• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamamak

Bide öğrencilerime tatilde erken yatın demiştim utandım şimdi :)

Keşke tatlım ama nerde.. Haftalardır uykusuzum... :KK43: ki benim kadar uyku düşkünü insan gormemissindir hayatında insanoğlunun kış uykusuna yatabilen o sansli canlılardan olmadığına kahrolan biriydim ben...:KK53:

Keşke tatlım ama nerde.. Haftalardır uykusuzum... :KK43: ki benim kadar uyku düşkünü insan gormemissindir hayatında insanoğlunun kış uykusuna yatabilen o sansli canlılardan olmadığına kahrolan biriydim ben...:KK53:
Ben de son aylarda uyuyamamıştım ama olsun canım inşallah bebişin uysal bi bebek olur rahat rahat emzirir uyursun

Ben de son aylarda uyuyamamıştım ama olsun canım inşallah bebişin uysal bi bebek olur rahat rahat emzirir uyursun

Su sıra aldığım en güzel duaydi bu Allah razi olsun.. Rabbim uykularina rahatlık versin huzurla uyuyabil inşallah sende...

Tam da uykudan geberirken defalarca kalktım 2 saatlık uykumdan. Sonra sinir oluyorum, bütün uykum uçuyor, sinirden uyuyamıyorum.
Ama benimkinin sebebi belli.
Çözümü söylüyorum, çocuk yapın, uykuyu özleyin :uykucu::KK51:

uyuyamadığımda ben gözlerimi kapatıp uyuyana kadar asla açmıyorum derin düşüncelere de girmemeye çalışıyorum böyle 15 dk da geçse sonunda uykuya dalıyorum yani. ama yoğun şeyler düşünmemek önemli düşüncelere dalarsan bi saat beklersin öyle

Yatmadan önce iki adet kivi ye tlc de hiç uyuyamayan bir kadında denediler olumlu sonuç aldılar karbonhidrat li gıdalar da tüketmesini istediler

Bu saatte bu konuya cevap yazanlardan pek bi öneri çıkacağını sanmıyorum :KK70: kendimi bildim bileli gece uyuyamam malesef ben bi çaresini bulamadim. Hamilelik bile uyutmuyor beni
Hamilelik son aylarda hiç uyutmaz ama ilk aylarda 24 saat uyumak istersin:KK70:

Back
X