uyuyanguzel'in yeni burnuna bakin kizlar

bence snn burnun gayet doğal emin ol alışıcaksın sende,,asıl sorun bende var galiba 2 gündür kafayı yicem :KK43:(( çok başarılı ağrısız morarmasız bi ameliyat geçirdim 20 mayısta,gözüm iki gün şişti ve geçti,ancak şişlik doktorun tabiriyle yer çekiminden dolayı yanaklarıma indi.ama şimdi alt yanağımda hala hafif şişlik var ve dudak üstümü çok kullanamıyorum,güldüğümde eskiden yana doğru açılan dudaklarım şimdi açılmıyo küçücük kaldı ve tipim değişti.dudak üstünde daha önce böyle durumu olan var mı acaba ?? eğer böyle kalırsa ben intihar ederim eskiden dikkat çeken güzel bi kızdım şimdi aynaya bakınca moralim bozuluyo ::KK43:((

ben de ayni seyleri dusunuyorum ya eskiden ne kadar guzel bir kizmisim niye kendimi mahvettim anlamiyorum mafoldumben
daha guzel olacagim diye dusunmustum oysa...
offf offfffffff
napiim bu domuz burna da aliscaz artik...
yok oyle intihar falan etmek oyle seyler dusunme canim olmazzz :gitme:

bence snn burnun gayet doğal emin ol alışıcaksın sende,,asıl sorun bende var galiba 2 gündür kafayı yicem :KK43:(( çok başarılı ağrısız morarmasız bi ameliyat geçirdim 20 mayısta,gözüm iki gün şişti ve geçti,ancak şişlik doktorun tabiriyle yer çekiminden dolayı yanaklarıma indi.ama şimdi alt yanağımda hala hafif şişlik var ve dudak üstümü çok kullanamıyorum,güldüğümde eskiden yana doğru açılan dudaklarım şimdi açılmıyo küçücük kaldı ve tipim değişti.dudak üstünde daha önce böyle durumu olan var mı acaba ?? eğer böyle kalırsa ben intihar ederim eskiden dikkat çeken güzel bi kızdım şimdi aynaya bakınca moralim bozuluyo ::KK43:((

dur daha 6 gün olmuş.sende de böyle tepki vermiş. herkeste farklı oluyor. dudak zaten hareket edemiyor ki inan ben 2- 3 hafta çok zorlandım gülemiyrosun, konuştuğun anlaşılmıyor abim ben gülerken kunduz gibi oldun aynı diyordu. . o yüzden strese girme sakın. bunlar doğal sonuçalrı ameliyatın.

su.ay icimi cok rahatlatiyorsun canim cok sagol
insallah gecici bir durumdur bu yapaylik yoksa...hep uzulcem :bbo:

şu an biraz şiş duruyo gibi
irice duruyo yani.
ama şekli çok doğal
öyle inceltilip kaldırılmamış yani
ben burda dingiltere kraliçesinin burnunu çok beğendim mesala
o tarz bişey mi istiyodun bilemedim

canim ben doktorumdan kavisli, ucu buyuk olmayan, kendisi de buyuk olmayan bir burun istedim...
o hatta dedi ki sen baya yapma bir burun istiyorsun yani dedi, ben de evet galiba dedim...

1.burun ucun çok kalkık değil benimki domuz burnu gibiydi ama iniyo hiç merak etme bide daha çok yeni
2.1.resimde gayet güzel duruyo hiiç yapay falanda değil
3. seni çok iyi anlıyorum ilk başta tühh vah diye düşünüyosun ama zamanla bu endişelerin geçecek emin ol

canim bi de albumdeki fotolara bak cidden cok yapay duruyor
cizgi filmlerdeki o domuzcuklara benzetiyorum burnumu, cok yapay...

Bantların yeni çıkmış,şu anki görüntün zamanla değişecek,şekil alacak....herkes o şoku yaşıyor merak etme...erken panik yapmışsın.....resimlerini merakla bekliyoruzz....

canim albume bi ara bantli fotolari da ekleyecegim, alcili fotolari da ama suan cok vaktm yok...
umarim dedigin gibi bu sadece gecici bir durumdur tatlim :a015:

cnmm ilk bandajın açıldıgı için ve çok şiş oldugu için böle mutsuz olman dogal:)ben ilk bandajım çıktıgında aglamıştım bu nsl bşy takma burun gibi diye:)aşırı şişmiş nerden bilcektim:)1-2 aya ciddi şekillde güzel olur cnm..ana şekil olarak gayet iyi üzülmene degmiycegini 1-2 ay sonra anlıcaksın sende:)

bende o kadar sey yazdım ama benim sölediklerim pek önemli değil sanırım neyse sağlık olsun bende yardımcı olmaya çalıştım sana ama olamamısım anlasılan

hem cnmm gayet güzel duryor hani ben dışarda görsem amlyt oldugunu anlamam öle dedigin gibi yapay durmuyor:)bence gözün alışık olmadıgı için tuhafına gidiyor:)

gayet iyi duruyor. Bu kalkıklık sizi rahatsız etmiş ama zaten elde olmadan (yer çekimi sebebiyle) o inecek. Böyle durması mümkün değil. sanırım o zaman daha da mutlu olacaksınız:)

ahaha uyuyangüzel lütfen yaa..domuz burnu mu? Hey Allah'ım..burnun gayet güzel domuz burnuyla uzaktan yakından bir alakası yok! lütfen ama yaa..hem o kalkıklık öyle bir iner ki sen bile şaşarsın ya bu kadar inmesin amaaa dersin :KK70: burdaki herkes öyle söylüyor burun mutlaka İNİYORMUŞ şişlikler indikçe bunu herkes ama herkes diyorr..sıkma canını lütfen..doğal istediğini doktoruna dediysen o sana en doğalını yapmıştır..bak mesela sasha09..ilk 1 ay onun da burnu kalkıktı 2. ay fotolarında gayet doğal ve ço kgüzel..Gripin arkadaşımız da var..herkesin ilk zamanlar kalkıkmış zamanla inmiş doğallaşmıi aradaki farkı görmüyormusun(bu arada doktorlarınız aynı diye bu arkadaşlarımı örnek verdim)..bence kendini boşa üzüyorsun..doğal istediysen doğalın alasını yapmıştır Ufuk bey..emin ol..geçmiş olsun tekrar..

hem canım benim sen Ufuk bey e yapma burun istiyorum demişsin :)) yapma demek ne demek ..benim aklımda doğal olmayan bir burun canlandı..ama şimdi yapay olduğundaNn doğal olmadığından yakınıyorsun :)bence sorun ettiğni şu an burnunun büyük ve kavissiz gözükmesi ki bunlar zamanla şişlikler indikçe ortaya çıkacak şeyler sanırım..yani öyle düşünüyorum..ama burun ucu kalkıklığın elbetteki inecektir..bir kaç ay sonra tekrar görüşelim :KK66:

bende o kadar sey yazdım ama benim sölediklerim pek önemli değil sanırım neyse sağlık olsun bende yardımcı olmaya çalıştım sana ama olamamısım anlasılan

canim benim olur mu oyle sey yaaa
kafam zaten yerinde degil atlamis olabilirim sana cevap yazmayi kusura bakma canim
ask olsun
cok sagol yorumlarin icin canim insallah soyledigin gibi uzulmek icin erkendir
insallah tum sikintilarim gecer
ameliyat oldum ama eski burnu arar oldum ona yaniyorum

kizlar simdi disari cikiyorum
gelince hepinize tek tek cevap yazicam, yazdiklarinizi okucam
ama simdi cikmam lazim ablam bekliyo
hepinize sonsuz tesekkurler
kk'yi bi kez daha cok sevdim bugun...
hepinizi seviyorum...

arkadaşlık teklif ettim kabul eder misin :)

Öncelikle sayfadaki küçük resimlere baktım ve hepimizinde atlattığı " alçı sonrası psikolojisinde" olduğunu düşünüyorum. Bir kere burnunda abartı kavis yok kalkıklıkta her ameliyatlı burun kadar normal bunun nesi yapay anlamadım, sayet aşırı oyuk bidicik bir burun olsaydı yapay derdim. ama bana aşırı doğal bir burun gibi geldi, sen eski halini bildiğin için sana su an anormal geliyor. Ben alçım çıktığında altında gördüğüm şeye inanamamıştım:)) 2 gün içinde alıştım ama halen kendime bahane veriyorum o nedenle emin olabilirsinki hiçbirimiz sadece moral olsun diye yazmıyoruz , aynı evrelerden bizde geçtik bir kaç ay sonra burnumu seviyorum diye albümler yapabilirsin benden söylemesi:))

canim benim olur mu oyle sey yaaa
kafam zaten yerinde degil atlamis olabilirim sana cevap yazmayi kusura bakma canim
ask olsun
cok sagol yorumlarin icin canim insallah soyledigin gibi uzulmek icin erkendir
insallah tum sikintilarim gecer
ameliyat oldum ama eski burnu arar oldum ona yaniyorum

kizlar simdi disari cikiyorum
gelince hepinize tek tek cevap yazicam, yazdiklarinizi okucam
ama simdi cikmam lazim ablam bekliyo
hepinize sonsuz tesekkurler
kk'yi bi kez daha cok sevdim bugun...
hepinizi seviyorum...

cnm saol yanıtladıgın için sadece biraz üzüldüm oyusden yazmak istedm cevap vermenden de memnun oldum yanlıs anlamısım seni kusura bakma aslında haklısın suanda moral bozuklugu oldugu için bazı şeyleri atlayabiliosun ama tüm arkadasların dedği gibi üzülmk ve telaşlanmak için henüz cok erken bekle bakalım brz daha değişim nasıl olucak umarım ki istedğin gibi olur burnun cok cok begenirsn ztn yorumlarımızıda yazarız sana içten gelerek yazıoruz bunu da unutma sakın kandırmaca yok yani şu anda gayet doğal duruyor senin tedirgin oldugun seyler var ve herkeste oluyor bu gibi şeyler bir müddet sabretmelisin bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olucak burnusun en az kendm kadar sabırsızlıkla bekliyorum inşallah herşey güzel olucak..

Nasıl bir burun istiyordunuz bilmiyorum ama (tarafsız konuşuyorum kesinlikle) burnunuzun kötü bir yanı yok beğendim ben. sizi tanımıyorum sonuçta mutlu olmanız için tanıyor olsam bile üzülmeyin diye yalan söylemem. yeni burnunuza alışamamış olabilrsiniz biraz zaman diyorum bence siz de beğeneceksiniz şişlikler inip burnunuz oturunca hiç kafanıza takmayın çünkü kafaya takılacak bir burun değil sizinki gayet hoş...

Son düzenleme:
önceden burnunuz nasil di? eski burnunuzu görmeden kimse duydugunuz pismanliginizi anliyamaz!
burnun öncesi ve sonrasi önemli!

yazdıklarınızı şaşkınlıkla okuyorum çünkü burnunuz ne o yuk ne dikat çekici. Sanki daha önceki burnunuz gibi. Hatta burnunuz düz :S Estetikli durmuyor ya da yandan hokka gibi durmuyor. Sadece düz... ciddi söylüyorum neden yalan söyleyim ki.. belki konuyu "arkadaşalr ya burun ameliyatı oldum ama çok düz ve ameliyat olduğum ne işe yaradı" deseydi oz zmn senin bu telaşına hak verirdim..ama buna inan gerek yok..senin istedğin ve tarif ettiğin buruna ztn sahipsin

X