Uyuz tedavisi

bahar erdem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
24
2
21
Merhaba1 ay önce uyuz tedavisine başladım. Doktor kükürtlü bi krem verdi 3 gün boyunca sürücem 5. Gün banyo yapıcam böyle 1 ay devam etmemi söyledi. 2 hafta kullandım fakat şimdi çalışıyorum kokusu mide bulandırıcı kıyafetlerime de siniyor çıkmıyor gerçekten aşırı rahatsız edici bi krem zaten. Ben bile zor alıştım. Uyuzun geçmesi için önerebilceğiniz başka birşey var mı

Tüm kıyafetlerinzi yüksek ısıda özellikle beyazları 90 dercede yıkayın ilave durulama yapın. Kullandığınız çarşafları, havluları herşeyi teninize temas eden herşeyi yıkayın Boron diye bi deterjan var kullandınızmı bılmıyorum ama bu sürede onu kullanabilrsiniz çok geçmiş olsun

Merhaba1 ay önce uyuz tedavisine başladım. Doktor kükürtlü bi krem verdi 3 gün boyunca sürücem 5. Gün banyo yapıcam böyle 1 ay devam etmemi söyledi. 2 hafta kullandım fakat şimdi çalışıyorum kokusu mide bulandırıcı kıyafetlerime de siniyor çıkmıyor gerçekten aşırı rahatsız edici bi krem zaten. Ben bile zor alıştım. Uyuzun geçmesi için önerebilceğiniz başka birşey var mı
Geçmiş olsun biz de bebeğim 3 aylıkken yakalandık 5 ay çektik kesinlikle geçmiyor dirençli uyuzmuş son gittiğimiz prof Dr bitkisel bir losyon yazdı onunla kurtulduk isterseniz deneyin. Temizlik kurallarına tam olarak uyarsanız on günde kurtuluyorsunuz geçmiş olsun

X