- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Bide öğrencilerime tatilde erken yatın demiştim utandım şimdi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku mu! O da ne? Ben öyle bişi görmedim..[/QUOTE
Senin doğuma da az kalmış bol bol uyu sonra bebişle zor :)
Uyku mu! O da ne? Ben öyle bişi görmedim..[/QUOTE
Senin doğuma da az kalmış bol bol uyu sonra bebişle zor :)
Ben de son aylarda uyuyamamıştım ama olsun canım inşallah bebişin uysal bi bebek olur rahat rahat emzirir uyursunKeşke tatlım ama nerde.. Haftalardır uykusuzum...ki benim kadar uyku düşkünü insan gormemissindir hayatında insanoğlunun kış uykusuna yatabilen o sansli canlılardan olmadığına kahrolan biriydim ben...
![]()
Ayy var da bize uğramıyor :)Uyku derkenO ne öyle bir şey mi var
![]()
Ahhh ahhh... Bunu da yaşamak varmışAyy var da bize uğramıyor :)
Çok zor bişey yaa öle afedersin mal gibi bakıp gelmesini beklemek yok gelmiyoAhhh ahhh... Bunu da yaşamak varmış![]()
Ben de son aylarda uyuyamamıştım ama olsun canım inşallah bebişin uysal bi bebek olur rahat rahat emzirir uyursun
Canım benim ya Allah razı olsunSu sıra aldığım en güzel duaydi bu Allah razi olsun.. Rabbim uykularina rahatlık versin huzurla uyuyabil inşallah sende...
Hamilelik son aylarda hiç uyutmaz ama ilk aylarda 24 saat uyumak istersinBu saatte bu konuya cevap yazanlardan pek bi öneri çıkacağını sanmıyorumkendimi bildim bileli gece uyuyamam malesef ben bi çaresini bulamadim. Hamilelik bile uyutmuyor beni
Bana gelsene iki çocuk var üç gün onlara bak uyumazsın bayılırsın geceleri :))))Kızlar uyuyamıyorum resmen kafayı yicem bi yolu var mı ya da yapmam gereken bişeyler![]()