- 1 Mart 2013
- 3.942
- 543
iyilik tatlım gene gözümden uyku akıyor gene canım uyumak istemiyor eşim uyudu çooktaan ben burda senden nabeer bakalım :)
İyiyim bendee, duş almaya üşeniyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyilik tatlım gene gözümden uyku akıyor gene canım uyumak istemiyor eşim uyudu çooktaan ben burda senden nabeer bakalım :)
İyiyim bendee, duş almaya üşeniyorum..
ben gece gece giremiyorum ya eşim uyurken tırsıyoruum :)
Korkuyor musun?
Benim kesin girmem lazım ki, yarın sabah namaza kalkabileyim, ayıptır söylemesi regl idim de..
ewet canım azıcık korkuyorum :) hıım o zaman başka canım tabi üşenme bismillah de harekete geç
Selam :)
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de varım..))
Cidden üşeniyorum..
Aay bende büyük depremden sonra çok korkmuştum giremiyordum..
Selam :)
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de varım..))
Hoşgeldiniiiz..
bende böle bişi olacakmış yada biri girecek eve sanki türlü türlü saçma sapan şeyler üretiyorum beynimde :)
Hoşbulduk konu başligini görünce ben de katılmak istedim..
iyiki varsın o zaman HOŞGELDİİİN
Şey vardır ya, koridorda yürürken arkandan biri gelir sanıp koşmaya başlarsın o hesap.
Biz seninle tanışmış mıydık canım? Evlisin sanırım, kaç yaşındasın nerede oturuyorsun?
İyi yaptınız, zaman geçmiyor vallahi.. :))
BİR yıllık evliyim kızım bu ayın 28 evlilikyıldönümüm Bursada oturuyorum güzellik uzmanıyım ama evlenince ara verdim bebek istiyorum ama olmuyo bakalım nasip SEN ANLAT BAKALIM :)
Gerçekten öyle,şaşıyoruz bazen neyapsak diye.
Gerçekten öyle,şaşıyoruz bazen neyapsak diye.
Yemek temizlik falan derken hadi bi de çarşı yapıyoruz oğlumla özellikle,akşam da genelde burdayım.