- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
Ayy evet ben olmasaydım bu dünyanın hali ne olurdu?? ;-) iyiki varmışım yaa..
demi demi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet ben olmasaydım bu dünyanın hali ne olurdu?? ;-) iyiki varmışım yaa..
Allah mutlu etsin.
Ben henüz bekarım.. 2 buçuk ay sonra gelin olacağım, 23 yaşındayım, İstanbuldayım..
Bursanın neresindensin?? Ben halam dayım falan Bursada oturuyor.
evlenmeden önce osmangazide merinosta oturuyordum canım şimdi yıldırımda oturuyorum akrabaların nerde ?
Gerçekten öyle,şaşıyoruz bazen neyapsak diye.
evlenmeden önce osmangazide merinosta oturuyordum canım şimdi yıldırımda oturuyorum akrabaların nerde ?
Allah bağışlasın, oğluşun mu var?
Allah mutlu etsin.
Ben henüz bekarım.. 2 buçuk ay sonra gelin olacağım, 23 yaşındayım, İstanbuldayım..
Bursanın neresindensin?? Ben halam dayım falan Bursada oturuyor.
Aynen canım yaa.. :)
Çok teşk edrm,evet bir oğlum var,sen evli misin?Ayşemiz henüz yeni evliymiş.
Dayım Çekirgede, Halam da Ataevlerde canım.. Yıldırım'a gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam Emir Sultan'a. Emir'den emin değilim ama bi Sultandı..
sonranapsam napsam deyip buzdolabına gidiyorum sonuç aldığım kilolar
HEHE evet canım emirsultan :) bu arada heycan varmı gelinliğin hazır mı ?
sen ne kadarlık evlisin kuzum oyyyy oğluşunu yesinler ya kaç yaşında ?
Çok mu kilolusun takma dicem ama biraz dikkat etmek lazım,bebiş düşünüyomuşsun,inşallah tez zamanda çift çizgiyi görürsün
Ben senelik evliyim,9a girdi.Oğlum 7 yaşında özel bir durumu var otizm ama çok şükür iyi hafif durumda yani.
amiiiiiiiiiiiiiin :) canım çok kilolu değilim ama evlenmeden önce zayıftım şimdi kilo alınca kıyafetler olmayınca moral 0 oluyo tabi
Heyecan olmaz mı hiç?
Gelinliğim hazır gibi bişey.. Dikiyor hatun ama azıcık kaldı.
Allah bağişlasın canım ALLAH şifa versin onun daha fazla ilgiye ihtiyacı var ama senin gibi şeker bi annesi olduğu için eminim çok mutludur
ayy ne telaş ne telaş şimdi :) hep bi koşuşturmaca evin falan hazır mı ?
Canını sıkma hamur işini fazla yeme canım,buarada telden giriyorum,oyüzden geç yazıyorum,eksik yada yanlış olabilir
Heyecan olmaz mı hiç?
Gelinliğim hazır gibi bişey.. Dikiyor hatun ama azıcık kaldı.