Arkadaşlar ben uyuz oldum. Çok zor bir hastalık, bir kaç kere psikolojik olarak çöktüm diyebilirim. Bana veridkleri ilacı aynen gece yatmadan tüm vücuda sürüp 10 saat sonra yıkan diyerek verdiler. Denedim, azalttı. Birincisi yattığınızdkai bütün ama bütün çarşaf, pike her şeyi de yüksek ısıda yıkayın. Bakın bu çok önemli. İç çamaşırınıza kadar yine yıkayın. Hatta mümkünse atın. Ama geçmeyecek emin olun.Bunu defalarca yapın. Kaşınmamak kandırmasın sizi, orada deri altında yada etraftalar. Ben çok ere bu 10 saat yatmayı yaptım geçmedi. Sonunda, 10 sat yatıp ilaçla yıkandım ve banyodan hemen sonra yine krem türünde olanalrdan sürüdm. Yani anlayacağınız 24 saat boyunca haftada 6 gün böyle yaşadım. Berbat bişi ama gerkeli idi. Şükür şu anda görmüyorum etkilerini ama azcık bri kaşınmada korkuyorum. Anlıyacağınız özetlersem, 10 saat yatıp ilacı sürmek yetmiyor. 24 saat benm gibi uğraşın ve , her defasında her giysiyi iç çamaşırı dahil bir ker ekullanıp yüksek ısı da yıkayın.Evi ilaçlarınızla mümkünse silin...
Son düzenleyen: Moderatör: