• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkunc rüya

Evini etrafını temiz tut. Felak, Nas, ayetel kürsi okumadan uyuma. Çok takılma olur böyle şeyler.

Alt tarafı bir rüya olsaydı keske, ev aekadasım gercekten bu tarz seylerle icli dıslı gercek gibiydi gercekten alt tarafı rüya diyorsunuz ama yasadım resmen ve uyandım ama hareket edemedim üc saattir bunu düsünüyorum eve de iki kız bi erkek arkadasını getirmis kız zaten cinlerim var diyodu ama ben bunun dikkat cekmek icin oldugunu düsünüyorum cinlere inanmadıgımdan degil allaha sükür inancım var, ben evde olmadıgım gec kalacagım zamanlar falan arkadasını getiriyor aramız da baya acık dün eve geldigimde arkadası vardı erkek tövbe ya rabbim bi gözü mavi bi gözü siyah korktum okuya okuya kapıyı kitledim uyudum

Başka bi ev arkadaşı seçsen kendine.

:KK57:gerçek olma ihtimali varmı diye düşünüyorum . Sonuçta uyusuturucu madde vücuda girdiginde neyaptigini bilmez bişey hissetmezsn allah korusun. İki gözü farklı renkteki arkadaşta lens kullanıyordur büyük ihtimal. En kısa zamanda o evden kurtul

Uyku felcinde bu kadar detay hatırlanır mı ki??
Gerçekten uyuşturucu verilmiş midir:(((((
Bı arkadaşım poşete konup çekilen şeyden kullanmış bana anlattığında kafanın uçtuğunu gerçek olanları da hayal gibi göründüğünü söylemişti
Ya kurtulun o evden hemen

Umarim gercek degildir yasadiginiz?
Hangi cesretle kaliyorsunuz o evde?Allah korusun gecen gun b... Icen bir adam gordum sokakta,ayakta duramiyor ben yanindan gecerken korktum siz ayni evde nasil kaliyorsunuz,gidecek yeriniz yok mu?
Allah yardimcin olsun ya gercekten uzuldum.

yaşadıklarınızın gerçek olma ihtimali var mı.hala nasıl kalabiliyorsun o kişiyle birlikte.inşallah gerçekten sadece kötü bir rüyadır yaşadığınız..

başucunuza Kur'an-ı kerim koyun kesinlikle...ben çok uzun süre doktorların uyku felci dedikleri bu durumla uğraştım...anlıyorum sizi... fakat o ev arkadaşından da hemen ayrılın...korkutmak istemiyorum ama maalsef ciddi şekilde tehlikedesiniz...

Bilinçaltınız polisiye dizi gibiymiş. Ben neler görüyorum ohoooo hepsinden etkilensem dünya yerinden oynar vallahiii. :KK30:

Geçti, bitti düşünmeyin daha. :KK3:

Alt tarafı bir rüya olsaydı keske, ev aekadasım gercekten bu tarz seylerle icli dıslı gercek gibiydi gercekten alt tarafı rüya diyorsunuz ama yasadım resmen ve uyandım ama hareket edemedim üc saattir bunu düsünüyorum eve de iki kız bi erkek arkadasını getirmis kız zaten cinlerim var diyodu ama ben bunun dikkat cekmek icin oldugunu düsünüyorum cinlere inanmadıgımdan degil allaha sükür inancım var, ben evde olmadıgım gec kalacagım zamanlar falan arkadasını getiriyor aramız da baya acık dün eve geldigimde arkadası vardı erkek tövbe ya rabbim bi gözü mavi bi gözü siyah korktum okuya okuya kapıyı kitledim uyudum

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun :) Olabilir böyle şeyler rahatsız edilebilir bana da oluyor hatta bir çok insana olur. Benim bile rüyalarımda surat biçimlerini görüyorum bazısı benimle konuşuyor iyi olduğunu söylüyor. Yatmadan önce nas suresini okuyorum. Rüyamında için de onların bana yaklaştığını hissettiğim zaman nas suresini rüyamın içinde okumaya başlıyorum. bu sefer uzaklaşıyorlar benden.
Anneme bile oluyor bu dediğin şey.

Arkadaşının anlattığının etkisin de kalmış olabilirsin. Erkek arkadaşının durumu kör bir gözü görmediğinden diğer gözüne mavi lens takılmış olduğundan olabilir bu gayet insanı bir durum. Anladığım kadarıyla kızla birlikte kalıyorsun.
Kız arkadaşını uyar benim yanımda böyle şeyler anlatma diye.

Edit: Sonra ki sayfaları okudum.
Evini değiştir ya da kız gitsin o evden !
Bela mı çekiyorsun arkadaşım sen? Uyuşturucuyu ne şekil içiyorlar? yakıyorlarmı iğneylemi burunlamı? kokuysa eğer kokusundan bile etkilenebilir müptela olursun başını döndürür.

Dediğim gibi ya evi sen bırak ya da kız arkadaşına söyle evden ayrılsın. Sende buna müsade ediyorsun ya pes.

Back
X