• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜ KULLANAN KADINLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar çok zorlamayın kadıncağızı sadece uygulamış olacağı varmış olmuşşş soğan kürü bahane olacağı varmış olmuş siz deneyin takdir Allah'ın

Arkadaşlar çok zorlamayın kadıncağızı sadece uygulamış olacağı varmış olmuşşş soğan kürü bahane olacağı varmış olmuş siz deneyin takdir Allah'ın
Orası öyle tabi canım ya insan içini rahatlatmaya çalışıyor bi yandan okuyorum 6 sene olmadı 7 sene olmadı falan korkuyor insan

Benim son 2 aydır 2 gün geri atıyor yani ağustos 13 ünden olmam lazımken 11 inde oldum geç olmam olmadı hiç olsa kalpten giderdim herhalde :)) bu ay regl im bitti 4 gün sürüyor zaten 5. Gün soğan kürüne başladım.şuan 5 günüm kaldı soğan kürünün bitmesine
Hadi inş bir kaç günün kalmış yumurtanın çatlamasına.

Hadi inş bir kaç günün kalmış yumurtanın çatlamasına.
Bilmiyorum ki işte bak şimdi 11 inde regl oldum, 14 ünde bitti. Normal 14 gün saydığımda 25 i yumurtlama günüm.ama şuan ovülasyon testinde tek çizgi çıkıyor.yarın birdaha yapıcam bakalım

Bilmiyorum ki işte bak şimdi 11 inde regl oldum, 14 ünde bitti. Normal 14 gün saydığımda 25 i yumurtlama günüm.ama şuan ovülasyon testinde tek çizgi çıkıyor.yarın birdaha yapıcam bakalım
Yok tatlım 14 gün adet olacağın tarihten duseceksin. 11 eylülde olacaksan ondan 14 çıkacaksın. Gün aşırı ilişki mümkünse sabah ilk saatler sen öyle dene ayaklari da çapraz yap dik olur inş.

Yok tatlım 14 gün adet olacağın tarihten duseceksin. 11 eylülde olacaksan ondan 14 çıkacaksın. Gün aşırı ilişki mümkünse sabah ilk saatler sen öyle dene ayaklari da çapraz yap dik olur inş.
Aaa şimdi ben 8 Eylül'de adet olmam gerekiyor. 14 gün geri saydığımda 24-25 ağustos yumurtlama günüm yani

IMG_0870.JPG IMG_0872.JPG Canm bak soldaki yumurtlamadan bi gün önce böyle çıkmıştı 15. Gün sağdaki yumurtlama günü bu arada bazılarında daha koyu çıkıyo sen takılma onlara

21 inde başladım
İstersen yarın doktora kan testi yaptır lh artmıssa bakar ama bence önümüzdeki bir haftayı değerlendir ne olur ne olmaz bir kaç gün geç olabilir. Hiç takma kafana.

Orası öyle tabi canım ya insan içini rahatlatmaya çalışıyor bi yandan okuyorum 6 sene olmadı 7 sene olmadı falan korkuyor insan
Olur inşallah umarım ikizin olur gönlümden geçti Allah büyük

Kizlar yarin yani cuma gunu saat 00:00 geciyor bugun oluyor yani zilhicce ayinin 3 . Gunundeyiz bebis isteyenler bunu paylassin yaysin bebek hasretimiz sona ersin hayirlisiyla rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Eklentiler

• FB_IMG_1503592214431.jpg
    FB_IMG_1503592214431.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 36
Yaaa annemdede ikiz var kayınvalidem de de bende de yüksek olasılık herkes ikiz ikiz diyor sende öyle dedin şok oldum :) hayırlısı sağlıklısını versin Allah 5 iz de olur
İçime öyle doğdu hadi bakalım hayırlısı

Kızlar soğan kürü kullandınız mı hiç ? yapılışı herşeyi biliyorum 10.günümdeyim şuna bugün yumurtlama günüm ama korkuyorum da ovülasyon testlerim silik çıkıyor anlamıyorum artık kafayı yicem
Ben yaptım polikisytik over sendromu vardı
Doktor ilaç verdi kullanmadım tabi neyse doktora tekrargittim bi tane bile kalmamış

Bu ayda deneyelim de bakalım önümüzdeki ay doktorum bekliyor

Soğan kürü yapan biri olarak yazmak istedim.
Adetin düzenliyse ve miyom ya da PCOS değilsen yani yumurtalarında her adet döneminde yenilenen gelişmemiş yumurtalardan oluşan minik minik bir sürü kistin varsa soğan kürü uygulamalısın.

Yumurtlama ve yumurtanın çatlaması için incir ve havuç kürleri var, onları denersen sonuca daha doğru yoldan ulaşırsın.

Ben PCOS'um. birkaç ay hamile kalamayınca öncelikle yumurtalıkları temizlemek adına soğan kürü yaptım. zaten doktor kontrolündeydim. yumurta gelişimine o bakıyordu kaç mm olmuş diye. 16 mm olduğunda incir ve havuç kürü yaptım 2 gün sabah akşam (normalde bu kür 2 günden daha fazla yapılıyor). 2 gün sonra dr'a gittiğimde yumurtamın geliştiğini ve çatladığını söyledi. zaten o dönemde de hamile kalmıştım. Şimdi kızım 2,5 yaşında.

Canım kesinlikle soğan kürüne devam et ve test yapmaya da ben 28 günde bir regli oluyorum ilk takip ettiğim ay 14. Gün 2. Ay 16. Gün yumurtladım ve çok şükür şuanda hamişim :anneadayı:dün kan testi verdim yarın bi daha takip için vericem bnce soğanın etkisi vardır kesinlikle
Canim aç karna içmek lazimmis sende öylemi yaptin

Back