Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle tabi canım ya insan içini rahatlatmaya çalışıyor bi yandan okuyorum 6 sene olmadı 7 sene olmadı falan korkuyor insanArkadaşlar çok zorlamayın kadıncağızı sadece uygulamış olacağı varmış olmuşşş soğan kürü bahane olacağı varmış olmuş siz deneyin takdir Allah'ın
Hadi inş bir kaç günün kalmış yumurtanın çatlamasına.Benim son 2 aydır 2 gün geri atıyor yani ağustos 13 ünden olmam lazımken 11 inde oldum geç olmam olmadı hiç olsa kalpten giderdim herhalde :)) bu ay regl im bitti 4 gün sürüyor zaten 5. Gün soğan kürüne başladım.şuan 5 günüm kaldı soğan kürünün bitmesine
Bilmiyorum ki işte bak şimdi 11 inde regl oldum, 14 ünde bitti. Normal 14 gün saydığımda 25 i yumurtlama günüm.ama şuan ovülasyon testinde tek çizgi çıkıyor.yarın birdaha yapıcam bakalımHadi inş bir kaç günün kalmış yumurtanın çatlamasına.
Yok tatlım 14 gün adet olacağın tarihten duseceksin. 11 eylülde olacaksan ondan 14 çıkacaksın. Gün aşırı ilişki mümkünse sabah ilk saatler sen öyle dene ayaklari da çapraz yap dik olur inş.Bilmiyorum ki işte bak şimdi 11 inde regl oldum, 14 ünde bitti. Normal 14 gün saydığımda 25 i yumurtlama günüm.ama şuan ovülasyon testinde tek çizgi çıkıyor.yarın birdaha yapıcam bakalım
Aaa şimdi ben 8 Eylül'de adet olmam gerekiyor. 14 gün geri saydığımda 24-25 ağustos yumurtlama günüm yaniYok tatlım 14 gün adet olacağın tarihten duseceksin. 11 eylülde olacaksan ondan 14 çıkacaksın. Gün aşırı ilişki mümkünse sabah ilk saatler sen öyle dene ayaklari da çapraz yap dik olur inş.
Evet ne zaman başladın ovulasyon testine onu kaçırdım ben.Aaa şimdi ben 8 Eylül'de adet olmam gerekiyor. 14 gün geri saydığımda 24-25 ağustos yumurtlama günüm yani
21 inde başladımEvet ne zaman başladın ovulasyon testine onu kaçırdım ben.
İstersen yarın doktora kan testi yaptır lh artmıssa bakar ama bence önümüzdeki bir haftayı değerlendir ne olur ne olmaz bir kaç gün geç olabilir. Hiç takma kafana.21 inde başladım
Olur inşallah umarım ikizin olur gönlümden geçti Allah büyükOrası öyle tabi canım ya insan içini rahatlatmaya çalışıyor bi yandan okuyorum 6 sene olmadı 7 sene olmadı falan korkuyor insan
Tamam canımm bekliyorum bakalım haber veririm :)İstersen yarın doktora kan testi yaptır lh artmıssa bakar ama bence önümüzdeki bir haftayı değerlendir ne olur ne olmaz bir kaç gün geç olabilir. Hiç takma kafana.
Yaaa annemdede ikiz var kayınvalidem de de bende de yüksek olasılık herkes ikiz ikiz diyor sende öyle dedin şok oldum :) hayırlısı sağlıklısını versin Allah 5 iz de olurOlur inşallah umarım ikizin olur gönlümden geçti Allah büyük
İçime öyle doğdu hadi bakalım hayırlısıYaaa annemdede ikiz var kayınvalidem de de bende de yüksek olasılık herkes ikiz ikiz diyor sende öyle dedin şok oldum :) hayırlısı sağlıklısını versin Allah 5 iz de olur
Ben yaptım polikisytik over sendromu vardıKızlar soğan kürü kullandınız mı hiç ? yapılışı herşeyi biliyorum 10.günümdeyim şuna bugün yumurtlama günüm ama korkuyorum da ovülasyon testlerim silik çıkıyor anlamıyorum artık kafayı yicem
Bu ayda deneyelim de bakalım önümüzdeki ay doktorum bekliyorYumurtlama dönemini evde zor oluyor bi doktor ile takip et ben o şekilde hamile kaldım
Bu ayda deneyelim de bakalım önümüzdeki ay doktorum bekliyor
Canim aç karna içmek lazimmis sende öylemi yaptinCanım kesinlikle soğan kürüne devam et ve test yapmaya da ben 28 günde bir regli oluyorum ilk takip ettiğim ay 14. Gün 2. Ay 16. Gün yumurtladım ve çok şükür şuanda hamişimdün kan testi verdim yarın bi daha takip için vericem bnce soğanın etkisi vardır kesinlikle