- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
Kızlar uyuyamıyorum resmen kafayı yicem bi yolu var mı ya da yapmam gereken bişeyler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de şimdi senin konuna yazıcaktım canım herşey yaptı banamısın demedi valla :)Aynı durum bende de var. Kendimce yöntemler buldum bende :) Yatmadan önce melisa ya da papatya çayı içiyorum. Unisom diye bir ilaç var,uyku hapı değil ama uykuya geçişi hızlandırıyor onu içip internetten uykuya yardımcı müzikler açıp öyle uyumaya çalışıyorum kısmen de başarılı oldum :)
Tatile girince tüm düzen bozuldu geçte kalkmıyorum bi kaç saat uyku sadeceSabah gecmi kalkiyosunuz?
Deneyim canım saolasınSu saatte yazanlara inanmazsin umarim :)
Caylar var deneyebilirsin yada iki gun uykusuz kalabilirsin boyle duzene girer uykun.
Ah kuzum benim dert boyumu aştı, çık gel konuya vallahi. Bak dediklerimi 2-3 gün yap inan ki az da olsa farkeder bence bende aşmış değilim uyku sorununu ama büyük ölçüde hallettim vallahiBen de şimdi senin konuna yazıcaktım canım herşey yaptı banamısın demedi valla :)
Ay inşallah canım yaAh kuzum benim dert boyumu aştı, çık gel konuya vallahi. Bak dediklerimi 2-3 gün yap inan ki az da olsa farkeder bence bende aşmış değilim uyku sorununu ama büyük ölçüde hallettim vallahi
Aynı durum ben de de var unisom dediginiz ilac direk alınabiliyor mu yoksa doktorun mu yazmasi gerekirAynı durum bende de var. Kendimce yöntemler buldum bende :) Yatmadan önce melisa ya da papatya çayı içiyorum. Unisom diye bir ilaç var,uyku hapı değil ama uykuya geçişi hızlandırıyor onu içip internetten uykuya yardımcı müzikler açıp öyle uyumaya çalışıyorum kısmen de başarılı oldum :)
Bende hemşireyim canım, reçeteye gerek yok basit bir ilaç. Uykuya geçmeyi hızlandırır sadece. Uyumak istediğin saatten yarım saat önce alıp uzanman gerek uyku pozisyonunda. Sabaha sersemlik yapmaz, uykudan uyanmada problem yaşamazsın.Aynı durum ben de de var unisom dediginiz ilac direk alınabiliyor mu yoksa doktorun mu yazmasi gerekir
Anladim peki yan etkisi falan da yok degil mi?? Passiflora gibi bisey miBende hemşireyim canım, reçeteye gerek yok basit bir ilaç. Uykuya geçmeyi hızlandırır sadece. Uyumak istediğin saatten yarım saat önce alıp uzanman gerek uyku pozisyonunda. Sabaha sersemlik yapmaz, uykudan uyanmada problem yaşamazsın.
2 haftadan uzun kullanılmıyor canım, alkol almaman gerekiyor kullanırken, hamileysen ya da emziriyorsan kullanmanı tavsiye etmem.Anladim peki yan etkisi falan da yok degil mi?? Passiflora gibi bisey mi
Tamamdir cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin2 haftadan uzun kullanılmıyor canım, alkol almaman gerekiyor kullanırken, hamileysen ya da emziriyorsan kullanmanı tavsiye etmem.
Yan etki olarakta, ara sıra ağız kuruluğu yapabilir.
Rica ederim ne demek, bol uykulu geceler :)Tamamdir cok tesekkür ederim verdiginiz bilgiler icin
Doğru canım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu saatte bu konuya cevap yazanlardan pek bi öneri çıkacağını sanmıyorumkendimi bildim bileli gece uyuyamam malesef ben bi çaresini bulamadim. Hamilelik bile uyutmuyor beni