• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamamak

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar uyuyamıyorum resmen kafayı yicem bi yolu var mı ya da yapmam gereken bişeyler :(

Aynı durum bende de var. Kendimce yöntemler buldum bende :) Yatmadan önce melisa ya da papatya çayı içiyorum. Unisom diye bir ilaç var,uyku hapı değil ama uykuya geçişi hızlandırıyor onu içip internetten uykuya yardımcı müzikler açıp öyle uyumaya çalışıyorum kısmen de başarılı oldum :)

Aynı durum bende de var. Kendimce yöntemler buldum bende :) Yatmadan önce melisa ya da papatya çayı içiyorum. Unisom diye bir ilaç var,uyku hapı değil ama uykuya geçişi hızlandırıyor onu içip internetten uykuya yardımcı müzikler açıp öyle uyumaya çalışıyorum kısmen de başarılı oldum :)
Ben de şimdi senin konuna yazıcaktım canım herşey yaptı banamısın demedi valla :)

Su saatte yazanlara inanmazsin umarim :)

Caylar var deneyebilirsin yada iki gun uykusuz kalabilirsin boyle duzene girer uykun.

Ben de şimdi senin konuna yazıcaktım canım herşey yaptı banamısın demedi valla :)
Ah kuzum benim dert boyumu aştı, çık gel konuya vallahi. Bak dediklerimi 2-3 gün yap inan ki az da olsa farkeder bence bende aşmış değilim uyku sorununu ama büyük ölçüde hallettim vallahi

Aynı durum ben de de var unisom dediginiz ilac direk alınabiliyor mu yoksa doktorun mu yazmasi gerekir

Aynı durum ben de de var unisom dediginiz ilac direk alınabiliyor mu yoksa doktorun mu yazmasi gerekir
Bende hemşireyim canım, reçeteye gerek yok basit bir ilaç. Uykuya geçmeyi hızlandırır sadece. Uyumak istediğin saatten yarım saat önce alıp uzanman gerek uyku pozisyonunda. Sabaha sersemlik yapmaz, uykudan uyanmada problem yaşamazsın.

Bende hemşireyim canım, reçeteye gerek yok basit bir ilaç. Uykuya geçmeyi hızlandırır sadece. Uyumak istediğin saatten yarım saat önce alıp uzanman gerek uyku pozisyonunda. Sabaha sersemlik yapmaz, uykudan uyanmada problem yaşamazsın.
Anladim peki yan etkisi falan da yok degil mi?? Passiflora gibi bisey mi

Anladim peki yan etkisi falan da yok degil mi?? Passiflora gibi bisey mi
2 haftadan uzun kullanılmıyor canım, alkol almaman gerekiyor kullanırken, hamileysen ya da emziriyorsan kullanmanı tavsiye etmem.
Yan etki olarakta, ara sıra ağız kuruluğu yapabilir.

Bu saatte bu konuya cevap yazanlardan pek bi öneri çıkacağını sanmıyorum :D kendimi bildim bileli gece uyuyamam malesef ben bi çaresini bulamadim. Hamilelik bile uyutmuyor beni

Bu saatte bu konuya cevap yazanlardan pek bi öneri çıkacağını sanmıyorum :KK70: kendimi bildim bileli gece uyuyamam malesef ben bi çaresini bulamadim. Hamilelik bile uyutmuyor beni
Doğru canım :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X