- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.269
:))hic gulecegim yoktu.hakikaten uyuz insan derler ya.yada uyuz oldum.o kelimenin soylenme manasini yasayarak ogrendik.asıl uyuz senin ailen olabilir ne demek yüzüme bakmıyorlar falan ahahshdjjs resmen sinirlerim bozuldu.
Ilac arak ne kullandiniz iyilestinizmiEvet iste cok iyi biz boyle yapmistik.
Bayagi eski bir zaman , biraz hatirlamam guc malesef ablam arkadasindan getirmisti.Kullandik birseyler o zaman amaIlac arak ne kullandiniz iyilestinizmi
Himm gecmis olsun eskiden bir kremle geciyormus simdi direncli mutasyonluymus.ne mutasyonu bu arkadas alti ustu uyuz.Bayagi eski bir zaman , biraz hatirlamam guc malesef ablam arkadasindan getirmisti.Kullandik birseyler o zaman ama
Hangi ilaci ne sekil kuandinizBana da bulaşmıştı 3 ay doktor stresten dedi en sonunda eşimde kaşınmaya başlayınca anlaşıldı ve ikimizde verilen ilaçları kullandık her şeyi yıkadık yıkanamayacak olan şeyleri 15 gün çöp poşetinde beklettik hatta biz abarttık 20 hünü bulmuştur Allahın izniyle geçer sizi suçlayacakları bişey değil bu onlarında başına gelebilirdi çok geçmiş olsun
Kweleda ve wilkonson kullanmıştık 3 gün sürüp hiç banyo yapmıyoduk ama hangisiydi hatırlamıyorum çamur gbi bileydi çok pis kokuyodu asıl iyi gelen o olduHimm gecmis olsun eskiden bir kremle geciyormus simdi direncli mutasyonluymus.ne mutasyonu bu arkadas alti ustu uyuz.
Hangi ilaci ne sekil kuandiniz
Wilkinson kullanmissiniz .bizde ilk fayda verdi gecmisti yaralarida iyilesti oglumun ama 1,5 ay sonra tekrar etti yada tekrar kaptikKweleda ve wilkonson kullanmıştık 3 gün sürüp hiç banyo yapmıyoduk ama hangisiydi hatırlamıyorum çamur gbi bileydi çok pis kokuyodu asıl iyi gelen o oldu
Şöyle söylemek gerek aslında bizde iyileşiyorum çevremizdekilerde olduğu için onlar tam anlamıyla dikkat etmiyordu bize yeniden bulaşıyordu malesef1,5 mu(((en son nasil iyilestiniz detayl8ca yazarmisiniz okuyanlar icimde bir faydaniz olur 8nsallah.gecmis olsun
Wilkinson pomatKweleda ve wilkonson kullanmıştık 3 gün sürüp hiç banyo yapmıyoduk ama hangisiydi hatırlamıyorum çamur gbi bileydi çok pis kokuyodu asıl iyi gelen o oldu
Biz bu uygulamayi yaptik 1,5 ay s9nra trkrar ett8Şöyle söylemek gerek aslında bizde iyileşiyorum çevremizdekilerde olduğu için onlar tam anlamıyla dikkat etmiyordu bize yeniden bulaşıyordu malesef
Ne olursa olsun wilkinsom pomat kullanın kwellada VS tam etki göstermiyor sonrasında yapabiliyorsanız ütü yapın yada bir kıyafeti 4 5 gün hiç giymeyin yıkadıysanız ip te kalsın sürekli havalansın wilkinsom 3gün üst üste sür tüm vucudu biraz sürmesi zor bir ilaç hafif kremle elini sonra pomatı sür vucudun da kaysın heryere eşit dağılsın sonrasında 14.gün tekrar 3 gün üst üste sür aynı kıyafetleri mümkün mertebe kullan ve zaten o yıkafetleri dha sonrasında kullanman pek mümkün olmuyor hem koku hem lekeden eski kıyafet olması senin için daha uygun sonrasında elbiselerini ayrı yıka ve yıkadığın elbiseyi 4 5 gün hiç giyme çünkü uyuz böceği insan vucuduyla yaşayan bir canlı kıyafete yaşam süresi 4 5 gün elbise havalandırma özen göster ve en önemlisi wilkinsonu 3gn kullanıp a kaşınıyorum deyip boşlama 14.gün muhakkak tekrar sür faydasını göreceksin inşaallah
Açıkçası ilk günler aşırı derecede temizlik yapmıştım koltuk yıkattırıp kılıfları yıkadım. Çok ağladım baş edemedik kaçıntıyla oğlum küçüktü yorulmuştum sonra biraz biraz serbest bıraktım kendimi havalandırdım eşyaları sürekli 3 4 gün sonra pomat derken hamdolsun geçtiBiz bu uygulamayi yaptik 1,5 ay s9nra trkrar ett8bu sefer dedim kweleda kullanarak sansimizi deniyelim cok yoruldum temizlik surecinden.ustelik yatak takimlarinida atip yenisini aldim simdi bilmiyorum o baza basliklari nasil dezenfekte olucak.halilari cekyatlari siz nadil temizlefiniz.mesela mutfak esyalarinida tekrarmi yikamaliyiz .baharatliklar vs .nasil bir surec izleyeli. Temuzlikde.gerci psikopat bitemizlik yapmistim ama (( yildim
Hangi ilaci kullandiniz ve hangi araliklarla kullandiniz acabaAçıkçası ilk günler aşırı derecede temizlik yapmıştım koltuk yıkattırıp kılıfları yıkadım. Çok ağladım baş edemedik kaçıntıyla oğlum küçüktü yorulmuştum sonra biraz biraz serbest bıraktım kendimi havalandırdım eşyaları sürekli 3 4 gün sonra pomat derken hamdolsun geçti
Suan eski cvp baktim siz kweledayi tekrar 14 gunmu surdunuz 3 gun.bu dr lar neden bir ortak paydada bukusmuyor hiz 3 gun kullandik 10 gun sonra tekrar 3 gun kullandik bu kadar zor uygulanan bir ilacda ne biliyim herkesde ayri uyhulatiliyor.biz gecen cumartedi kwelada surduk tabi boss .bogun tekrar surcektik guya ama isede yaradigi yok..Açıkçası ilk günler aşırı derecede temizlik yapmıştım koltuk yıkattırıp kılıfları yıkadım. Çok ağladım baş edemedik kaçıntıyla oğlum küçüktü yorulmuştum sonra biraz biraz serbest bıraktım kendimi havalandırdım eşyaları sürekli 3 4 gün sonra pomat derken hamdolsun geçti
Biz eczanenin karışımını kullandık, çok şükür atlatik. İnşallah tekrarlamaz.Suan eski cvp baktim siz kweledayi tekrar 14 gunmu surdunuz 3 gun.bu dr lar neden bir ortak paydada bukusmuyor hiz 3 gun kullandik 10 gun sonra tekrar 3 gun kullandik bu kadar zor uygulanan bir ilacda ne biliyim herkesde ayri uyhulatiliyor.biz gecen cumartedi kwelada surduk tabi boss .bogun tekrar surcektik guya ama isede yaradigi yok..
Aminn insaah.hangi eczane acaba.hangi ildesiniz.bir eczanenin karisimini dr yazmisti mahf etti oglumu sadece o kullanmisti o cok yaninca niz kullanmadik cocugun vucudu yandi kavruldu 15 yasindaki oglumun vucudu perisan oldu.asitli bir ilacmis.bircok eczanede kukurt karisimi yapiliyorken sanssizligi cocugumun bu ilac du.aylardir harabiyetini gideremedik.cildi mahf oldu ama uyuz genede olmedi.bunu burada ayrintili yaziyorum ki hizla yayilan bu uyuz pandemisinde okuyanlar bilgi sahibi olsun.ve bu konuda iyilesen kisilerde detayli bilgi paylasirsa okuyanlarada sifa olur insallahBiz eczanenin karışımını kullandık, çok şükür atlatik. İnşallah tekrarlamaz.
İstanbul'da yım. İlk önce büyük kizimda (12) başladı. Nerden geldiğini bilmiyorum iki tahminim var. Komşulardan oldu ya ordan kaptı yada okula sade siyah giyim le gideceği için, giyim dükkanlarında çok giyim denedik. Annemin aklından gecen şeyler devamlı olur. Bende o gün kızıma inşallah uyuz olmayız demiştim.Aminn insaah.hangi eczane acaba.hangi ildesiniz.bir eczanenin karisimini dr yazmisti mahf etti oglumu sadece o kullanmisti o cok yaninca niz kullanmadik cocugun vucudu yandi kavruldu 15 yasindaki oglumun vucudu perisan oldu.asitli bir ilacmis.bircok eczanede kukurt karisimi yapiliyorken sanssizligi cocugumun bu ilac du.aylardir harabiyetini gideremedik.cildi mahf oldu ama uyuz genede olmedi.bunu burada ayrintili yaziyorum ki hizla yayilan bu uyuz pandemisinde okuyanlar bilgi sahibi olsun.ve bu konuda iyilesen kisilerde detayli bilgi paylasirsa okuyanlarada sifa olur insallah
Cvp icin tesekkurler oldukca derayli anlatmissiniz.bu uyuz pandemisi yayilcafa benziyor ve okutan kisiler istifade edecektir.dediginiz zorlu temizlik surecini bende yaptim.ama bu sonmemis kreci uygukamadim.cekyatlari sirkeli suyla sikiyirum hergun.hergun carsaf degisip yataklari utuluuirum.bu sonnrmis krecke evmi temuzleniyor yoksa vucudami suruluyor.İstanbul'da yım. İlk önce büyük kizimda (12) başladı. Nerden geldiğini bilmiyorum iki tahminim var. Komşulardan oldu ya ordan kaptı yada okula sade siyah giyim le gideceği için, giyim dükkanlarında çok giyim denedik. Annemin aklından gecen şeyler devamlı olur. Bende o gün kızıma inşallah uyuz olmayız demiştim.
Ocak ayında kaşınmaya başlamıştı. Kızım her gün zeytinyağlı sabunla duş alırdı. Kıyafetler her gün değistirirdi.Kaşıntı nadiren oluyordu. Ellerinde pütür ler oluşmaya başlamıştı ve eli kasinmiyordu. 15 tatilin ikinci haftasında babam vefat eti ve köye gitik. Orda yıkanmadı bana ve küçük kızıma (8) bulaştı. Tatilden sonra gelince burda bir yanlışlık var diye hemen doktora gitim.
Eczanedeki karışımı kullandık, eşim yanımda olmayınca temizlik daha kolay oldu. İki yatak odasının 4 gün camlarını açık bıraktım. 5 .gün yatak odasında kaldık salonu 3 gün camı açık bıraktım.Yataklar koltuklar ütüledim, yorganlar battaniyeler yıkandı, sönmemiş krec aldım suyunu çıkartıp her tarafa sıktım. Nevresimleri 5 saat derin dondurucunun içinde bekledi 60 derecede yıkadım (bunları hergun yaptım), yastıklar poşetlendi, halıları yıkamaya verdim, bir kaşık çay ağacı ve bir kaşık zeytinyağını karıştırıp sürdüm (o eczanenin karışımı 3 gün sürdükten sonra bu karışımı uyguladım). Eczanenin karışımı tekrar sürdüm 3 gün geçtikten sonra. Doktor 3.haftada tekrarlayın demişti ama ben 3.gün sonra tekrarladım.
Yarın duş alcaz cuma akşamı yine sürerim hem okulda olmuyor. Çay ağacı yağı da yakıcı. Bizde açık yara yoktu. Olsada öyle fazla değildi, sade büyük kızımda yanma oluyordu. Yandığında hüflüyorduk geçiyordu. Kükürtlü sabunla keselendik. Wilkinson promat kremi de öneriyorlar. Belki eczanenin karışımı kadar yakıcı değildir. Doktor bize clovate kremide verdi herhalde izleri kayp etmek için. Doktorunuza tanışın yinede.
Komşum ve bir arkadaş bunların çoğunu uygulamadan geçirmişler. Sönmemiş kreci suyunu de araştırın derim. Belki yakmaz.
Birde bas kisminda yuzdede kasinti oluyormu sizde acaba bu psikolojikmi bende.İstanbul'da yım. İlk önce büyük kizimda (12) başladı. Nerden geldiğini bilmiyorum iki tahminim var. Komşulardan oldu ya ordan kaptı yada okula sade siyah giyim le gideceği için, giyim dükkanlarında çok giyim denedik. Annemin aklından gecen şeyler devamlı olur. Bende o gün kızıma inşallah uyuz olmayız demiştim.
Ocak ayında kaşınmaya başlamıştı. Kızım her gün zeytinyağlı sabunla duş alırdı. Kıyafetler her gün değistirirdi.Kaşıntı nadiren oluyordu. Ellerinde pütür ler oluşmaya başlamıştı ve eli kasinmiyordu. 15 tatilin ikinci haftasında babam vefat eti ve köye gitik. Orda yıkanmadı bana ve küçük kızıma (8) bulaştı. Tatilden sonra gelince burda bir yanlışlık var diye hemen doktora gitim.
Eczanedeki karışımı kullandık, eşim yanımda olmayınca temizlik daha kolay oldu. İki yatak odasının 4 gün camlarını açık bıraktım. 5 .gün yatak odasında kaldık salonu 3 gün camı açık bıraktım.Yataklar koltuklar ütüledim, yorganlar battaniyeler yıkandı, sönmemiş krec aldım suyunu çıkartıp her tarafa sıktım. Nevresimleri 5 saat derin dondurucunun içinde bekledi 60 derecede yıkadım (bunları hergun yaptım), yastıklar poşetlendi, halıları yıkamaya verdim, bir kaşık çay ağacı ve bir kaşık zeytinyağını karıştırıp sürdüm (o eczanenin karışımı 3 gün sürdükten sonra bu karışımı uyguladım). Eczanenin karışımı tekrar sürdüm 3 gün geçtikten sonra. Doktor 3.haftada tekrarlayın demişti ama ben 3.gün sonra tekrarladım.
Yarın duş alcaz cuma akşamı yine sürerim hem okulda olmuyor. Çay ağacı yağı da yakıcı. Bizde açık yara yoktu. Olsada öyle fazla değildi, sade büyük kızımda yanma oluyordu. Yandığında hüflüyorduk geçiyordu. Kükürtlü sabunla keselendik. Wilkinson promat kremi de öneriyorlar. Belki eczanenin karışımı kadar yakıcı değildir. Doktor bize clovate kremide verdi herhalde izleri kayp etmek için. Doktorunuza tanışın yinede.
Komşum ve bir arkadaş bunların çoğunu uygulamadan geçirmişler. Sönmemiş kreci suyunu de araştırın derim. Belki yakmaz.
Wilkson promadi kaç kere uyguladiniz? Ben ilacımı 3 gün uygulayıp sonra 3 gün geçip sonra yine 3 gün daha uyguladım. Bugün duş alıp 3 gün sonra daha uygulacam. Kükürtlü sabunla keseleniyor musunuz? Yaralarınız azalması iyiye gidiyorsunuz demeki , iyi şükür. Keselenmenizde en azından kolay olur kükürtlü sabun oyle yakıcı olmuyor.Cvp icin tesekkurler eminim bu salgi
Cvp icin tesekkurler oldukca derayli anlatmissiniz.bu uyuz pandemisi yayilcafa benziyor ve okutan kisiler istifade edecektir.dediginiz zorlu temizlik surecini bende yaptim.ama bu sonmemis kreci uygukamadim.cekyatlari sirkeli suyla sikiyirum hergun.hergun carsaf degisip yataklari utuluuirum.bu sonnrmis krecke evmi temuzleniyor yoksa vucudami suruluyor.
Biz wikkinson kullandik tam iyi olduk 1,5 ay sonra tekrar etti.o esnada yatak rakimlarini bile degistirdimsimdi hergun zeytin yagi suruyorum ev haljina ogkumun egzama ve kabartilari bugum itibari ile bin sukur azalmis gibi.Allah kimseyi uyuz etmesin oldukca mesakatli bir surec
Hayır olmuyor ama yüzde de oluyor diye okudum yorumlarda. Normalde yüzde tutunma olmuyormuş. Pütürlü pütürlü olmadıysa psikolojidir.Birde bas kisminda yuzdede kasinti oluyormu sizde acaba bu psikolojikmi bende.
Wilkinsonu 3 gun uygulayip onuncu gun 3 gun dsha uyguladik.her banyodan once kweleda bit ssmpuani e yikadinmistik.Wilkson promadi kaç kere uyguladiniz? Ben ilacımı 3 gün uygulayıp sonra 3 gün geçip sonra yine 3 gün daha uyguladım. Bugün duş alıp 3 gün sonra daha uygulacam. Kükürtlü sabunla keseleniyor musunuz? Yaralarınız azalması iyiye gidiyorsunuz demeki , iyi şükür. Keselenmenizde en azından kolay olur kükürtlü sabun oyle yakıcı olmuyor.
Sönmemiş krec YouTube dan denk geldi. Bir bardaki sönmemiş kreci 1,5 lite suya koyup ,berak suyu yukarıya cikasiya kadar bekliyorsun. Ben krec taşı kıramadığım için göz kararı yaptım. Krec dibe çökmüş oluyor. Berak suyu fısfısa koyup vücuduna çıkmışlar ve 3 saat bekletip yıkanmışlar. Yorumlarda uzun süre bekletenlerde olmuş. Ten yapısına göre herhalde bekletmişler.
Ben bu uygulamayı sade yataklarıma, duvarlara ve mobilyama uyguladım. Koyu renkli mobilyada iz bıraktı silince gidiyor saten. Yataklarım beyaz olunca iz beli etmiyor.
Sönmemiş kreci ıslatırken dikatli olun çünkü su fokurduyor.