hergün silmemiştik sankiAslında biz covid karantinasındaydık geçen haftada herkes ayrı odadaydı ve ben burda yattım zaten o yüzden burda uyumaya karar verdim şu anda odama gitmeyi hiç istemiyorum tek başıma bir odam yok kardeşimle var
Hiçbir fikrim yok internete yazın istersenizBenımde bacaklarım kasınıyor dız altı dız ustu ıkı gundur ara ara ben 3 haftadır gezmeye bıle gitmedim yenı kıyafet denemedim benım bacaklarımda varıs var varis kasıntı yapar mı bilen var mı
Tek gün benim kremim sabah şampuanla yıkıcam diğer haftada yapıcam bitti . Yani eski bir çarşaf vs istedim annemden çift kat yok şu an maalesefAnladım canım çift kat çarşaf ser yattığın sürece bilemedim ki valla biz yatagı kremler bitince 3 güne bir sildik kweleda ve wilkonson muydu neydi onları kullandık kullanımını detaylı hatırlamıyorum ama 3 gün mü ne üstümüzde kalıyodu o yüzden hergün silmemiştik sanki
Koltuk ortusu kullan onlarıda ara ara yıkaB
Tek gün benim kremim sabah şampuanla yıkıcam diğer haftada yapıcam bitti . Yani eski bir çarşaf vs istedim annemden çift kat yok şu an maalesef
Metrin bos hic surmeyin bir arkadas yazmis kweladayi aksam surmusler tum aile sabah temizlik yapilmis aksam banyo .iyilesmisler ve tam 6 ay cekmisler.banada cocuk dr dddiki kwelada sampuanla once bir yikanin uzerinizde 24 saat kalsin bir hafta sonra tekrarlayinBanada doktor metrin krem ve serum verdi sür 12 saat sonra şampuanla yıka dedi