• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamamak

ASMR diye videolar varmış canım internette.benim bi arkadaşım da hiç uyuyamazdi bununla uyuyormus oyle dedi, anne karnındaki sesleri çağrıştırıyormus sanırım. Bi arastir istersen ekşide falan bahsetmişler
 
Çok düşünmekten sanırım kızlar kafamı toplayıp uykuya odaklanamıyorum
 
Çok düşünmekten sanırım kızlar kafamı toplayıp uykuya odaklanamıyorum
 
Kitap okuyorum canım kitap k
kitap okuyun, ben kitap okumayı çok seviyorum ama başlayınca da hemen uykum geliyor, gece de okusam gündüz de okusam aynı :KK53:
Kitap okuyorum canım tam bi kitap kurduyum gündüz okuyorum gece okusam onu bitiricem diye yine uyuyamam :)
 
Bikaç ay önce bende böyle bi konu açmıştım canm.benmde uyku problemim var kafana taktiğin bişey varsa onunla alakalıda olabilir.ben bırak çayları ilaç içsem bile işe yaramıyor düşün :işsiz:
 
Ya bu öyle meret ki uyuyamıyorum deyince beyne sinyal mi gidiyor ne daha da uyku kaçıyor :D ben kendimi bildim bileli öyle çok uyku düşkünü olamamisimdir hani birkaç saat bile yetiyor. Dönemsel olarak da stres bazlı uyku problemim olduğu dönemler de oluyor. Eğer fizyolojik problem yoksa is beyinde bitiyor. Aslında 15 dk hareketsiz bir şekilde, birşey düşünmeden durdugunuzda uykuya geçiş yapabiliyorsunuz :) Bir ay süresince böyle problemleriniz olabilir . Eger uzarsa Dr a gitmekte fayda var.
 
Oğlum gelene kadar sabaha kadar uyuyamıcam daha 3 gün var ya off off
 
Back
X