- 21 Ekim 2023
- 16
- 2
- 6
- 35
- Konu Sahibi theogretmen
-
Bende de oluyor aynı şey maalesef ki ilaç kullanıyorummerhaba arkadaşlar benim sorunum birkaç gündür gece uyuyamamam ama bu sorunu daha önce de yaşadım geçti ama şuan hiç geçmeyecek gibi hissediyorum aklımda fikrimde hep uyku var tüm gün bu gece de uyuyamayacam diye düşünüyorum ne eve ne işime konsantre olamıyorum daha önce de yaşadığım için korkuyorum.kronik uykusuzluk yaşamaktan korkuyorum.bu durum ilk cocuk doğurduğumda çıktı.bebeğimi uyuyunca uykusuz kalmamak için kendimi zorla uyutmaya çalışıp strese giriyorum öyle öyle başladı uzun zamandır olmuyordu ama bu hafta başladı yine ve aşırı şekilde korkuyorum hiç uyuyamayacam diye.benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardım edin
peki alacağım destek bir işe yarar mı antidepresan hiç kullanmadım daha önceTakıntı haline getirmişsiniz burda yazılacak her şeyi çevrenizdeki insanlardan çoktan duymuşsunuzdur. Psikolojik destek almanız lazım mutlaka.
hayır denemedimUykuyla ilgili nefes egzersizleri var Denediniz mi
4-7-8 tekniği diye geçiyor. Antidepresan kullanmadan deneyebilirsiniz bence.hayır denemedim
hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba işe yarıyor muBende de oluyor aynı şey maalesef ki ilaç kullanıyorum
Tabiki yarar ama devlet hastanesini pek önermiyorum ilgisiz oluyorlar sen 2-3 cümle söylersin devlet hastanesi doktoru verir ilacı yollar direkt. Seni adam gibi dinlemez bile. Maddi sıkıntınız yoksa özele gidin gidemem diyorsanız da devlette isim yapmış iyi bir doktora gidin çevrenize sorun illa bildikleri biri vardır.peki alacağım destek bir işe yarar mı antidepresan hiç kullanmadım daha önce
Antideprasan yarıyor ama bende takıntı yapmıştım iste senin gibi ya 3 4 gün uyuyamazsam fln diye özellikle bende düzenim degisince başka yerde kalınca oluyorhangi ilacı kullanıyorsunuz acaba işe yarıyor mu
evet öyle olması gerek ama galiba anksiyeteden dolayı panik olup rahat düşünemiyorum galiba antidepresan kullanmam gerekKendinize baskı yaptıkça daha fazla ters teper. Uyku tabii ki önemli ama "ne olacak uyumazsam, telefona bakarım, kitap okurum, vücut uyumak isterse zaten uyur" diye kendinizi akışa bıraksanız.
Ben kronik uykusuzum 5 yildirmerhaba arkadaşlar benim sorunum birkaç gündür gece uyuyamamam ama bu sorunu daha önce de yaşadım geçti ama şuan hiç geçmeyecek gibi hissediyorum aklımda fikrimde hep uyku var tüm gün bu gece de uyuyamayacam diye düşünüyorum ne eve ne işime konsantre olamıyorum daha önce de yaşadığım için korkuyorum.kronik uykusuzluk yaşamaktan korkuyorum.bu durum ilk cocuk doğurduğumda çıktı.bebeğimi uyuyunca uykusuz kalmamak için kendimi zorla uyutmaya çalışıp strese giriyorum öyle öyle başladı uzun zamandır olmuyordu ama bu hafta başladı yine ve aşırı şekilde korkuyorum hiç uyuyamayacam diye.benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardım edin
Benim de boyle basladi ve su an en ufak hir seyde sinir krizi gecirecek raddedeyim.Yarim saat bile deliksiz uyuyamayan bir bebegim vardi seneler gecti hâlâ uyumaz 1'de yatırırım 6'dq dikilir Allah sabır versin gercekten ben uzun yasayacagimi dusunmuyorummerhaba arkadaşlar benim sorunum birkaç gündür gece uyuyamamam ama bu sorunu daha önce de yaşadım geçti ama şuan hiç geçmeyecek gibi hissediyorum aklımda fikrimde hep uyku var tüm gün bu gece de uyuyamayacam diye düşünüyorum ne eve ne işime konsantre olamıyorum daha önce de yaşadığım için korkuyorum.kronik uykusuzluk yaşamaktan korkuyorum.bu durum ilk cocuk doğurduğumda çıktı.bebeğimi uyuyunca uykusuz kalmamak için kendimi zorla uyutmaya çalışıp strese giriyorum öyle öyle başladı uzun zamandır olmuyordu ama bu hafta başladı yine ve aşırı şekilde korkuyorum hiç uyuyamayacam diye.benimle aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardım edin
peki tedavisi yok mu doktorlar çare bulamıyor mu bir de hiç mi uyumuyorsunuz geceBen kronik uykusuzum 5 yildir
Ben cözemedim umarim siz cözersiniz bu durumu
Öldürmüyor ama süründürüyor
peki doktora gitmediniz mi çözümü yok muBenim de boyle basladi ve su an en ufak hir seyde sinir krizi gecirecek raddedeyim.Yarim saat bile deliksiz uyuyamayan bir bebegim vardi seneler gecti hâlâ uyumaz 1'de yatırırım 6'dq dikilir Allah sabır versin gercekten ben uzun yasayacagimi dusunmuyorum
Cok gittim uyku hapi verdi su an meletonin kullaniyorum ama ona da bagisiklik kazandim sanirimpeki doktora gitmediniz mi çözümü yok mu
Doktorlar bisey demiyor ilac verip yolluyor ben su an melatonin kullaniyorum o sayede uykuya dalabiliyorum bazen o da uyu89tmuyor uykusuz devam ediyorum hayatimapeki tedavisi yok mu doktorlar çare bulamıyor mu bir de hiç mi uyumuyorsunuz gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?