- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
sim kartı takınca WhatsApp ı açtınız onu anladım da instagram ı nasıl açtınız? Boşanmıyorsam darp raporuna gerek yok demişsin ya o zaman bu kadar tantana ya da gerek yok ne geçti şimdi eline kavga gürültü şiddet yine adamın dizinin dibine gideceksin madem boşanmaya gönlün yok kurcalamaDedim ya eşim şifresini saklıyodu demiştim ya önceki geve odamız çok sıcak ben dedi ki uyuyomuyasan git balkonda yat sen dedim. Gitti yattı telefonunu odada bıraktı ben de sabaha karşı eşimin sim kartını kendi telefonuma taktım. Baktım wilk önce whatsaptan whatsapta bişi yoktu. İnstagramdan baktım instagramda hani dm işaret varya fotoğrafların altında çıkar ordan baktım en son o kızla konuşmuş kıza küfür yazdım bi ton sonra eşim geldi kıza yazdıklarımı görünce bana vurdu dediki ben kzıı bir yerde gördüm kız buna demişki hayırdır eşim de senle alakası yok demiş sonra konuşmamaışlar benim bunu görmemi istememiş onun için saklamış ben dr dedim ki sen eğerki gelip dürüst bir şekilde söyleseydin ben inanırdım ama sen bunun yerine gizli saklı işler çevirdin ben kimseyle konuşmadım diyo. Drli olucam ya sonra annemlere gittim annemlere boşanmak istediğimi söyledim boşanmak kolay drpil drdiler ben istemediğimi söyledim burda kal ama boşanma da drdiler. Ben kafayı yicem eşimin yalanları bide bunun üstüne bana vurması darp raporu alıcaktım boşanmıyosam gerek yok dedim. Bem iğrenç biriyim acizim hala bu adamlayım ve benden hala şifresibi saklıyo bu adam